Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Cetirizin csalánkiütésre fórum

Cetirizin csalánkiütésre (beszélgetés)

9. Alnisa (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 13:48

Az orrdugulásra nem jó a cetrizin, legalább is nekem olyan mintha be sem venném.

Én Lendin használok, az nagyon jó és nem álmosít.

A bőr reakcióval azért érdemes lenne elmenni egy bőrgyógyászhoz. Akár egy bakteriális fertőzés is lehet, amire antibiotikum kell.

8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Niit)
tegnap 12:23

Orrdugulás és asztmaszerű köhögés is van. Ezekre kaptam gyógyszer, a kiütés utána kezdődött.

Köszi. Utána járok, mi válthatta ki.

7. niit (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 12:14
A portól inkább allergiás roham lehet, szemviszketős, köhögős, tüsszögős. Csalánkiütés nem jellemző. Öblítő, takarítószer, ruhaanyag, kontakt vagy belülről érkező élelmiszer, tartósítószer, lehet gyógyszer vivőanyag is, amit megváltoztattak, sajnos baromi nehéz kitalálni sokszor. De ha csak tünetet akarsz csökkenteni, akkor próbáld ki pl a Lendint, egész más hatóanyag mint a Cetirizin ÉS nyilván orvost kérdezni.
6. Tai (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 12:03
Ja? Ha te tudod mitől van, akkor oké!
5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Tai)
tegnap 11:14
Miért? Barátnőmnek hónapokig tart allergiaszezonban.
4. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Niit)
tegnap 11:13
Semmi változás nem volt. Annyi, hogy 1 hónapja orrdugulásom is van. Porra gondoltam, de az ilyen hirtelen kialakulhat?
3. niit
tegnap 11:03
Egy óra :( esetleg más hatóanyagú antihisztamint próbálj ki, de lehet nem fog hatni mert folyamatosan fennáll a kiváltó ok, ilyenkor azt kell átgondolni, mit ettél-ittál, mit kentél magadra, mivel mostál, milyen környezetben voltál, gyógyszerek stb. bármi ami eltér a szokásostól?
2. Tai (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 11:02
Ez egy allergia elleni gyógyszer, esetleg bőrgyógyász?? Azért 2 hét már nem kis idő!
tegnap 10:25
Mennyi idő után hat a Cetirizin? Két hete naponta vándorolva viszkető kiütéseim jelennek meg, ami semmihez se köthető. Két napja szedem, de nem múlik.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook