Miért ilyen drága a szaloncukor? :( Mitől drágult meg ennyire? :(( (tudásbázis)
Kövezzetek meg, de nekem a Vörösmarty téri vásáron méregdrágán árult Szam..os szaloncukor sem ízlik.
Inkább a Milka, vagy van egy érdi cég, ők gyártanak tojáslikőröset, meggylikőröset, kókuszlikőröset, baylesis (lehet, nem jól írtam) likőröset, finom krémlikőrök igazi tejcsokiban, na ezeket vesszük (ha nincs rá pénz, nem veszünk.)
Igen, sajnos borzalmas árak vannak. A Milka szaloncukor nagyon finom. Abban még én sem csalódtam.
Sok vacak dolgot árulnak sajnos, nem csak szaloncukorból.
Azért, mert az emberek úgyis megveszik.
Az én kedvencem a zselés és a vajkaramellás.
Rájöttem, hogy nekem már csak a milka ízlik. Vettünk a milka mellé retro vajkaramellát, nem volt olcsó. Nem ízlik. Lehet régen is ilyen volt, de rájöttem, hogy nem szeretem az étcsokis bevonatot. Örülök, hogy végül nem a 2100 ft-os szamost vettük. Lehet az se ízlett volna. Ha jobban belegondolok gyerekkoromban is a habkarikára jártam rá, szaloncukrot húgom ette le a fáról:) Lehet akkor is ilyen rossz volt a vajkaramella csak akkor még nem volt milka, így az volt a legjobb:)
Milka l...l-ben a legolcsóbb, legalábbis ahol eddig láttam. Persze nem ott vettük:(
Olcsó, kimért szaloncukrot semmiképp.. ettem már olyant, hogy valami zsíros bevonat lett a szájpadlásomon. A 'csokijának' semmi íze.. És találkoztam már olyan ízekkel, h nem tudtam megmondani milyen ízűt is eszek.. pfujjj
Érdemesebb megvenni a drágábbat, akkor legalább tuti finomat eszel és örömmel csemegézi majd mindenki :)
Szerintem megéri ;)
Akinek nincs pénze, azt javasolom, hogy készítsen otthon. Darált diót, mákot, kókuszt, háztartási kekszet ízesítve(kakaóval, meggyel,baracklekvárral)
túrót (szintén ízesítve vanília, citromhéj, cukor) gyűrűsujj vastagságúra sodorjatok, vágjátok méretre, és mártsátok tortabevonóba. A gyerekek csomagolják valami szalvétába, egy kellemes, esti közös program lehet. :)
Nem tudom hány éve volt egy riport, hogy háznál csomagolták, olyan mocskos körülmények között, hogy más a kutyájának nem adna olyan helyről.
Ott mászkált a kutya a cukor mellett, leejtették a földre, visszatették, gumikesztyű nélkül. Én azóta se piacon, se áruházból nem veszek kimértet. Elég sokkoló volt számomra.
További ajánlott fórumok:
- Kedvenc szaloncukrod?
- Mindenhol nyomják a minőségi szaloncukrok reklámait,...
- Ennyire drága az utánvét, vagy átvertek?
- Ismeri valaki a a rody ugráló lovat?Mennyire jó?Hol lehet kapni olcsóbban mert elég drága.
- Tényleg ennyire drága az utánfutókölcsönzés? nincs olcsóbb?
- Járt már valaki a Zuglói Fogászati Központ-ban, mennyire drága?