Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Okmányirodás fotó. Nektek szóltak, ha nem sikerült jól? fórum

Okmányirodás fotó. Nektek szóltak, ha nem sikerült jól? (beszélgetés)

1 2
36. Görögtánc (válaszként erre: 33. - L’Engel)
ma 13:37
Hát szerintem bunkóság nem szólni ha nagyon rossz a kép. (Belógó hajak)
35. A Nyuci (válaszként erre: 33. - L’Engel)
ma 12:57
1 perc lett volna, igazán. Persze egy pasas fotózott, érdekli is őt egy nő gondolata önmagáról...
ma 11:36
Múlt hónapban csináltattam személyit. Következő történt: üljön le,nézzen a kamerába,kész. Olyan lett amilyen😂majd képpel lefelé adom ha kérik 🤣🤣🤣
33. L’Engel (válaszként erre: 1. - A Nyuci)
ma 11:10

Szólhatott volna, de sok helyen futószalag módra készülnek a képek, utolsó gondolata az ügyintézőnek azon izgulni, hogy a kliens miképp fest a fotón.

Nekem sem mutatták meg a képet, de csodák csodájára jól sikerült. Sajnos hamarosan lejár.

ma 11:10
Nekem jó tapasztalatom van,megszokták mutatni. Legyen az a saját vagy a gyerekeim képe.
ma 10:54
A lányomról sikerült egy karikatúrát fotózniuk. Mint egy kövér 30-as arcplaszkita után, de ő egy sovány 20-as.
30. andi6020 (válaszként erre: 29. - Michelle.r)
ma 09:22
Nálunk is ilyenek, csak hát, mint esetemben, szarból nem lehet várat építeni 😄
29. michelle.r (válaszként erre: 22. - Channa*)
ma 08:48
Legközelebb a 12. kerületbe gyere, a Kiss János altábornagy utcában vannak. Komolyan mondom, náluk cukibb és segítőkészebb ügyintézőkkel nem találkozom máshol. A fotót is megmutatja, a mostani személyimhez a harmadik lett jó, szó nélkül megcsinálta.
28. andi6020 (válaszként erre: 4. - Birebora)
ma 08:11

:) Csak pozitívan. Bár akkor 10 évvel öregebb lesz :)

Minden igazolványképem rettenetes, nem is nézegetem.

Illetve van egy tök fasza kép a lejárt jogsimon, azt valamiért mindig magammal hordom :D

ma 07:48
Nekem jó tapasztalatom van. Az elmúlt három alkalommal mindig megmutatták. És mindig elfogadható lett az első kép.
26. Alnisa
ma 07:34
Igen, mindig meg is mutatják, hogy tetszik e vagy készítsenek másikat.
25. Bársonytappancs (válaszként erre: 24. - Timycat)
tegnap 22:27

Sokáig én is ezt hittem, de ennek ellentmondanék azzal, hogy van olyan igazolványom, amihez fotós készített fényképet. Ráadásul színeset, ami sokszor egyébként előnytelenebb, de ez kellett hivatalból. És nem mosolyoghattam, kicsit sem. Mégis az egyik legjobb igazolványkép, ami az évtizedek alatt készült rólam.

Azt gondolom, hogy nagyon is számít, hogy valaki ért-e a fényképezéshez, ahogy az is, hogy hogyan vagy megvilágítva.

tegnap 22:11

Igen, rólam általában jó fotók készülnek, de legutóbb második nekifutásra, sőt harmadikra sem lett egy "Mona Lisa" az eredmény.

Szerintem az a baj egyébként, hogy nem szabad mosolyogni, kicsit se, régen nem voltak ilyen szigorúak mosoly terén.

23. Bársonytappancs (válaszként erre: 1. - A Nyuci)
tegnap 21:10

Nekem az útlevélfotóm olyan, mintha egy felpüffedt arcú, drogos-alkoholista lennék, akit most szedtek össze egy kapualjból. És az a vicc, hogy tudom, hogy aznap kifejezetten jól néztem ki, még volt, aki ismeretlenül meg is dicsért - na ehhez képest... :D

Igaz, 1) az alulról megvilágító LED-sorokkal szerintem bárkiből horrorfilm szereplőt csinálnak tizedmásodperc alatt, 2) szerintem arányaiban torzított a kép (ami nem lep meg, mert ugyanaz a fotóm szerepel a személyimen és a jogsimon, de az egyiken sokkal vékonyabb az arcom), 3) az ügyintéző, aki láthatóan utálta a munkáját, zárásképp közölte, hogy a kép azért ilyen, mert nem vagyok fotogén. Ennek ugyan ellentmond több igazolványom és számos magánfotó is, de legalább jól szórakozik mindenki, aki csak meglátja :D

tegnap 21:08

Az utolsó személyi készítésnél, nem volt jó, ahol megnézhettem volna a fotót. Amikor kértem az ügyintézőt, hogy mutassa meg, azt mondta, hogy nem lehet, és ne legyek ennyire hiú. Mit számít, hogy milyen kép van az igazolványomban. Persze, neki nem számít, nem ő mutogatja, hanem én...

Már miért ne lehetnék hiú?

tegnap 20:37
Itt szólnak,,szóltak,,de minek akkor sem lesz jobb:DD
20. simple
tegnap 20:32
Nem szòlnak soha, pedig borzasztòak szoktak lenni. Èletemben egyszer lett ott jò kèpem, sajnos most fog lejàrni az igazolvàny.
19. eunuch
tegnap 19:46

A 10 éves személyim az mint egy zombi, az új személyim az olyan, amilyen én vagyok (se szép, se bűnronda, se fiatal, se 100 éves), szóval sokkal jobb lett, mint 10 éve. A jogsim mint egy alultáplált hajléktalan.

Ezek a nők itt nálunk úgy fényképeznek, hogy le se szarják, mi lesz belőle. Általában azt se veszem észre, mikor.

18. Görögtánc (válaszként erre: 1. - A Nyuci)
tegnap 19:37
Nekem mindig megmutatják. Igénytelen vagyok ilyen téren, mert kb az elsőre mindig rámondom, hogy jó lesz az. ☺️😄
tegnap 19:31
Nem szóltak. Nem is nézek ki rajta jól. De nézzük a jó oldalát: ha rossz napom van, legalább hasonlítok az igazolványképemre:)
16. srcrss
tegnap 19:04
Jól sikerült.
15. K-né Zsóka (válaszként erre: 1. - A Nyuci)
tegnap 19:03
Én már nem foglalkozom vele. A legutóbbi arcképes igazolványomon úgy nézek ki mint Lolka, és ezt naponta látják mások is.
14. birebora (válaszként erre: 11. - Globus)
tegnap 18:43
Mind a kettő szar lett, de tömeg volt, sokan voltak, intettem rá, hogy legyen. Nem foglalkoztam vele.
13. birebora (válaszként erre: 12. - Perzsacica)
tegnap 18:40
Jaj, hát ezen nagyon röhögök:)
tegnap 18:38

Nekem a legutóbbi jogosítványba való kép lett bűn rossz. Amíg kattintott a készítője beszélgetett valakivel, oda sem figyelt. Amikor javítást kértem " már nem lehet " volt a válasz. De annyira rossz lett, hogy kb , mint egy sztrókon átesett hajléktalan néz lemondóan a kamerába, mivel levetette a szemüveget és anélkül meg hogy nézzek a kamerába.

Ha valamelyik munkatársam rossz hangulatban van előszedem és garantált a félórás röhögés. Azóta még nem igazoltattak .

Korábbi másik igazolvány fotó láttán a rendőrök is röhögő görcsöt kaptak, /ketten voltak/ ami még sok évvel ezelőtt történt, lehet direkt nekik készítik ezeket a képeket.

11. globus (válaszként erre: 2. - Birebora)
tegnap 18:31
Csinál akárhány újat, de ha következő rosszabb lesz, előzőt már nem tudja visszatenni.
10. michelle.r (válaszként erre: 3. - A Nyuci)
tegnap 18:29
Megkérhetted volna, hogy mutassa meg. A szemforgatást valószínűleg nem hallotta meg. Most már kénytelen leszel beletörődni, hogy rémisztgetek szegény útlevél ellenőrzőket. 😝
9. fincsi5 (válaszként erre: 7. - Elbb)
tegnap 18:22

Tőlem legutóbb megkérdezték, hogy jó-e, vagy legyen másik?

Azt mondtam, ez van, menjen.

Amúgy életem legjobb igazolványképe lett, 60 éves kor után.D

tegnap 18:18

Úgy emlékszem a legutóbbi egész vállalható lett.

Azt nem is tudom már, hogy megnézhettem-e.

7. elbb (válaszként erre: 1. - A Nyuci)
tegnap 18:00
Hááát, elvileg nem hagyhatja jóvá, amíg te azt nem mondod, rendben van. De hát ugye ezt az állampolgár nem mindig tudja sajnos :(
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook