Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mi a különbség 2 ilyen férfi között? fórum

Mi a különbség 2 ilyen férfi között? (beszélgetés)

28. bozsu55 (válaszként erre: 3. - Smaragdzöld 🐉)
ma 14:28
Pedig egy kis háztartási munka, vagy a szabad levegő csodákra képes....
27. andilaci (válaszként erre: 2. - Panna.33)
ma 13:51
Igen így is lehet mondani
26. Enissa (válaszként erre: 12. - Hansika)
ma 13:50
Bojtoska.
25. Archer84 (válaszként erre: 17. - Srcrss)
ma 13:25

Férfiként mondom,hogy az a férfi, aki semmibe vesz egy ilyen miatt egy nőt, az valószínűleg amúgyis semmibe venné. Max addig nem,ameddig el nem érte, amit akar.

Semmi gond nincs azzal, ha a nő kezébe veszi az irányítást, és nem csak hagyja, hogy elkapják.

Ezektől a hagyományos női-férfi szerepektől kicsit falra mászok, a mai világ már nem így működik.

24. Amanda0606 (válaszként erre: 21. - Srcrss)
ma 13:02

Egy szóval se mondtam, hogy jó úton haladok. Sőt… De abból kell én is gazdalkodjak, amim van.

Rengeteget agyaltam én is azon, hogy mi lenne jobb, csak úgy várni és várni, míg jön valaki, vagy kitölteni néha az időt egy-egy pásztorórával.

23. Shya (válaszként erre: 14. - Amanda0606)
ma 12:18

Nem állítottam, h odalökted magadat. Bocs, ha rosszul fogalmaztam meg valamit esetleg.

De a helyzeten ez nem sokat változtat; az egyik férfinak belefér, h talizzatok, a másiknak nem. Nem hiszem, h érdemes ezt túlgondolni. Az, h ez csak egy baráti kávézás, vagy esetleg több, az meg már rajtatok múlik, a Ti döntésetek 🤷‍♀️

22. csemár (válaszként erre: 1. - Amanda0606)
ma 12:17
Az egyikük megbízhatóbb, becsületesebb. (Szerintem.)
21. srcrss (válaszként erre: 18. - Amanda0606)
ma 12:16
Te nem látsz benne semmi rosszat, de ők? Ha ártatlan, baráti meghívásnak vennék, nem jönnének azzal, hogy barátnőjük van stb. Ők, ha meghívnak egy italra, azért hívnak, hogy előbb-utóbb megdugjanak. 😄 Tisztelet a kivételnek. Felőlem kezdeményezz, nyomulj tovább, ha úgy látod, hogy jó úton jársz. Én nem úgy látom.
20. Shya (válaszként erre: 17. - Srcrss)
ma 12:11

Kezdeményezés alatt azt értettem, hogy ha pl megtetszik egy szingli férfi, küldenék neki üzenetet, beszélgetést kezdeményeznék, esetleg elhívnám egy randira. Van természetesen, aki ezt nem fogadja jól és olyannal is találkoztam, aki olcsónak tartja azt a nőt, aki kezdeményez. Akad, aki nem csinál ebből ügyet, másoknak imponál az ilyesmi...stb. Az ember megválogatja, kivel érdemes talizni, nyilván lejön az illető férfi hozzáállása.

Amikor arról beszélek, h elhívnám randira, nem alkalmi kapcsolatra stb gondolok, egyszerűen szeretném megismerni, mert felkelti az érdeklődésemet.

Erre csak azt tudom mondani nem vagyunk egyformák és ezzel nincs is baj.

19. Amanda0606 (válaszként erre: 17. - Srcrss)
ma 12:10
Valamint ahogy a kérdésben is kiderült, vannak olyan férfiak, akik nem ugranak rögtön egy-egy felhívásra. Meg lehet szépen mondani azt is, hogy van valakim és nem fér bele.
18. Amanda0606 (válaszként erre: 17. - Srcrss)
ma 12:09
Szerintem eléggé félreértik itt egyesek. Nem látok semmi rosszat abban, hogy 2 barát kölcsönösen elhivja egymást. Ugyanakkor abban se látok semmi rosszat, ha egy nő kezdeményez.
17. srcrss (válaszként erre: 13. - Shya)
ma 12:03

"Szerintem nem természetellenes kezdeményezni."

Pedig úgy tűnik, hogy a férfiak szerint az. Nem véletlen, hogy általában semmibe veszik az olyan típusú nőket, amilyen a kérdező.

16. Ruslan (válaszként erre: 15. - Amanda0606)
ma 11:50
A nyitottba
15. Amanda0606 (válaszként erre: 11. - Violet18)
ma 11:47
Miért milyen kapcsolatba fér bele az, hogy mással is lefeküdhet egy férfi? És az olyan kapcsolatnak mi értelme?
14. Amanda0606 (válaszként erre: 13. - Shya)
ma 11:44
Mivel barátok voltunk előtte mindkettovel, mikor szóvá tettem a találkozást, nem odaloktem magamat nekik, mivel nem vadidegen férfiakról volt szó.
13. Shya
ma 11:42

Szerintem nem természetellenes kezdeményezni. És ilyenkor benne van a pakliban, h a másik nemet mond.

Viszont nem értem FI kérdését. Elég világosnak tűnik a helyzet; az egyik férfi gerinces, a másik nem. Ha párkapcsolatban vagyok, én sem kávézgatok stb. kettesben. Ha nem is lesz belőle szex, nem a megcsalás az egyetlen, amivel megbántom/megalázom a páromat.

Amanda, végülis, mi a célja a fórumnak, mi a kérdésed? Bocs, ha tompa vagyok és nem értem. 🤷‍♀️🤓

12. Hansika (válaszként erre: 5. - Enissa)
ma 11:31

Mindkettőnek van farka, de megsem oroszlän...

na, mi az?

11. Violet18 (válaszként erre: 9. - Srcrss)
ma 11:24
Sztem nem természetellenes. Csak azon múlik milyen a kapcsolat a másikkal.
10. Violet18 (válaszként erre: 1. - Amanda0606)
ma 11:22
Amikor egy kapcsolatba odarakom magam mert komolynak érzem még 1 kávé sem fér bele...csak arra gondolok h esne nekem fordított helyzetben. Van akinek ez nem számít, nem ettől megcsalás, lehet nem biztos magában h ellen tud állni.
9. srcrss (válaszként erre: 1. - Amanda0606)
ma 11:04
Nem érzed természetellenesnek, megalázónak, hogy nő létedre felkínálkozol, és kikosaraznak?
8. Amaunet (válaszként erre: 1. - Amanda0606)
ma 10:50

Ha unatkozol elkezded hívogatni a pasikat, hátha egyik ráér rád mászni? 😀

Más elfoglaltsággal nem tudod az unalmat elűzni?

Persze, itt a Hoxa is unaloműzőnek... csakhogy itt is unják már sokan a pasijaidat.

7. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 6. - Globus)
ma 10:44
Valahogy úgy...
6. globus (válaszként erre: 3. - Smaragdzöld 🐉)
ma 10:43

Vasárnaponta unatkozik.

Összefoglalja nekünk a heti eseményeket.

ma 10:42
Mindkettőnek van farka, az egyiknek esze is.
ma 10:29
Az, hogy az első lerázott.
3. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 1. - Amanda0606)
ma 10:25
Túl gyakran unatkozol. Az összes fórum, amit nyitottál, erről árulkodik.
ma 10:20
Az, hogy a normálisabb nem akar megdugni miközben van csaja.
ma 10:19

Mindkét férfit régebb óta ismertem, és mindkettő akart tőlem valamit.

Adott az első. Egyik nap mondtam neki, hogy nincs kedve meginni valamit. Az volt a válasza, hogy nemrég jött össze egy csajjal. Mondtam is neki, hogy akkor inkább ne, ne legyen baj belőle. Azóta se beszéltünk.

Adott egy másik ugyanebben a helyzetben. Összejött valakivel, unatkoztam és ráirtam. Itt ő volt az, aki találkára hívott, úgy, hogy egy szót nem szólt a nőről.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook