Milyen az a férfi aki a munkahelyen kérdez meg kollégákat, hogy nem ismernek-e normális szingli csajokat akikkel ismerkedhetne? (beszélgetős fórum)
Ha 38 éves, akkor hogy múlt el 40? Remélem nem boltban vagy pénztáros.
Egyébként valószínűleg egyedülálló és változtatni akar rajta.
Hogy milyen férfi?
Szerintem szingli.
El tudom képzelni, hogy szórakozóhelyen ismerkedni talán necces lehetett: akik ilyen helyekre járnak, esetleg csak futó kapcsolatot vagy egyéjszakás kalandot keresnek. Nem tudom, én sem ilyen helyeken ismerkedtem soha!
Szerintem lehet akármi is abból, ha ismerős vagy kolléga bemutat benneteket egymásnak - nem tudom, manapság vannak ilyen rendes kollégák? Remélem, vannak, és nem én látom túl pesszimistán a helyzetet.
Bármi előfordulhat. Össze kell ismerkedni aztán majd lesz belőle valami. Vagy nem.
Jómagam ismerkedtem már nővel úgy, hogy ő autóstoppolt, én felvettem, munkahelyen, közös ismerős összehozott bennünköt, házassági hirdetés által. Nekem a szórakozóhely, disco sosem volt sikeres. Ha fiatal koromban lett volna Hoxa (internet) hú, már hol tartanék!
Leleményes? :)))
Ismerkedne inkább itt a hoxán? :D
További ajánlott fórumok:
- Mitől függ, hogy hecceli egymást egy férfi meg egy nő a munkahelyen?
- Teherbe estem, viszont nemrég kezdtem új munkahelyen. Rosszul viselem a terhességet, se táppénz se GYED?
- Hogyan tarthatnám titokban, hogy ne kerüljön a munkahelyembe?
- Örülnétek, ha a munkahelyetekre egy csokor rózsát küldene nektek valaki?
- Más munkahely is ilyen lehúzós mint a CBA?
- Hány órát dolgoztál ma? (a munkahelyeden)