Kocsonya segítheti a fogyást? (tudásbázis)
Nem csak a fogyást segítheti a kocsonya, de értékes összetevői miatt az egészséget is szolgálja. Kalóriája miatt kerestem rá, vajon a népgyógyászat mit vall:
A kocsonyára visszatérve:
Segítheti a fogyást, ez már tuti. A múltkori adag mire elfogyott, bár nem mutatott az alatt a pár nap alatt kevesebbet a mérleg, de kellemesebb, könnyebb volt a közérzetem. Nem elemi lényegesen a vércukorszintet és ez nagyszerű. Tegnap főztem ismét, fantasztikusan finom lett. Egyébként fogyok lassacskán, mert már nem kívánok édességet, kenyeret se eszek minden nap és egyéb olyan dolgot ami erősebb inzulinválaszt vált ki.
Igen, tudom. Én is azon vagyok hogy leginkább azt csökkentem, és csak lassú felszívódásút fogyasztok.
Ha jön a jó idő, a kerti munka is jót fog tenni gondolom.
A kocsonyának azért örülök mert kenyér nélkül szeretem. Ha benyomok egy tányérral, elég sokáig tűrök vele.
Most olvastam, hogy a spirulina Összetevői antioxidáns és gyulladáscsökkentő tulajdonságúak, segítenek elnyomni az étvágyat, serkenteni a zsír mobilizációt, valamint csökkenteni a vércukrot és a vérnyomást. Mindez bizonyítottan elősegíti a fogyást.
Ezen kívül millió jótékony hatása van.
Akkor bátorodjál fel, és vedd meg hamar a hozzávalót! Nagyon egészséges, és remélem a fogyasztott adagjaim előnyömre válnak a súly szempontjából is.
Én a spárban vettem egy csomag kocsonyahúst, a feléből főztem tegnap. Kicsit később a többi...
A végén lemaradt hogy havonta!!!! legalább 30.000.
Én meg egyszer vettem meg az eszközöket, egy életre szól. De nem csak ezeket használom. van saját testsúlyos gyakorlatom, gyalogolok, néha kocogok is.😀
Az izületeknek, bőrnek jót tesz egy ilyen "kocsonyakúra". Gondolom, nem fogod folyamatosan főzni a kocsonyát és csak azt fogyasztani heteken át.:)
Ha meg fel is jön 1-2 kg, azt hamar le fogod adni a mozgással.
Még mindig jobb ez a fajta zsír, mint pl. az olajban sütés.
😀 Köszi. Most 4 tányérral főztem, ha elfogy tartok szünetet, nem akarok besokallni tőle.
90%-ban olyasmit eszek ami nem hizlal, és csak módjával mindent mert nagyon hízékony lettem.
A mozgással nincs gond, szerintem a 70 éveseknek jó ha 10%-a mozog annyit annyit mint én.
Évek óta van trambulinom, nem régiben vettem egy kettlebellt is a pepkóban 3 ezerért.
Itt már szóltak meg azért hogy szegény lévén ilyenekre költök, de szerintem 3.000-ért egy doboz fájdalomcsillapítót se lehet kapni, és a többi carság is sokkal többe kerül. Van aki a mozgásszegény életmódjának köszönhetően tele van mozgásszervi, szív-és érrendszeri, emésztési bajokkal, amiknek a kordában tartása minimum 30.000 ft. Ki jár jobban?😉
OK. Bocs, hogy segíteni akartam!
A csirkeláb 100 grammjának átlagos kalóriatartalma 120 kcal, fehérjetartalma 19.1 gramm, zsírtartalma: 4.2 gramm, szénhidráttartalma (ch tartalma) 0.0 gramm. A szénhidráttartalom az oldalon esetenként ch, ill. ch tartalom rövidítéssel szerepel.
Energia: 120 kcal
Fehérje: 19.1 g
Telített: 1 g
Zsír: 4.2 g
Modinak köszönöm a helyesbítést!
Köszi, kenyér nélkül eszem.