Hogyan tarthatnám titokban, hogy ne kerüljön a munkahelyembe? (beszélgetés)
Visszajön más névvel. Nem nagy ügy.
Néha úgy érzem : Polgárpukkasztás miatt van néha olyan kérdés... Mint ez is Pl.
Pedig a trollok már csak ilyenek:D
Aki nem bírja, ne etesse őket.
oké szórakoztatóak tény:D
DE! azt mar nem tartom szorakoztatonak, hogy elkezdi ocsarolni a tobbi elbert itt a Hoxan..
ennel meg a fogyi forum is jobb, mint azt latni hogy keseredett haziasszonynak nevez mindenkit. Persze lehet vidces forumokat inditani, de fajuljon mar el..
Csúnya, öreg, irigy nénik! Elüldöztétek ezt az aranyos, kedves, széplelkű kis méhecskét! :)
Még a végén tesz magával valami rosszat, oszt a ti lelketeken szárad!
Szerintem pedig te vagy mocskosul irigy azokra a háziasszonyokra, akiket rendesen ellát a férjük/párjuk. Családi élettel, figyelmességgel, szexszel, ajándékokkal, pénzzel, egyebekkel.
Én pl. nem vágyom titkon semmire, mert a párom mindent, amit csak kívánok, megad nekem. Előre kitalálja, mit hogyan szeretnék. Na, ezt csináld utánam! Pedig nincsenek műmelleim, s a korodat nézve az anyád lehetnék. :D
Erről a fórumról egyetlen módon tudsz számodra jól kijönni: ha törölteted magad. Viszont mi „háziasszonyok” ismerjük az ilyeneket: visszajössz más néven, de akkor is rád fogunk ismerni. Úgyhogy nincs menekvés. :D A saját butaságod, megkeseredettséged, irigységed elől meg végképp nincs. :(
igen, de neki is csak egy "bárki" jut, egy Valaki soha!
Mindegy, majd meglátjuk milyen név alatt bukkan fel ismét.
"Te csak "bárkit" kapsz meg"
a durva inkább, hogy őt bárki megkaphatja.
állatkák:DDDD
Csak nehogy egy nagy barnamedve legyen az:D
Biztos, hogy ugyanazt a fórumot olvasod, mint mi? Nem hinném, hogy itt bárki is téged irigyelne, sőt inkább szánalmas vagy számunkra!
Szerinted egy háziasszony nem élhet normális, kedvére való életet?
Te csak "bárkit" kapsz meg, és nem azt, akire valóban esetleg vágynál, és aki esetleg ki is néz valahogy!
További ajánlott fórumok:
- Mitől függ, hogy hecceli egymást egy férfi meg egy nő a munkahelyen?
- Teherbe estem, viszont nemrég kezdtem új munkahelyen. Rosszul viselem a terhességet, se táppénz se GYED?
- Örülnétek, ha a munkahelyetekre egy csokor rózsát küldene nektek valaki?
- Más munkahely is ilyen lehúzós mint a CBA?
- Hány órát dolgoztál ma? (a munkahelyeden)
- Találjunk munkahelyet együtt.......