Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Csak mint barátra tudok ránézni fórum

Csak mint barátra tudok ránézni (beszélgetés)

9. Alnisa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 07:33
Férfi és nő között nem létezik igaz barátság. Az egyik mindig többet érez, akar vagy az elején, vagy közben vagy ez vet véget a "barátságnak".
8. apeeng (válaszként erre: 7. - Globus)
tegnap 19:29
Jó kérdés..
7. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 16:20
Hát ez érdekes. Több tíz évig nem mert, nem akart testileg közeledni, amíg fiatalabbak voltatok? Mikor szeretne, 70 évesen?
6. liliom10 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 16:01

Ez részedről egy testvéri/ baráti kapcsolat. Az érzelmeknek nem lehet parancsolni, hogy legyenek vagy ne, és milyenek legyenek. Vonzalom is vagy van rögtön ,vagy jöhetett volna később is, pl. pár év után, de nem jöttek,és már nem hiszem, hogy ez változni fog Nálad.

Nekem is volt több barátom, egyik sem vonzott soha. Csak barátként tudtam rájuk nézni. A férjem első pillanattól vonzott, ahogy megláttam, és ez így is maradt.

tegnap 15:38
Az is jó.
4. Lady Lavender (válaszként erre: 2. - Srcrss)
tegnap 15:36

Ennyi. Nem tetszik. Miért lennél vele?

Én elvagyok a volt pasimmal, mert seggbe lőtt az élet. Amit utálok, de ő egy vonzó, sportos, vicces, eszes pasi.

Nem egy béka.

tegnap 14:40
Nem kötelező összejönni se vele se mással. Ha nem, hát nem. Neki kell megértenie ezt.
2. srcrss (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 14:38

"egyszerűen nem tetszik"

Leírtad a lényeget. Barátkozzatok, amíg lehet. Majd megutál.

tegnap 14:35
Van egy több tíz éves nő-férfi barátság, úgymond lelki kapcsolat, ami a részemről kzárólag csak barátságként működhet. Ha nálam van iszunk egy kávét meghallgat, én is őt volt régebben hogy iszogattunk is meg főzőcske. Olyankor kijött belőle hogy ő szerelmes. Mindketten egyedül állók vagyunk, de én nem tudnék vele semmilyen komolyabb kapcsolatot, egyszerűen nem tetszik. Ha sokáig nem találkozunk akkor meg hiányzik, és megyek érte. És úgy folytatjuk, ha misem történt volna. Soakt segített nekem a kertben is, már az elmaradt. Azt szokta mondani viccesen: ráérek, megvárom az alkalmat. Lehet, hogy kijönnénk egymással? Túl vagyok az ötvenen, de elképzelni sem tudom hogy valaki legyen mellettem. Meddig normális ez így?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook