Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Pfeizer oltás mellékhatásai fórum

Pfeizer oltás mellékhatásai (beszélgetés)

1 2 3
88. semleges (válaszként erre: 81. - Ikebana3)
ápr. 23. 13:10
Megbocsátok és én sem tudom. Sőt, senki.
87. Enissa (válaszként erre: 85. - PöttyösPanka)
ápr. 23. 11:48

De ez is a ha Panka, kedvellek, nem a bajuszkádat húzogatom, de ugye rengeteg példa volt arra is, hogy az is elhunyt, aki megkapta.

Most akkor erre is lehetne teóriákat kreálni, hogy akkor miért?

Mindegy, nálam idáig tartott a témában a beszélgetés. Nem vita kiemelem, beszélgetés.

De, ha visszaemlékezik valaki még, pl. Svájcban nem volt kötelező az oltás, mégis a halálozási statisztika nálunk jóval magasabb volt.

Az oltottság önmagában nem elég,a halálozást sok más tényező is befolyásolja, mint pl. a populáció betegségének az aránya, az egészségügy állapota, na nálunk ez utóbbi sehol nincs. Többet ártottak a lékegeztetőgépekkel sok esetben, mint segítettek.

Nagyon tanultnak, gyakorlottnak kell lenni egy szakembernek, akik a lélegeztetőket állítják be. Gyorstalpalóval nem érnek el semmit. Sok összetevős ez.

86. PöttyösPanka (válaszként erre: 84. - Enissa)
ápr. 23. 11:02
Magyarországon azt is megmondják, hogy ki a nő és ki a férfi. De ez már a radírpók bajszát húzogatja.
85. PöttyösPanka (válaszként erre: 81. - Ikebana3)
ápr. 23. 11:00
Azok el tudják mondani a panaszaikat, akiknek az oltás miatt egészségkárosodásuk lett. De vajon azok mit mondanának, akik nem kaptak oltást, és belehaltak a covidba? Már nem tudják megmondani, hogy vállalnák-e a halál helyett azt, hogy az oltás miatt mondjuk ízületi gyulladással kell élniük, de legalább élhetnek.
84. Enissa (válaszként erre: 82. - PöttyösPanka)
ápr. 23. 10:59
Magyarországon pl. esélye sincs senkinek pert indítani. Tabu. Központilag megmondják, nincs és kész.
83. Enissa (válaszként erre: 81. - Ikebana3)
ápr. 23. 10:58

Úgy gondolom ez a 6-os esete. Ki melyik oldalon áll, annak látja, amit lát, ki kilencesnek, ki hatosnak.

Mindkettőnek igaza van, mert a látottakból indul ki.

Ilyen az oltás is. Ha nincs semmi bajod, hiszed jó, ha lett valami addig nem létező betegség, pl. kerekesszékbe lökött, akkor meg állítod ártott.

Talán majd egyszer kiderül, mit hozott magával jót, avagy rosszat?

82. PöttyösPanka (válaszként erre: 80. - Enissa)
ápr. 23. 10:57
A megnyert per rendben is van. De ettől a legtöbb "azóta ilyen meg olyan nyavajám van" még mindig csak spekuláció. Ugyanerre az arra fogékonyak azt mondanák, hogy amiatt van, amit a repülők permeteznek ránk amikor a csíkot húzzák. Vagy igen, vagy nem.
81. Ikebana3 (válaszként erre: 70. - Semleges)
ápr. 23. 10:39

Bocsi, de nem sebtiben találták fel. Évek óta fejlesztették, de nem erre a vírusra. Az, hogy erre is jó lehet, szinte véletlenül jött.

Egyetértek abban, hogy mindenki máshogy reagál. Ismerek olyat, aki esküszik rá, hogy a Pfizer mellékhatásától szenved több tünettel azóta is. Én is 3x kaptam. Nem merném állítani de a covid óta szinte állandósult a torokváladékom. Lehet, hogy egy kezeletlen arcüreg gyulladás az ok, nem tudom. A lányom 2x kapott kínait és legalább 3x kapta el a fertőzést, szerencsésen kijött belőle mindannyiszor.Nem lehet tudni, hogy vajon oltás nélkül én is egyáltalán itt írogathatnék-e?

80. Enissa (válaszként erre: 79. - PöttyösPanka)
ápr. 23. 10:22
De vizáznak, ha nem lennének bizonyítékok, nem lennének perek sem, megnyert perek főleg nem, hiszen azt be kell bizonyítani, hogy tuti az oltás volt a hunyó.
79. PöttyösPanka (válaszként erre: 78. - Enissa)
ápr. 23. 10:19
Nem nagyon érted, amit írok. Mindegy is. A lényeget leírtad: a tudósok is vitáznak ezen. Ergo nincsenek bizonyítékok. Hiszen a tudósok a bizonyítékokat elfogadják, és nem vitáznak rajtuk.
78. Enissa (válaszként erre: 77. - PöttyösPanka)
ápr. 23. 10:05

Ez nem egy betegségtípusról szól.

Nyilván a szülészeten nem lehet a mandulagyulladást felmérni.

De mindegy, ki mit gondol, próbáltam érzékeltetni, van akinek átment, van akinek nem.

Amíg tudósok vizáznak ezen, hétköznapi emberek semmire sem mehetnek.

77. PöttyösPanka (válaszként erre: 76. - Enissa)
ápr. 23. 09:17
Én elfogadom. Csak mondom, hogy ezek egyéni tapasztalatok, amikről vagy be lehet bizonyítani, hogy összefüggenek, vagy nem. Mellesleg ha én mondjuk a pszichiátrián dolgozom, ezért rengeteg pszichés beteget látok naponta, tévesen vonom le azt a következtetést, hogy a népesség jelentős része mentális zavarokkal küzd, hiszen én látom, hogy milyen sokan vannak.
76. Enissa (válaszként erre: 75. - PöttyösPanka)
ápr. 23. 09:10

"csak a szemét forgatta, az felvet némi kérdést."

Nem a szemét forgatta, most valami vicces kép van előttem.

Én elfogadom, a Te sztorid, te fogaddal el az enyémet, hiszen a tények, tények maradnak.

Hogy valakinek a családjában halmozódik, ez nem csoda, nem hazugság....genetika.

Hogy olyan helyen dolgoztam, ahol a megnövekedett tünetekre ráláttam, az meg tény.

75. PöttyösPanka (válaszként erre: 63. - Enissa)
ápr. 23. 08:24

Onnantól kezdve, hogy megkaptuk a 3 oltást, biztos, hogy a 3. vakcina után fogunk meghalni. Tudom, hogy sokan nagyon megjárták. De ennek nagy része csak spekuláció. Valamint pusztán a vírusra is sokan ráfáztak.

Persze én könnyen beszélek, mert semmi negatív hatást nem tapasztalatam sem magamon, sem a családtagjaimon. Pedig a 84 éves dédi, a komolyan túlsúlyos papa és a többszörös ráktúlélő nagyi is be lett oltva.

Azt is értem, hogy az idegsebész tekintete sokatmondó volt. De ez is csak az ő véleményét tükrözte. Ha nem a véleménye volt, hanem valós, terhelő információk birtokában volt, és csak a szemét forgatta, az felvet némi kérdést.

ápr. 19. 11:20
Jogomban áll azt írni amit akarok, nem muszáj olvasni. Mai vodka már lecsúszott?
73. birebora (válaszként erre: 72. - Enissa)
ápr. 19. 09:26
Bizony van ilyen is. Ezt mondják a tudósok járulékos veszteségnek. Tudom, hogy ez nem vigasztalja akinél vagy akinek a családjában előfordul és vannak áldozatok.
72. Enissa (válaszként erre: 69. - Lady Lavender)
ápr. 19. 09:04

De pontosan jogos a kérdése, mert van aki még mindig a mellékhatások "áldozata".

És csak az tudja, aki azóta is ezzel él.

Hogy egyébként egy lappangó tünetet hozott a felszínre a vakcina, mert ott volt, csak lehet élete végéig szunnyadt volna, de a vakcina felébresztette 'csipkerózsika álmából, ez nem mindegy.

71. Panna.33 (válaszként erre: 58. - Zsoffka002)
ápr. 19. 08:55

Apám túlsúlyos, lábszárfekélyes volt es 57 mult mikor meghalt agyvérzes miatt.

Mondjuk ez 2001-ben történt. 😐

ápr. 19. 04:40

Minden gyógyszernek vannak mellékhatásai. Ezt sebtiben és villámgyorsan kellett "feltalálni" kidolgozni, összeállitani mert nagyon sokan haltak meg. Voltak akiknek semmi bajuk, másoknak erős mellékhatások. Nem reagálunk egyformán a kemikáliákra sem.

A betegségnél is hasonlóan: valaki észre sem vette, hogy elkapta, mások enyhe vagy súlyosabb tünetekkel megúszták mig mások belehaltak.

ápr. 18. 21:44

Sokszor görgetek.

Meg fax vagyok.

De te a Pfizer mellekhatasairol írsz ki témát, ami már a egy kissé lecsengett 2025-ben, kedves névtelen.

68. xochipilly (válaszként erre: 67. - Xochipilly)
ápr. 18. 21:22
*oltásnak köszönhetően
ápr. 18. 21:21
Anyukám (szívbeteg, 40 éve magas vérnyomással) is Pfizert kapott. Hónapokkal később nagyon súlyosan megbetegedett. "Természetesen" a Covid volt ... 39 fokos láz, egy hétig fel se tudott kelni, DE elkerülte a kórházat és a még rosszabb kimenetelt. Szerintem az olvasónak köszönhetően. Több oltatlan ismerőse elhunyt covidban.
66. birebora (válaszként erre: 65. - Ocelot2)
ápr. 18. 20:08
Akkor azt irták, hogy a 0-ra a legveszélytelenebb.
ápr. 18. 19:56
Három Pfeizer-t Kaptam meg egy Modernat. A Pfeizer-ek után nem éreztem semmi különöset, a Modernától hőemelkedésem volt rövid ideig. Covid-os voltam kétszer , nem túl súlyos tünetekkel és egy napi szaglásvesztéssel. Állítólag bizonyos vércsoportokra másképp hatott a vírus. Nekem B pozitív a vércsoportom.
ápr. 18. 19:01
63. Enissa (válaszként erre: 62. - Enissa)
ápr. 18. 18:45

Még azt hozzáfűzöm, ez csak az én elmém szüleménye, de 2 fórumtársunk halála a 3. vakcina után következett be. Nem mondták, hogy bármi komolyabb bajuk is lenne, napi szinten itt voltak.

Úgy gondolom olyan is lett, akinek az egészségkárosodását is az okozta.

És mint írtam közvetlen családtag 1 szem gyógyszert nem szedett, vékony. Minden évben azért volt a kötelező laboron stb. és agyvérzést kapott. Már írtam, csak munkahelyről, mobilról, hogy az idegsebész kérdése, tekintete, mindent elárult.

62. Enissa (válaszként erre: 52. - 55Judit)
ápr. 18. 18:37

Olyan helyen dolgoztam, ahol rendesen lecsapódtak az oltásutáni problémák.

azt tudom a főnököm és másik doktornő azt szajkózta oltatni, oltatni, oltatni.......

Volt orvos, aki átment magánba inkább.

A 2 orvos, aki mindig kérdezte, na meg van már az oltás, nem egész egy évre azt mondta, a büdös életbe soha.

Volt főnököm a 8 éves gyerekét is beoltatta.

Ha orvosok ezen vitatkoznak, akkor laikusok is csak a saját rálátásuk szerint találgathatnak.

[link]

Ha zöbb országban is indultak perek, annak oka van. Egy gyógyszer okozta kárisifást nagyon nehéz bizonyítani.

De több helyen bebizonyosodott.

[link]

ápr. 18. 18:30
60. Enissa (válaszként erre: 58. - Zsoffka002)
ápr. 18. 18:26
Nem lehet tudni.
59. fatalista (válaszként erre: 58. - Zsoffka002)
ápr. 18. 18:24

Tények és tapasztalatok! Érdemes végignézni!

[link]

1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.