Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Milyen kisvállalkozást indítanál? fórum

Milyen kisvállalkozást indítanál? (beszélgetés)

ma 16:18
Tavasztól palántanevelés és árusítás. Kisállat tenyésztésbe biztos nem fognék bele, mert nagy felelősség. A kézművesekkel lassan Dunát lehet rekeszteni, de esetleg funkcionális dolgokat gyárthatnál, például babzsákfotel, névre szóló oviszsákok, tornazsákok. Ha van valamilyen stabil tantárgyi tudásod, korrepetálhatnál gyerekeket, arra mindig van kereslet és jól is fizet. Szerintem mindenre van kereslet, ami a gyerekekkel kapcsolatos.
7. Enissa (válaszként erre: 4. - Bozsu55)
ma 15:43
az nagyon jó szakma, a legmenőbb.
ma 15:40
Nő vagy vagy férfi?
ma 15:20
Csőszerelő, villanyszerelő, hasonló stb...
4. bozsu55 (válaszként erre: 3. - Enissa)
ma 15:20
Ja ja gázszerelő. Van rá példa.
3. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 14:31

Festő-mázoló-tapétázó-gázszerelő-villanyszerelő-órás.....

Cipész- varró, aki felhajt, bevesz, dzsekibe, táskába új cipzárt tesz, kútfúró, tetőfedő stb.

Neked mihez van kedved és végzettséged?

Képzettség nélkül nem vagy számlaképes.

2. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 13:46

Milyen szakmai végzettséged van?

Attól függően, hogy milyen vállalkozás (tudtommal) szükséges legalább egy szakmai végzettségű ember.

Amit említesz, hogy piacokon értékesíteni minimum őstermelőnek kell lenni, hatósági engedéllyel.

Ha van helyed, időd, akkor a baromfi tartás jó gondolat. Viszont a tartásukhoz takarmányt kell venni.

Már most nevelheted a palántákat, amit szálanként értékesíthetsz kiültetési időszakban.

Ezeket kisebb településen ki sem kell vinni piacra, csak a helyi boltban elmondani, hogy van eladó ez, meg az.:)

Sziasztok! Ötleteket várok arra, ki milyen kisvállakozást indítana, amit munkahely mellett, mintegy másodállásként is tudna működtetni? Gondolok itt olyanra, mint pl kézműves dolgok alkotása, növények termesztése, kisállat-tenyésztés és hasonlók, amit az ember akár az interneten, akár hétvégente piacokon, vásárokon, illetve az arra megfelelő helyen tudna értékesíteni.

Tudom, hogy a legkifizetődőbb az újratermelődő dolgok értékesítése és a tudás átadása, ám sajnos semmilyen téren nem vagyok annyira profi, hogy bármit is tanítani tudjak.

Gondolkoztam olyan témában is, hogy mit lehetne kiadni? Hiszen a dolgok megalkotása és eladása a legküzdelmesebb folyamat. De ha van valamid, amit bérbe adhatsz, sokkal energiahatékonyabb és nem annyira megterhelő a folyamata. Ám itt nagyobb a befektetés, bármiről is legyen szó.

Nem terveztem dinamikus, fejlődő vállakozást, nincs is nagyobb keretem ilyet elindítani. Csak egy kis hobbi-vállalkozást, kiegészítő keresetnek. Úgy vélem, ha csak a konyhapénzt fedezném vele, az is elegendő, mert fontos lenne benne az is, hogy elmondhassam: én csináltam, én alkottam, az én érdemem.

Mire van kereslet manapság?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook