Átvilágítás munkahelyen (beszélgetés)
Ha nincs vaj a fejeden semmi különös, az erkölcsi és vagyoni helyzeted, (vagyonnyilatkozat).
És le is hallgathatnak, amint már írták.
A munkahelyeden és a magánéletedben is.
A nagy testvér mindent lát, és hall rólad, munkahelyen ne Hoxázz!
Hülye fotókat ne tegyél sehova, és főleg ne politizálj!!
🤣🤣🤣
Gondolom meg nem allsz semmilyen jogviszonyban az intezmennyel, akkor meg ne parazz. :) de igen, a kesobbiekben azt is nezni fogjak mikor hova mit kommentelsz, lajkolsz
Köszi.
Bővebbet én se tudok, csak a nyilatkozat kitöltést.
Lehet hogy már ezt a kérdést sem kellett volna feltennem, mert ezt is ellenőrizni fogják.
Mondjuk így nehéz akkor mondani tapasztalatot.
Ha meg titkos a munkakör is, akkor pontosan tudod.m hogy az átvilágításról sem beszélhetsz semmilyen módon.
Ok. Akkor én sem tudok bővebben írni erről.
Talán még annyi, hogy az átvilágítás mélysége/fokozata függ a betöltendő pozíciótól is és ettől függően lehet 60-90 nap is. Az eredményről nem mindig kap az ember értesítést. Talán annyit, hogy megfelelt/nem felelt meg.
Az átvilágítás alá vont személy részéről nem jár semmivel, csak a valóságnak megfelelően kitölteni a nyomtatvány.
Sokféle átvilágítás van. Milyen munkahelyről beszélünk?
Általában van egy nyomtatvány, amit ki kell tölteni és hozzájárulni ahhoz, hogy ezt az átvilágítást elvégezzék.
További ajánlott fórumok:
- Mitől függ, hogy hecceli egymást egy férfi meg egy nő a munkahelyen?
- Teherbe estem, viszont nemrég kezdtem új munkahelyen. Rosszul viselem a terhességet, se táppénz se GYED?
- Hogyan tarthatnám titokban, hogy ne kerüljön a munkahelyembe?
- Örülnétek, ha a munkahelyetekre egy csokor rózsát küldene nektek valaki?
- Más munkahely is ilyen lehúzós mint a CBA?
- Hány órát dolgoztál ma? (a munkahelyeden)