Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Teher vagyok Anyukámnak fórum

Teher vagyok Anyukámnak (beszélgetés)

ma 04:23
Szerintem a teher nem jó szó. Biztos neki is meg van a maga baja és sajnálja, tehetetlen, hogy nem tud segiteni neked.
26. Miss Angel (válaszként erre: 25. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 23:11
örülünk a boldogságodnak ,legyen szép ünneped/ünnepetek! ❤️
tegnap 16:58
Nem rég értem haza, nagyon jó volt Anyunál és csodás volt a testvéremmel a találkozás beszélgetés. Kaptam tőle egy éjjeli lámpát és könyveket, hogy ha nem tudok aludni tudjak olvasgatni. Szeretettel várt, és egy rosszat nem szóltam. Most boldog vagyok :)
24. andi6020 (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 19:26

Sajnálom. :( Nyilván ez nem lesz jobb.

Én örülök, ha a menyem és a gyerekeim hozzám fordulnak örömükkel, bánatukkal.

23. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 17. - Enissa)
tegnapelőtt 18:47
Holnapra meg vagyunk hívva,mert jönnek az Öcsémék. Persze nem ebédre mert az már sok neki plusz 2 főre, de megyünk. Hiányzik a testvérem.
22. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 20. - Miss Angel)
tegnapelőtt 17:17
Köszönöm, megfogadom a tanácsod :)
21. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 18. - Srcrss)
tegnapelőtt 17:15
Hagyom, most egy ideig fel sem hívom. Nem akarok teher lenni a nyakán.....
20. Miss Angel (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 16:59

megértelek,de vhol anyudat is...

lehet hogy fáj neki ,ha baj van veled,és azért nem akarja hallani,ebben az esetben értem meg őt,pláne ha sokat terheled a problémáidddal./ezt nem tudhatjuk/

lehet,hogy nem érdekled,ezt neked kell érezned...akkor viszont nem kell erőltetni,ami nem megy.Mikor hasonlót olvasok,mindig az jut eszembe,gyerekkoromban hozzám hogy viszonyultak,ha sírni mertem ,az volt a reakció,mit bőgsz,semmi okod rá,jobban jársz ,ha abbahagyod. Ez vezetett oda-sok más mellett-hogy ma már képtelen vagyok sírni,bármilyen tragédia történik /történt velem.

Az ilyen szülő nem szülő ,nem mondom,hogy nalatok is ez van,de mint ahogy írtam,neked kell tudnod és érezned.

szerintem vegyél most vissza,nehogy rémenjen a kapcsolatotok,ha jó,akkor nagy kár lenne érte!!! lehet csak kis idő kell neki,mert most besokallt,vagy neki is több problémája van,mint amit elbír.Nem azt mondom,hogy ne keresd,csak egy ideig ne beszéljetek számára kellemetlen dolgokról :)

19. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 15. - Papája)
tegnapelőtt 16:56
Nekem egy jó szó is elég, vagy csak hogy meghallgat, de igazad van, most inkább nem mondok semmit.
18. srcrss (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 16:46
Akkor hagyd. Én sem oszthattam meg anyámmal semmit, mert nem volt ideje, rám soha, vagy idegesítettem. Egy mondatot nem tudott kinyögni, hogy megvigasztaljon. Sokszor idegenektől kértem tanácsot. De én elengedtem...
17. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 16:36

Fogadd el, hogy ő valamiért ilyen.

Írtál már róla többször, hogy be sem enged.

A múltkor már örültem, hogy írtad segít, arra gondoltam minden rendbe jött.

Ott három gyereked, szeresd Őket, hogy ők majd viszont szeressenek.

Van neked elég bajod, várd ki azt amíg ő fog keresni.

Mi lesz most az ünnepek alatt? Meghívott, cag, inkább magára zárja az ajtót?

Az unokákkal milyen a kapcsolata? .ég mindig velük sem foglalkozik?

Szomorú, de vannak ilyen

anyukák is. Te legyél jobb!

16. birebora (válaszként erre: 15. - Papája)
tegnapelőtt 16:15

Jól látod...nehéz és nem is lehet az ő életüket élni. Az nem a miénk.

Attól függetlenül én szivesen meghallgatom a gyerekemet mert ugye kinek ha nem nekem?

Ha örül én is, ha bánatos, én is. Igy van ez. És amig tudom segitem.

15. papája (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 16:04

Értem és tudom miről beszélsz.

Sajnos sikerült mindkét oldalról tapasztalatot szereznem.

Én is panaszkodtam a szüleimnek. Segítettek amikor tudtak és láttam amikor tehetetlenek. Anyukám egyszer aztán azt mondta. Tudod kislányom mennyire felzaklatod apádat amikor panaszkodsz. Majd belebetegszik napokig. Inkább ne mond semmit !

Azóta ők nincsennek, mi lettünk a szülők.

A lányunk sokat panaszkodik, mert sok a gondja. Mi is igyekszünk mindenben segíteni, ha másként nem hát jó szóval.

Sajnos azonban sokszor nem tudunk és ilyenkor annyira fáj és őrlődünk, hogy mi is azt mondtuk a lányunknak, csak akkor panaszkodjon, ha tudunk segíteni, akkor megtesszük, de máskor ne mondjon semmit, mert belebetegszünk.

Szerencsére azért megoldódnak a problémák, de nehéz az ő életüket is élni.

14. libikóka (válaszként erre: 13. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 16:02

Mindenesetre ne szomorkázz,,beszéd meg magaddal a dolgokat:)

Eggyel kevesebb gond,ha anyukáddal csak a felszínt kapargatjátok,,de békében:))Minden jót:))

13. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 11. - Libikóka)
tegnapelőtt 15:56
Köszönöm, hát lenne mit írnom :) Persze jókat is, fontolóra veszem!
12. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 10. - Globus)
tegnapelőtt 15:54
Persze, az örömöt is megosztom vele, annak örülni is szokott, de alapból soha nem volt az igazi anya-lánya kapcsolat, inkább Édesapámmal. Tudom, hogy ez is bántja őt, de igazából erről én nem tehetek.
11. libikóka (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 15:53

Ha esetleg nincs itt naplód,,nyiss egyet.

Amolyan leírod,kiírod magadból.

Persze ahogy Globus írta ,,oda sem csak a panasz,,menjen jó is.

10. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 15:43
Azért vannak fokozatok. Nem mindegy, hogy néha kifakadsz vagy nonstop panaszkodsz. Utóbbit tényleg nehéz elviselni. Örömökről, sikerekről is beszéljetek, így tud buzdítani.
9. libikóka (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 15:39

Sajnálom,,de akkor igazán nem tudsz sokat tenni.

Nem várhatod hogy megváltozik.

tegnapelőtt 15:37
Igazad van, de hát Ő ilyen :(
7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Libikóka)
tegnapelőtt 15:36
Mindig is ilyen volt.....
6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Liliom10)
tegnapelőtt 15:36
Testvérem nagyon messze él tőlünk, Anyukám külön él de 10 percre lakunk egymástól. Apukám 16 éve meghalt, de hamar túl tette magát rajta lett egy kapcsolata, ami tavaly ért véget. Most egyedül él. Szerintem is meg kéne hogy hallgasson :(
tegnapelőtt 15:33
Ez sem jó! Én alapból soha semmi kellemetlen dolgot nem mondtam el anyukámnak, mert menten elkezdte tördelni a kezeit, reszketett, alig bírt támolyogni és kb. 2 óránként megkérdezte, hogy akkor mi van, intéztem-e valamit. Segíteni nemigen tudott szegény. A te anyukád hozzáállása sem jó, egy szülőnek az a dolga, hogy ha anyagilag nem tudja is, de lelkileg, erkölcsileg támogassa a gyerekét.
4. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 15:32
Csak most ilyen,,vagy általában?
3. liliom10 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 15:19

Testvéred van ? Együtt laktok anyukáddal ? Ő hogy él, egyedül vagy van társa, férje ?

Sajnálom, hogy ilyen. Én mindig meghallgatom a gyerekeimet, és jól esik, ha elmondják a gondjaikat.

2. fenevigye (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 15:11
Ha a saját Anyukádnak nem mondhatod el, akkor kinek?
tegnapelőtt 15:02
Sajnos rengeteg rossz dolog történt velem mostanában és senkim sincs csak Anyukám akinek elmondhatom a gondjaimat. Úgy érzem nagyon fárasztom ezzel, többször szólt, hogy nem tud velem mit kezdeni, csak halálosan felidegesítem őt is. Én nem akartam, de most hanyagolom kicsit, nem akarom hogy megromoljon a kapcsolat köztünk. Én 3 gyerekkel egyedül vagyok, és én mindig meghallgatom őket, segítek amiben tudok. Igazából csak elmondom a gondjaimat nem gondoltam hogy ennyire idegesítem ezzel. Most jobb ha békén hagyom egy ideig ugye?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook