Teherbe estem, viszont nemrég kezdtem új munkahelyen. Rosszul viselem a terhességet, se táppénz se GYED? (beszélgetés)
Szia!
Ha az elmúlt 2 évben van 365 nap igazolt munkaviszonyod az átlagkeresetedből számolnak. Ha nincs meg az 1 év, akkor a CSED, GYED 28000 Ft lesz. A CSED-et leghymarabb a
Ezt csinálták.
14-én megyek igen.
A 13.hèten is simán elküldhettek volna, èn eut nem is èrtem, hiszen ez a vizsgálat az egyik legfontosabb ès kötelezö is, nem opcionális.
A következő már csak a 18.heti genetikai lesz?
En is utalom, szakmailag egy 0, de most ö kellett nekem ;)
Vagy te ismerted fel kèsön ès kèson mentèl el dokihoz.. :P a 4 nap csúszás pedig egy terhessègben nem oszt nem szoroz, nyugodtan megnèzhettèk volna kèsöbb is.
Remèljük nem lesz baj, engem tuti verne az ideg.
Az jó :)
12_hetes uh valószínű azért maradt ki,mert későn ismertêk fel a terhességet ês ugye 4nap kevês volt mindenre...mostmár ezt is tudjuk...azért bosszantó...
Rubintot utálom....de te fitt vagy rendesen :)
En a 25.hetig 5 kgot hiztam, 13 korul lesz a vège.
Jol, de egy pár napja èrzem h vissza kell venni a tempobol. Furcsa, mert idáig pörögtem mint az örűlt, edzes minden volt. Pont rohogtem mert delelott lattam az aktivot a.tv2-n ahol mutattak egy kismamat, aki rubint rekara nyomja otthon. Nekem az o tempoja is csiganak minosult, es szegenyt megszoltak h tornazik. Akkor engem akar a gyamhivatalnal is feljelenthettek volna h veszelyeztetem a gyerekemet. XD tok energikus voltam vegig, csak gyorsabban fogyott ki a levego a tudombol.:)
De mostmar visszavettem, a szervezet jelez :)
Én is :)
Ma voltam védőnőnél ok minden..3kg jött rám 1hónap alatt.
Te jól vagy?
:)
Pénteken :)
Persze :D
Jokislany ez, sztem kivarja az idejèt, mèg 2 het :)
De ma a korhazi cuccok 90%-at osszepakoltam
;)
Mikor mèsz a másik kórházba?
fura álmaim vannak néha, aztán összemosódnak a síkok a valósággal.
most pl azt álmodtam hogy özönvíz jött és az állatok fuldokoltak meg mindenki más. én is a víz alatt voltam de én tudtam lélegezni.
nadehagyjuk máár, fullra szétoffoltuk már a fórumot... :D
XD
Te szoktál ilyet hallani?
:)
Csak bant h igy gondolkodsz, de biztos megvan az oka :(
Mondjuk láttam mar ilyet, aztan a csaj tok sokat valtozott, szult es nagyon jo anyuka lett belole. Hatha egyszer te is..:) ;)
Én tökre elfogadom hogy mások akarnak gyereket, de miért nem lehet azt elfogadni hogy valaki nem erre hivatott? szomorú hogy csak ezzel látják egésznek a dolgot, de nem hibáztatok senkit, társadalmi elvárás, meg ösztön. DE én nem foglalkozom a társadalommal, az ösztön meg hiányzik, szoftverhiba lehet :D
anyut ebbe ne keverjük bele ha kérhetem.. ő megvívta a maga csatáit, valamiért mellettem döntött, erről nem tehet. és én sem kértem, hogy itt legyek.
További ajánlott fórumok:
- Kirúghatnak a terhességem miatt a munkahelyemről?
- KInek fogadta rosszul a munkahelye, terhesség alatt a táppénzt?
- Terhesség alatt van-e lehetőség munkahelyet/mellékállást létesíteni?
- Frontérzékenység terhességben, stressz, problémás munkahely
- Terhesség bejelentése munkahelyen hogyan történjen?
- Terhesség alatt mennyire kell óvatosnak lenni egy munkahelyen?