Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mire jó a hazugság? fórum

Mire jó a hazugság? (beszélgetés)

16. Canna (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 09:17

Valami nagyon mély sérülést, számára zavaró dolgot csak ezen a módosn tud elviselhetővé tenni önmaga számára.

Sajnálatos, hogy valaki erre kényszerül.

15. hottie (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 07:24
Több okból hazudhatnak az emberek, a kolleganőd valószínűleg szégyelli a valóságot, ezért szépít, jobbít, kicsit önmaga is elhiszi, megéli a hazugságait.
14. michelle.r (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 08:58
Olvasd el Fejes Endre, A hazudós című novelláját és megérted.
13. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 12. - K-né Zsóka)
tegnapelőtt 20:08
Én nem bántom. Távol álljon tőlem. Csak szerettem volna kivenni az ingatlanját mert mondom úgy adta elő mintha mesélne. Teljes rálátás a toronyra , saját takarítónő, stb. Aztán mikor sokadjára kibújt a link és fénykép küldés alól akkor jöttem rá hogy kamu az egész
12. K-né Zsóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 19:39
Hagyd rá, ne bántsd, szerintem az ilyen ember beteg. Nekem egy kedves hölgy ismerősöm adta ki magát nyugdíjas tanárnőnek és -mert tényleg művelt, olvasott volt-mindenki elhitte neki. Én is, sokáig. Nem bántott vele, ráhagytuk.
11. srcrss (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 18:39
Lehet, hogy hisz a vonzás törvényében.
10. globus (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 18:36
Hagyd rá, az álmait meséli. Színes fantáziájú ;)
9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 8. - Srcrss)
tegnapelőtt 18:27
Már letettem az ügyről 😅.csak nem fér a fejembe hogy lehet ilyet behazudni..mintha könyvből olvasna
8. srcrss (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 18:18
Hagyd békén szegényt. 😄
tegnapelőtt 17:32
Szerintem beteg. Normális ember ilyet nem csinál.
6. globus (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 17:29
Mi is otthon röhögünk. Albérletben lakik, hétszilvafás nemes felmenők, csilliárdos lakása volt, mielőtt el kellett adnia. Fiúja modell, a lány meg divattervező lesz (varrónőnek jelentkezett, de nem vették fel, sic), másik fiúkának yachja van és éjjeli bárja...
5. globus (válaszként erre: 4. - Channa*)
tegnapelőtt 17:27
Ismerős hapsi névjegykártyát osztogat, mint "Pénzügyi szakértő" :DD Tavaly még tőlem akarta elkérni a bankkártya számát, kódját, mert interneten megismerkedett hölgyekkel, akiktől akkor kap választ, ha elküldi nekik ezt :D Égre-földre esküdözött, hogy csak 11 ezret fognak levenni róla, és ő azt ideadja nekem kp-ben. Pénzügyi szakértő, ehh....
tegnapelőtt 16:11

Hogy mire jó?

Fogalmam sincs, hogy egyesek mit gondolnak, amikor így vetítenek.

1-2 évvel ezelőtt egy bulin, egy srác vetített így magáról. Hatalmas befektetési szakembernek adta ki magát, még a Fundamenta résztulajának is, stb.

Neki már nem kell dolgoznia, mert annyi hozama van, amiből nagy lábon él, stb.

Persze, Pesten lakik egy albérletben...

2 értelmes mondatot nem tudott mondani ami bankkal kapcsolatos. Csak azért nem szedtem szét ott helyben, mert a vendéglátó ismerőse volt;)

Aztán ment, hogy ő szuper befektetéseket tud intézni. Nem győztem helyretenni a közös ismerőseinket, hogy ne!

Azt hiszen nagyzolnak ezekkel a hazugságokkal.

Én a helyedben, ha nem számít nagyon a jóviszony, akkor konkrétan rákérdeznék, hogy miért jó az neki, ha hazudik? Ettől több lesz e a fizetése, kap e jutalmat bárkitől, mert ha nem, akkor mi értelme van?

Nem vagyok jó ember ismerő, sőt, egy kicsit naiv is vagyok, de ha még is rájövök, hogy valaki ilyen hazugságokkal traktál, akkor bizony nem hagyom szó nélkül...

3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Liliom10)
tegnapelőtt 15:58
Már én se kérdezem. Minden nap dicsekszik hogy milyen jó idő van Párizsban, meg hogy mikor mi történik ott.De amikor valaki látni akarja, mindig van valami kifogás. Már a többiek is csak röhögnek.
tegnapelőtt 15:53
Ezek után többet nem hoznám szóba azt a szállást ! Sőt, kerülném ezt a hazug kolléganőt, csak ha munkaügyben muszáj lenne, akkor beszélnék vele, és CSAK a munkáról.
tegnapelőtt 15:15
Fél éve új munkahelyre kerültem, és egy kicsit jobban szóba elegyedtem az egyik kolleganőmmel. Elmeséletm neki hogy nyáron szeretnénk a párommal Párizsba menni nyaralni. A válasza az volt, hogy óóóóó nekünk van ott ingatlanunk amit egész évben kiadunk. 2 szintes, több szoba van benne. Húú mondom de klassz, akkor ti sűrűn vagytok ott ugye? Áááá már 4 éve nem voltunk ott mert olyan sokat dolgozunk, hogy nem jutunk ki, és amúgy se tudnánk mert annyi a vendég, hogy mi kiszorulunk. Mondom küldesz róla képeket, meg egy booking vagy szállás.hu linket? Persze, ha hazaérek küldök.Másnap semmi. Mondom nem küldtél linket. Jaj elfelejtettem.Majd ma. SEMMI. Látom hogy facebookon minden percben megoszt egy verset meg képeket.Rá írok, mondom akkor tudsz nekem küldeni képeket? Mert ha megfelelő akkor a párommal oda mennénk. Elromlott a messengerem nem tudok küldeni képet, valamiért nem engedi. hmm..oké mondom.Pár nappal később küldött nekem messengeren egy vicces képet. Mondom megjavult a messenger? Igen, már jó. Mondom akkor megmutatod milyen? Most pont jöttek hozzánk, majd ha elmentek küldöm. És azóta se. Nos, ez a kolleganőm állandóan kölcsönkér mindenkitől, sosincs pénze, egy egyszobás zsúfolt albérletben lakik. Ha valaki egész évben kiad egy apartmant, annyira hogy nincs lehetősége még egy hosszú hétvégére se ott lenni mert mindig van vendég az nemhiszem hogy így él. Ez az egyik. A másik meg sose láttam róla képet, facebookon sincs fönt, de még annyi se hogy ők külföldön tartózkodtak volna az elmult 4 évben. Mire jó ez, hogy valaki olyanokat hazudik, ami nem létezik?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook