Tibeti gyógyászat Magyarországon (beszélgetés)
Még mindig az elme, a gondolatok gyógyítását javallom, ha ezeket a tüneteket a stresszre fogják.
Most került elém a Transzcendentális Meditáció, a TM.
Nem tudom még mire jutok vele, mert ezt is csak tanfolyamokon lehet elsajátítani - pénzért.
Van viszont ajánlott irodalom:
Maharishi Mahesh Yogi: A lét tudománya és az élet művészete,
Robert Roth: Maharishi Mahesh Yogi TM – Transzcendentális Meditációja,
David Lynch: Hogyan fogjunk nagy halat? – Meditáció, tudat és kreativitás
Természetesen a modern orvoslás semmit nem ér a csikung mellett
Ne izéjj már!
Előző bejegyzésemet kiigazítom. Inkább úgy mondom hogy ha olyan betegségem lenne amivel egyedül nem tudnék megbirkózni, megoldanám hogy eljussak Erdélyi Zoltánhoz. Inkább neki fizetnék még ismeretlenül is mint az akadémikus orvoslást gyakorló magánorvosnak.
Amióta ajánlották a csikungot tájékozódtál róla vagy gyakorlod már?
Kínai orvosi egyetemen a hagyományos orvoslás tanában oktatják a csikungot is. Van egy fiatal orvos aki az ott tanultak közül tett fel a youtube-ra nagyon hasznos oktató videókat saját előadásában. Egyet éppen most végeztem el, amit újabban napi szinten teszek. Tisztítás, méregtelenítés. Azonnal érezhető frissítő hatása. Ilyeneket én is ajánlok neked.
A csikungot nekem is ajánlotta Dr. Simoncsics Péter. Nagyon sokági hozzá járt a családom, de ő már sajnos 80 felett van.
Igy ajánlották Erdélyi Zoltánt.
Sziasztok,
Valaki ismeri Erdélyi Zoltán tibeti gyógyászt? Hallottam róla jókat, de az állapotfelmérés 50 ezer, és a vitaminjai is 10 egy doboz...
köszi
További ajánlott fórumok:
- SPAR Magyarország matrica - Ingyenes csere-bere fórum
- Gyógyszerek, gyógyhatású készítmények, népi-természet gyógyászat
- Szerinted ki képviselje Magyarországot a 2012-es Eurovíziós Dalversenyen?
- Leggyakoribb utónevek a mai Magyarországon
- Túra- és kirándulóhelyek Magyarországon és környékén
- Te hogyan változtatnád meg a segélyezés rendszerét Magyarországon?