Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Tibeti gyógyászat Magyarországon fórum

Tibeti gyógyászat Magyarországon (beszélgetés)

8. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 9. 17:00

Még mindig az elme, a gondolatok gyógyítását javallom, ha ezeket a tüneteket a stresszre fogják.

Most került elém a Transzcendentális Meditáció, a TM.

Nem tudom még mire jutok vele, mert ezt is csak tanfolyamokon lehet elsajátítani - pénzért.

Van viszont ajánlott irodalom:

Maharishi Mahesh Yogi: A lét tudománya és az élet művészete,

Robert Roth: Maharishi Mahesh Yogi TM – Transzcendentális Meditációja,

David Lynch: Hogyan fogjunk nagy halat? – Meditáció, tudat és kreativitás

7. 55Judit (válaszként erre: 6. - Regin_a)
ápr. 9. 16:19
De igen. A modern orvoslás is nagyon sokat érhet. De ugye nem gond számodra ha élnék a választás lehetőségével?
6. Regin_a (válaszként erre: 5. - 55Judit)
ápr. 9. 16:11

Természetesen a modern orvoslás semmit nem ér a csikung mellett

Ne izéjj már!

5. 55Judit (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 9. 15:15

Előző bejegyzésemet kiigazítom. Inkább úgy mondom hogy ha olyan betegségem lenne amivel egyedül nem tudnék megbirkózni, megoldanám hogy eljussak Erdélyi Zoltánhoz. Inkább neki fizetnék még ismeretlenül is mint az akadémikus orvoslást gyakorló magánorvosnak.

Amióta ajánlották a csikungot tájékozódtál róla vagy gyakorlod már?

Kínai orvosi egyetemen a hagyományos orvoslás tanában oktatják a csikungot is. Van egy fiatal orvos aki az ott tanultak közül tett fel a youtube-ra nagyon hasznos oktató videókat saját előadásában. Egyet éppen most végeztem el, amit újabban napi szinten teszek. Tisztítás, méregtelenítés. Azonnal érezhető frissítő hatása. Ilyeneket én is ajánlok neked.

4. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - 55Judit)
ápr. 9. 14:58

A csikungot nekem is ajánlotta Dr. Simoncsics Péter. Nagyon sokági hozzá járt a családom, de ő már sajnos 80 felett van.

Igy ajánlották Erdélyi Zoltánt.

3. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 9. 10:42
Csak olvastam róla. Ennek alapján az a véleményem, ha valaki eljut arra a szintre hogy budhista tanítóvá válik és a keleti orvoslással foglalkozik, igen nagy tudású ember lehet. Valószínű az árai is ezt tükrözik. Ha lenne rávalóm lehet hogy igénybe venném. Ennek híján beérem a napi szintű csikung gyakorlással ami szintén az energiablokkok feloldásában segít. Csak itt nekem kell aktívnak lenni az orvos helyett. Ott meg csak hagyod magad és fizetsz. :)
ápr. 9. 10:29

[link]

Itt került szóba.

ápr. 9. 10:16

Sziasztok,

Valaki ismeri Erdélyi Zoltán tibeti gyógyászt? Hallottam róla jókat, de az állapotfelmérés 50 ezer, és a vitaminjai is 10 egy doboz...

köszi

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook