Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Magamnak csinálok problémát fórum

Magamnak csinálok problémát (beszélgetés)

10. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 8. - Amaunet)
tegnap 15:31
Ez de jó :) Képes lennék, igazából az autóm nem mai darab és vannak hibái, de ennek is örülni kell, mert nincs lehetőség újabbra
9. birebora (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 15:24
Én is tapasztalok ilyet. Pedig szeretek vezetni, de 1 órai út után bizony várom, hogy kiszálljak és letegyem az autót.
8. Amaunet (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 15:16
Gondoltál már úgy magadra, hogy irígylésre méltóan fitt vagy? Hogy a hétköznapi problémákat félkézzel, percek alatt megoldod? Hogy nagyszerű sofőr vagy mert képes lennél hosszú órákon át vezetni?
7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Amaunet)
tegnap 15:03
Nem a kor számít, bár 50 felett jóval nyűgösebb és stresszesebb vagyok, mint 10 évvel ezelőtt. 26 évesen a világból is kivezettem, de ez évről-évre nehezebben megy. Sajnos :(
6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Boldogzokni)
tegnap 15:00
Köszönöm szépen! Most meg a Földhivatal küldött a tárhelyemre egy végzést, miszerint tartozok 6600 Ft-al egy ingatlan bejegyzés miatt, felhívtam kaptam számlaszámot ahova utalhatok. Megint 1 gonddal kevesebb. Soha nem lesz vége.......
5. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 13:33

Ahogy öregszel? Mindenki öregszik, még a 25 éves is. Fogadd el!

Mitől félsz?

tegnap 13:14

Én nem vagyok szakember, de én azt tenném, hogy vennék magamnak egy szép füzetet. Amikor agyalni kezdek valamin, azt beírnám egy lapra kérdésként. Összeszedném magam és mellé írnám a józan ész szerinti megoldást. Ponttal lezárva. Amikor pedig megoldottam, akkor egy nagy zöld pipát tennék mellé.

Így az agyam látna, hogy ezekre a kérdésekre van megoldásom és a zöld pipa látványa segítene abban is, hogy lássam, mennyi mindent megoldottam, ami kérdőjel volt bennem.

Ezt ha kitartóan csinálnám, szerintem segítené a működésem.

A te példádra vetítve:

Sikerül átmennem a szomszéd városba gond nélkül kocsival?

Válasz: Mindent előre összekészítek, kitalálom a legmegfelelőbb időpontot az indulásra és megígérem magamnak, hogy nagyon óvatosan és odafigyelve vezetek.

Pipa!

tegnap 12:53
Pacsi :)
2. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 12:50

Hogy ezt felismered

, belátod már jó.

tegnap 12:16
Ahogy öregszem minden ügyből problémát generálok magamnak. Például egy másik városba átvezetni kocsival, halálosan kikészít, azután ha megtettem meg olyan könnyűnek érzem magam. Bármilyen hivatali ügyintézés kiborít, agyalok rágódok rajta, vajon sikerül-e? Az időjárást is állandóan nézegetem, mintha nem lenne mindegy? Ma voltam egy állás interjún, na most ezen fogok kattogni, vajon felhívnak, összejön-e? Pszichés beteg vagyok, rendszeresen járok felülvizsgálatra, de már attól is pánikolok,mert a másik városba kell átmenni a kórházba. Mivel oldjam ezt a hülye viselkedésemet? Túl kellene már lendülni rajta, de mindig jön valami marhaság...

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook