Bak férfiak - Mi a különbség a decemberi és a januári bakok között? (tudásbázis kérdés)
Az én férjem is januári bak. Szuper és tökéletes mindent megszerel megcsinál, családcentrikus . Talán egy ami idegesítő nála nem tud lazulni pld. leülünk kártyázni vagy TV-t nézni és már látom hogy azon jár az agya, hogy le fog menni a műhelybe mert eszébe jutott hogy mit lehetne még szerelni, fejleszteni. Nem tud leállni.
A ferjem januari bak. Jobbat nem is kivanhatnek magamnak. Nem ertem, mirol beszelsz, o abszolute egyszeru eset.
Szerintem csinalj statisztikat, de ahhoz sokkal tobb alannyal kell dolgoznod, hogy hiteles legyen :p
...nincs más választásod", meg kell ismerned a Bakodat. Aztán majd kiderül mennyire illetek össze.. ez sajnos még aszcendenssel együtt sem fog másképp működni.
Nagyon sok múlik rajtad is, mennyire vagy befogadó a másik bibijeivel szemben. (Ne feledd... neki pont annyira kell elfogadni a te bibijeidet :D)
Ettől (is) fog működni egy párkapcsolat.
Sok sikert.
😂 Ott a pont. Most nevettem egy jót.
Komolyan azt hiszed, hogy születési hónap határozza meg egy ember jellemét? Akik ma születnek a világon, mind egyformák lesznek? Akik velem születtek azonos szakában az évnek, pont olyanok, mint én, neveltetési körülményektől függetlenül?
Na igen...ez is egy sarkalatos kérdés.
Pedig most már kíváncsi vagyok. Még nem láttam olyat, hogy egy férfinak a sorsa a csillagok állásától függött volna.
Az, hogy az egyazon évben születettek esetén a januáriak idősebbek.
Ciklust nézve pedig a decembeiek az idősebbek.
Durva, mi? :D
Ismétlem: ha ez alapján döntesz, hagyd.
Komolyan mondom:)
Szerintem keress erre más módot. Vagy nyiss saját topicot, majd odamegyek felvidulni.
Igazából azért kérdezem, mert az a bak férfi, akivel együtt voltam, nem egyszerű eset. Sok kitartás, türelem kellett hozzá. Most nem érzek magamban annyi kitartást, hogy évekig dolgozzak egy férfi bizalmáért, szeretetéért. Ha a decemberi típus is hasonló mint a januári, inkább hagyom az egészet.
Hát nem tudom...nem tűnt megbízhatatlannak, sem szoknyapecérnek. Bár még csak felületesen ismerem.
Mert pl. felvidítja az ezidáig igen vacak napomat.
Ha valakit nem érdekel az asztológia/ nem hisz benne, igazán nem értem, hogy miért fecséreli az idejét ilyen témájú topicokra.
A decemberi tét nélkül hazudik és hallatlan nagy szoknyapecér;)
Ja és képes beléd beszélni a gyereket, valamint megmagyarázza, hogy a döglött veréb mélyen alszik:)
Szerintem ne kezdj vele:)
Na én ebben a horoszkóposságban nem hiszek.
Élő példák vagyunk tesómmal rá, mindketten januáriak vagyunk (január eleje), de annyira különbözőek, mint a tűz és a víz...
Szerintem nem horoszkóp alapján akarj valakit megismerni.
Az egyiknek karácsony előtt kell ajándékot venned, a másiknak karácsony után. Lehet, hogy jobban jársz a decemberivel mert karácsonyt és szülinapot egybevonhatod.
Számít?
Tényleg elhiszed, hogy ez alapján meg/kiismerhetsz valakit?
Azt olvastam, hogy nagy a különbség közöttük. Miben nyilvánul ez meg? Nekem volt egy januári születésű bak párom, a mostani kiszemeltem viszont decemberi bak. Tud valaki segíteni?
Bak férfiak - Mi a különbség a decemberi és a januári bakok között?
További ajánlott fórumok: