Ismeri valaki a a rody ugráló lovat?Mennyire jó?Hol lehet kapni olcsóbban mert elég drága. (tudásbázis)
Szia.
Most tudtam géphez jönni mert egész hétvégén úton voltunk.
Szóval... Megvan a zebrácska vagy lovacska :)
Sikeresen odaértünk és meg is találtuk egyből a boltot, kérdezte az eladó hogy mi jöttünk-e Ceglédről.Nagyon rendes volt. A lányomnak még csak szeptemberben lesz a névnapja,ugyhogy a szekrénybe alszik az ugráló.
Nagyon szépen köszönöm neked a segítséget.
Remélem még találkozunk.
Szia.
Nagyon tetszik.Holnap nyitva van a bolt?Elmennénk érte.Remélem még lesz :) Kérlek írd meg a bolt pontos nevét és helyét, hogy megtaláljam. Remélem megkapod még,mert holnap már nem tudom elolvasni mert reggel mennénk is.
Tényleg?Nem nagyon vagyok ismerős, de azért biztos megtalálnám a boltot.
Mennyibe kerül ott?Hol van pontosan ez a bolt?
ÁÁÁ vadi uj!
De erre a felfujhatós ugrálo lovacskára gondolsz ugye?
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem hogy ismeri e valaki ezt a játékot.Az én kislányom egy strandon próbálta ki és nagyon tetszett neki.Gondoltam veszek egyet mert ugyis közeleg a névnapja de sajnos 7000 ft körül van az ára.Tudtok valami olcsóbb helyet esetleg ahol árulnak ?Köszi.
További ajánlott fórumok:
- Te elvárnád, hogy ha a fodrászod házhoz megy, akkor olcsóbban dolgozzon?
- Ügynökök járják a városokat, hogy lépjünk át egy másik gázszolgáltatóhoz.Ők lényegesen olcsóbban adják a gázt, mondják. Van ebben valami csa
- Ti mit tennétek? Vettem egy méregdrága Nike cipőt és néhány nap múlva 10ezerrel olcsóbban láttam ugyanazt máshol.
- Zewa minőségű WC papír olcsóbban?
- Szociális boltok - termelőtől olcsóbban
- Hihetetlen, hogy olcsóbban eljutok Marokkóba, mint Párizsba 🙄🤣