Dolgozik valaki központi okmányirodában? Kell az orvosi alkalmassági papír a jogosítványhoz, amikor vinni kell a vizsgalapot és személyit? (tudásbázis)
Egy okmányiroda honlapjáról :
Vezetői engedély (jogosítvány)
Vezetői engedély első alkalommal történő kiváltása
Az ügyintézéshez szükséges:
IGÉNYLŐ SZEMÉLYES JELENLÉTE (fénykép készítéséhez)
Az ügy intézéséhez szükséges dokumentumok:
* személyazonosításra alkalmas okmány (személyazonosító igazolvány, érvényes útlevél, ha van lakcímet igazoló hatósági igazolvány)
* közlekedési felügyelet által kiállított vizsgaigazolás
* egészségügyi alkalmasságot igazoló orvosi vélemény (kivéve SMKP kategóriában)
* kiskorú kérelmező esetén az egyik törvényes képviselő jelenléte is szükséges személyes okmányaival együtt.
Az eljárás illetékköteles: 4.000,- Ft illeték befizetését igazoló postai feladóvevény
nem kell
a fiam most volt
pfff tök hülye vagyok :(
vajon elfogadják így?
Kell az orvosi alkalmassági papír a jogosítványhoz amikor vinni kell a vizsgalapot és személyit?
Hülye vagyok, és véletlen a hátuljára írtam 3 sort... arra firkáltam rá tök véletlen az eü vizsga időpontját meg helyét.. és most dilemmázok, hogy vajon el fogják e fogadni így vagy egyáltalán kell e. :S
További ajánlott fórumok:
- Neked mennyi idő volt, míg az okmányiroda kipostázta a jogosítványt? (legyen szó akár megújításról, vagy első jogsiról)
- Be kell jelentkezni az okmányirodába, ha a már kész jogosítványodért mész?
- Mennyibe kerül most egy orvosi alkalmassági vizsgálat, lejárt jogosítvány esetében?
- Meg tudnátok mondani mennyit kell fizetni a jogosítványhoz szükséges alkalmassági vizsgálatért?
- Az orvosi alkalmassági igazolás meddig érvényes a jogosítvány hosszabbításánál?
- Eü-s alkalmassági szigorítás jogosítványhoz.