Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Sajnos be kell zárnom a kutyusomat amikor dolgozok, mert ugat fórum

Sajnos be kell zárnom a kutyusomat amikor dolgozok, mert ugat (beszélgetés)

9. tien (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
ma 16:23
Megértem.
8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - Tien)
ma 15:53
Sajnos nekem 2 gyerek mellett plusz a kutya és a munka nincs erre időm. Marad a kennel
7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Lompika2)
ma 15:52
Ivartalanítást ajánlottak, de az állatorvos szerint marhaság. Azért ugat, mert látja hogy öltözködik és nem akar magára maradni, ez jellemző akkor is ha én indulok itthonról engem is ugat. Erre nincs megoldás, marad a kennelbe zárás mert ott csendben van. Jó nagy és kilát belőle, mielőtt bárki ezzel jönne..
6. tien (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 15:36

Ilyenkor kutya sulit /trénert ajánlanak.

Én csak azért nem ,mert a mi kis sátán fiókánk sem járt suliba, tehát érdemben nem nyilatkozom.

De sokan istenitik a sulit .

Vagy marad a böri.

5. lompika2 (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
ma 14:58

Nem ostoba a kutyád. Valami oka van,hogy ezt csinálja. Olvass utána vagy kérdezz meg valaki hozzáértőt,hogy miért viselkedik így. Ha megtalálod az okot meg fog szűnni az ugatás.

Én sem értek hozzá de azt sokszor olvastam,hogy minden viselkedésnek van miértje az állatoknál is.

ma 13:57
Nem is értem miért lett ilyen ostoba? De tényleg kellemetlen, marad a kaloda :-)
3. Csillagszem38 (válaszként erre: 2. - Csillagszem38)
ma 13:30
*fonokommel teloztam
ma 13:29
Ahh aterzem, en is lenemitom sokszor a teamst mikor ho-ban dolgozok, de volt mar h beleorditottem a teloba mikor a fonokommel h kussolj mar! 😂😂😂 Allandoan ugat a mi kutyank is, harom eve nem lehet rola leszoktatni. Borzaszto. Ma is felebresztett, mert a paromat ugatta mikor elment a boltba...
Olyan munkát végzek, ahol telefonon egyeztetek ügyfelekkel, van egy kis yorkim benti kutyus, de fél éve nagyon ugatós lett, így nem dolgozhatok hiszen zavaró a beszélgetések közben. Vettem neki egy kutya kennelt és muszáj leszek bezárni, ott csendben van. Sajnálom szegényt, de amikor a Fiam készülődik a munkába folyton ugatja és kapkod utána. Szaladgál a lakásban tehát a szobába zárás nem opció. Elég rossz így, de a kutya 3 éve van itt a munka meg 1 hete tart. Sajnálom, de így nem lehet dolgozni.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook