Mitől függ, hogy hecceli egymást egy férfi meg egy nő a munkahelyen? (beszélgetés)
El tudom képzelni, hogy egy kicsit más jelentése van a heccelésnek neked meg nekem. Pl. az egyik kollégám (férfi) mindig azzal heccel, hogy mikor megyünk már shoppingolni a kolléganővel (akit utálok). Én meg azzal szoktam őt zrikálni, hogy a főnökünk szerintem az ő keresztapja (akit kb senki se szeret). Ezek ilyen ártalmatlan kis fricskák, nem hiszem, hogy megbántódik, ahogyan én sem bántódom meg.
Szerintem kifejezetten bírjuk egymást egyébként.
De lehet, hogy megbántod, még ha nem is vallja be.
De mi értelme azokat heccelni, akiket kedvelünk. Ezt valahogyan soha nem tudtam megérteni, kíváncsi vagyok az álláspontodra.
Juhú, akkor én primitív vagyok. :)
Azt heccelem, akit kedvelek. De azt hiszem, tudom, hogy hol a határ, nyilván ha kedvelem, nem akarom megbántani.
Akit nem kedvelek, azt elkerülöm. Nem bántom, nem piszkálom, elkerülöm.
Ne má"!
Mesélj! Mi volt?
Egyszer minden véget ér!
Majd ha visszamész lesz pasi is!
Örülök, hogy jobban van!
Bírod otthon?
Be jársz néha?
Pasik?
Halihó Dézi!
Mi a helyzet?
Anyukád jól van?
Ápolnod kell még?
Vannak zárkózottabb típusúak is.
Főleg ha a kollegína harsány, megértem, ha nem vonzódik bandázni.
Attól még nem gáz, sőt.
(Írtad, hogy vki megkérdezte, hogy szexelnek-e, amikor beszélgettek. Gondolom komolyabb ennél a szintnél.) Megválogatja a társaságot.
Hát...
Kolleginanak bejön szerintem, ha ilyeneket mond, hogy szép a bőre stb., meg ha "dicsekvés-értéke" van annak, hogy megkínálja sütivel.
Vagy csak jól esik neki, ha irigykedsz rá.
Szerintem mindenképpen vond ki magad ebből a "hármasból", ha majd alkalmad nyílik személyesen találkozni velük.
Nincs annál gyerekesebb (de van), amikor az egyik nő vihogva, direktben össze akar boronálni valakit. Én legalábbis menekülnék az ilyen szituból, ha férfi lennék.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek hogy lehetséges az, hogy egy férfi és egy nő nagyon jól kijönnek, kedvelik egymást, érdekli őket a másik, mégsem alkotnak párt?
- Miért van az, hogy a munkahelyeken a nők között több a konfliktus, mint a férfiak között?
- Ha egy férfi rendszeresen bevisz a munkahelyére egy nőt, akkor lehet köztük valami?
- Én vagyok a legsármosabb férfi a munkahelyemen.
- Ti is utáljátok amikor munkahelyen szövetkeznek és egymást támogatják, ha baj van?
- Milyen az a férfi aki a munkahelyen kérdez meg kollégákat, hogy nem ismernek-e normális szingli csajokat akikkel ismerkedhetne?