Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Tetovált tanár fórum

Tetovált tanár (beszélgetés)

25. hottie (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 16. 06:56
Egyáltalán nem zavar a tetoválás, soha senkin. Nekem is van.:)
ápr. 16. 06:53
Volt egy kolléganőm egy biztosítónál, tele volt a karja, nyáron is csak hosszú ujjú ingben dolgozhatott. Szerintem ez kínzás.
23. Ruslan (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 15. 22:57
Nem zavar mit visel más, de ellenzem és nemcsak közintézményekben dolgozókon.
ápr. 15. 22:08
Rajtam is van, és óvónő vagyok, eddig senkit nem zavartak a tetkóim, igaz nincs egy éve hogy csináltattam. Ilyenkor nem is látszanak amúgy, mert olyan helyeken vannak.
21. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 15. 21:06
Semennyire nem zavarna, és nem azért, mert rajtam is van viszonylag sok.
20. kerjan
ápr. 15. 19:31
A tetoválás egy divat.A divat elmúlik a tetoválás marad.
ápr. 15. 16:26
de fura, eszembe se jutna, hogy ez egyaltalan gond lehet. egy jo minosegu tetovalas szep osszegbe kerul, es plusz anyagi felelosseg karban tartani. ha mar valamit, akkor azt gondolnam, hogy anyagilag (is) megfontolt az olyan ember, akinek van tetovalasa.
18. Sirga (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 15. 15:12

Dolgoztam óvodában, ahol a vezető megkérte az egyik óvó nénit, hogy olyan ruhát viseljen, ami takarja a tetoválását (a csuklóján volt).

Bevallom, én először megütköznék, ha a tanár néni/bácsi tetovált lenne, de valószínűleg hamar túl tenném magam rajta, ha a gyerekekkel jól tud bánni, és jól tanít. :)

17. Panna.33 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 15. 14:31
Engem semennyi tetkó nem zavarna, ha nem ábrázol pl. horogkeresztet, legyen az férfin vagy nőn.
16. 55Judit (válaszként erre: 15. - Funnygirl)
ápr. 15. 14:17
Pont így!
ápr. 15. 14:12
Én kórházban dolgoztam,mint intenzíves nővér és a nyakamtól a talpamig tetoválva vagyok. A munkámat többször jutalmazták, a főnökeim imádtak, a betegek szerettek. Persze volt 1-2 ember aki jött a szöveggel, hogy hogy fogsz kinézni öreg korodra, börtöntöltelék, ku+va, stb. DE már nem a sötét középkorban élünk hálisten. Ha megvan a tudásod, szereted a gyerekeket és JÓ EMBER VAGY, magasról tenni fognak rá, hogy neked mi van a bőrödön.
14. 55Judit (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 15. 13:36

Vannak emberek akiket éltet ha beleköthetnek valamibe, valakibe, kritizálnak, megszólnak. Mielőtt ezt teszik, nem gondolnak bele hogy annyi hiba bennük is van mint abban akit éppen savaznak. Pedig többnyire, de!

Szerintem ha nem megbotránkoztató ábrákat varrattál magadra, bátran lehetsz a tetkóddal is tanár. Végeredményben nem az határozza meg az embert mit hord a bőrén, hanem hogy mit a fejében.

13. Görögtánc (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 15. 13:33
Egyáltalán nem zavarna.
12. Enissa (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 15. 13:31

Ezt inkább szavazáson tudnád meg, ki hogyan áll hozzá.

Felteszem a kérdést, így anonim maradhatsz.

11. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 15. 13:28
Van egy női tetoválóművész ismerősöm. Juhász Bianka Balatonvilágos, meg lehet nézni csodálatos munkáját face oldalán. Bár nem érzek késztetés arra hogy magamra varrassak, de nincs bajom azokkal akik szeretik a tetkókat.
ápr. 15. 13:14

Én a tetoválást kimondottan primitiv dolognak tartom, főleg egy tanár esetében.

Nem iskolába valo példamutatás.

9. globus (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 15. 13:09
Nyári szünetben rövid ujjú, többi évszakban feltehetően nem teszed közszemlére...😂
8. Enissa (válaszként erre: 6. - Cepheus)
ápr. 15. 13:09
Nálunk nem kell, gondolom iskola válogatja.
7. Enissa (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 15. 13:08

Már az érettségizők nagy része is tetovált.

Orvosokon szinte művészi alkotások is láthatók.

Ha ízléses, Te okos vagy, nem hiszem, hogy bárkit is érdekelne, van rajtad tetoválás, vagy nincs.

Nekem nem jön be a tetoválás, de másokon nem zavar.

Ismétlem: nem a külsőségek, hanem az számít, hogyan bánik a gyerekekkel, mennyire tud hitelesen, szerethetően tanítani, és milyen emberi értékeket képvisel. A tetoválás a mai világban már önkifejezés, és ha az illető jól végzi a munkáját, akkor az ilyesmi egyáltalán nem zavar.

Pont tegnap láttam egy fazont a metrón, olyan tetoválása volt, mint akinek a szájától végighasították az arcát, kapcsokkal stb. Nagyon horror jellege volt. Na ilyet nem szeretnék látni a gyerekem tanárán, ez semmi szépet, jót nem sugall.

ápr. 15. 13:05
Nem túl nyitottak, de iskola (és iskolavezetés) függő is. Számíts rá, hogy ha nem titok is, el kell takarni.
5. libikóka (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 15. 13:03

Nem zavarna ha jó fej,jó tanár vagy,,ha meg nem, akkor mindegy van e tetkód.

Az viszont megfordult a fejemben hogy az álláskeresés lehet,hogy nehezebb lesz.

Nem biztos,,de,,

Sikerüljön:)

4. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Enissa)
ápr. 15. 12:56
Szeretnék tanár lenni, pályát váltanék, de vannak tetoválásaim. Érdekel, hogy az emberek mennyire nyitottak ezzel kapcsolatban. Hogy mit gondolnak. Mert ha ebből csak gondom lenne, akkor bele sem fogok.
3. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 15. 12:53
Melyik oldalon vagy érintett?
2. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 15. 12:50
Nem a külseje zavarna az 100%, ha nem obszcén. Arra vagyok kihegyezve, amit tanítani kell neki, azt jól tudja-e leadni? A XXI. században élünk.
ápr. 15. 12:42

Szülőként téged zavarna, ha egy több tetoválással rendelkező osztályfőnöke lenne a kisgyerekednek (alsóban)?

Csak akkor zavarna, ha férfi? Vagy akkor is zavarna, ha nőről lenne szó?

Milyen mennyiségű tetkó kezdene zavarni?

Ha a karon van tetkó, az mekkora baj? Vagy ott nem annyira nagy gond?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.