Cukorbetegekkel beszélgetnék (beszélgetés)
Vele, de nem uszkosodott el a vágásig.
Cukorbeteggel volt. Szerzett a túlsúlya miatt. És nem istartotta be a dietajat. Amíg magánál volt, szerette a Győri kekszet. Aztán rákos lett, és az vitte el.
Amputaltak?
A Mama lába sorszor volt hatareset, de mozgattuk, sétálni kellett
Apeeeng jól irja a szövődményeket.
Fiatalon sajnos nem figyeltem rá.
Várom a liftet, egy idős néni megkérdi:-tessékmondani, hol van az érsebészet?
-ott szemben, ahol a folyosón csupa levágott lábú ember üldögél..na az az érsebészet.
(egyik sem figyelt, ez lett az eredmény)
A régi társam el. Nem öltem meg egy kupaert.
Amúgy most már vannak beepitett merok.
Közelíteni kell.
Az új funkciosok nincsenek kiadva. Mert a teszt babakon.
De akkor közelítő sem kell
Az 1-es dieteszesessel vitorlaztam, aki 40bkilo volt.
A régi megszokott kajank volt, ha beborultunk 18 fokos vizbe.
Cerbona, sport szelet.
Visszarugtuk a hajót, és kimentunk miatta.
A tesómmal, ha viszatettuk, mi vegigmentunk.
Gratula, a kilóid meg ne sajnáld.
Én cirka 25 kg-t adtam le.
Nekem sokszor volt ennél magasabb is, meg is lett a következménye.
Most kiválóak az értékeim.
A diabetológus megintett...kis torkos,-mondta, miközben elhűlve nézte a leleteim...
-nos kenyér, krumpli, tészta, rizs...ezekből egy morzsányit sem... pékáru is ide tartozik(a mazsolás kalács főleg)...
..azóta 9 kilót adtam le, és ha az elején szenvedve is, de ezek nélkül élek...még van saccperkábé 4 kiló feleslegem.
azóta 5.3- 5.9 közti értékeket mérek.
Szia ! Én is azon dolgozom, hogy jobban be tudjam tartani a diétámat, hogy 10 alatt legyenek az értékeim. Régebben még méregettem az élelmiszereket, de kaptam a diabetológián meg a háziorvosnál is egy listát, hogy miből mennyit lehet enni, de vannak könyveim is a cukorbetegségről, azokban is le van írva, fotózva, hogy miből mennyit. Neked van valamilyen könyved a cukorbetegségről és a diétáról?
Kalácsot nem fogok enni, hanem majd kenyérrel eszem a sonkát, meg a tojást. Nem csak tk. lisztes dolgokat eszek, hanem keveset a fehér lisztesből. Jelenleg gyógyszert szedek és diétázom . Neked gyógyszer van? Vagy inzulin is szükséges?