Ha indítanál egy saját fórumot/blogot, mi lenne a téma, mi érdekelne? (beszélgetés)
Köszönöm a segítségeteket! Amint leírtam, rendszereztem a kérdéseimet (bár ebből nem sok látszik), megtaláltam a VÁLASZT. Megvan. Annyira ronda, hogy nem írom le, de idővel valahogyan tudatom mindenkivel, miért volt "mindez és a vég"... Nem mondta ki még a szót, de már nem is kell. Tudom, hogy a legjobb az volt, amit tehetett, hogy elbocsátott. "Most elválnak útjaink" - így mondta, ez nekem akkor pofon volt, megcsalás, orvtámadás, most mégis megértettem, hogy mivel nem tudott segíteni, hát csak ezen az úton tudott elindítani a gyógyulás felé. Megvádolt, hogy meg akarom ölni - vagyis, hogy "együtt akarok menni vele a halálba" - amiről tudta, hogy nem igaz, de így kellett mondania, hogy ne könyörögjek, ne alázzam meg magamat még jobban. Ezért tudott tisztelni és szeretni az elválásunk után is. Ezért ölelt meg olyan forrón és testvérileg, amit akkor én szerelemnek véltem. Nem az volt, ahogy részemről sem az volt, a borderline-ságomat akartam gyógyíttatni általa. Így lett végülis, csak nem Ő adta a gyógyulást, hanem Miatta kerestem meg a megfelelő kezelést. Miatta kaptam új életet, de nem ő adta. Hálás vagyok neki, de nem szerelem ez, ahogy soha nem is volt az, csak akaszkodás, csüngés, mint ahogy éretlen aszott gyümölcs csüng a fán, ha beteg és nem tud leesni. Mint a "múmia" (így nevezik a moníliás gyümölcsöt, amelyik télire a fán marad).
És azt is tudom, az szeret a világon a legjobban, aki kitartott mellettem akkor is, amikor tudta, beteg vagyok, és azt is tudta, ő nem tud meggyógyítani - de hátteret adott, szeretet adott, elfogadott.
"Miért? Miért volt mindez és a vég? Csak egyetlen szót mondj még..." S. Erről tudnék értekezni éjjel-nappal, télen-nyáron,a nap huszonégy órájában. Mit gondolt, miért tette, miért nem tette? Mi volt az az sms: "No. Nothing. S." Mit köszönt meg és mit utasított el? Miért gondolta, hogy én meg akarom ölni? Mire gondolt egyáltalán?....
De azt hiszem, ehhez a pszichológiai szakirodalom és a világ szépirodalma is kevés lenne. Amúgy meg csak ő tudja.
Valaki segítene?????
További ajánlott fórumok:
- Elveink, no meg a tetteink... Érdekelne minél több vélemény
- Használt-e már valaki Visanne gyógyszert endometriózisra? Érdekelne minden, mellékhatások, meggyógyult-e, visszajött-e, hogyan kell szedni..
- Alternatív gyógymódok minden testi, lelki bajra. Akit érdekelnek a hasonló dolgok jöjjenek beszéljünk erről...
- Mindent egybevetve érdekelne a véleményeket, hogy melyik minden idők legjelentősebb magyar együttese?
- Elmennétek hajóra dolgozni? Csak wellness munkák. Tapasztalatok is érdekelnek
- Valaki próbálta már a DM sajátmárkás termékeit? Konkrétan az Alverde szemránckrém érdekelne, hogy bejött-e valakinek?