Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Telefon esetén melyik felhő az elterjedt és egyszerű, fotók, adatok tárolására? fórum

Telefon esetén melyik felhő az elterjedt és egyszerű, fotók, adatok tárolására? (beszélgetés)

ápr. 20. 15:12
Milyen telefon? Apple felhő, google felhő, de mindegyik nárkának vvman sajat felhője....
ápr. 20. 10:29
Van OneDrive, GoogleDrive én sok dolgot tárolok egy 30 Gigás Pendrive-on. Van online pl.: "kepfeltoltes.hu" - talán ott is lehet privátba tenni...nem tudom ezek segítenek-e neked, csak tippek részemről.
ápr. 20. 08:51

Tapasztalatok.

Kezd megtelni a Tárhely, mit csináljak? Kellenek az adatok, törölni nem szeretnék.

Melyik "Felhőt" érdemes használni, ami tartalmát csak én láthatok? Semi esetre ne legyen lehetőség, opció, hogy bárki másnak is engedélyezés adhatsak, állítsak be hozzáférést, megtekintést,

Melyik lenne jó, hogy működik ez?

Köszönöm.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.