Kocsonya segítheti a fogyást? (tudásbázis)
Igen, tudom. Én is azon vagyok hogy leginkább azt csökkentem, és csak lassú felszívódásút fogyasztok.
Ha jön a jó idő, a kerti munka is jót fog tenni gondolom.
A kocsonyának azért örülök mert kenyér nélkül szeretem. Ha benyomok egy tányérral, elég sokáig tűrök vele.
Most olvastam, hogy a spirulina Összetevői antioxidáns és gyulladáscsökkentő tulajdonságúak, segítenek elnyomni az étvágyat, serkenteni a zsír mobilizációt, valamint csökkenteni a vércukrot és a vérnyomást. Mindez bizonyítottan elősegíti a fogyást.
Ezen kívül millió jótékony hatása van.
Akkor bátorodjál fel, és vedd meg hamar a hozzávalót! Nagyon egészséges, és remélem a fogyasztott adagjaim előnyömre válnak a súly szempontjából is.
Én a spárban vettem egy csomag kocsonyahúst, a feléből főztem tegnap. Kicsit később a többi...
A végén lemaradt hogy havonta!!!! legalább 30.000.
Én meg egyszer vettem meg az eszközöket, egy életre szól. De nem csak ezeket használom. van saját testsúlyos gyakorlatom, gyalogolok, néha kocogok is.😀
Az izületeknek, bőrnek jót tesz egy ilyen "kocsonyakúra". Gondolom, nem fogod folyamatosan főzni a kocsonyát és csak azt fogyasztani heteken át.:)
Ha meg fel is jön 1-2 kg, azt hamar le fogod adni a mozgással.
Még mindig jobb ez a fajta zsír, mint pl. az olajban sütés.
😀 Köszi. Most 4 tányérral főztem, ha elfogy tartok szünetet, nem akarok besokallni tőle.
90%-ban olyasmit eszek ami nem hizlal, és csak módjával mindent mert nagyon hízékony lettem.
A mozgással nincs gond, szerintem a 70 éveseknek jó ha 10%-a mozog annyit annyit mint én.
Évek óta van trambulinom, nem régiben vettem egy kettlebellt is a pepkóban 3 ezerért.
Itt már szóltak meg azért hogy szegény lévén ilyenekre költök, de szerintem 3.000-ért egy doboz fájdalomcsillapítót se lehet kapni, és a többi carság is sokkal többe kerül. Van aki a mozgásszegény életmódjának köszönhetően tele van mozgásszervi, szív-és érrendszeri, emésztési bajokkal, amiknek a kordában tartása minimum 30.000 ft. Ki jár jobban?😉
OK. Bocs, hogy segíteni akartam!
A csirkeláb 100 grammjának átlagos kalóriatartalma 120 kcal, fehérjetartalma 19.1 gramm, zsírtartalma: 4.2 gramm, szénhidráttartalma (ch tartalma) 0.0 gramm. A szénhidráttartalom az oldalon esetenként ch, ill. ch tartalom rövidítéssel szerepel.
Energia: 120 kcal
Fehérje: 19.1 g
Telített: 1 g
Zsír: 4.2 g
Modinak köszönöm a helyesbítést!
Köszi, kenyér nélkül eszem.
Leszoktam, most nem kellett mert alig van rajta egy pici.
Kevés hús van benne, bőrös leginkább.
A csontokra, ízületekre, bőrre, hajra gyakorolt jótékony hatásaival tisztában vagyok.
Szerintetek segíti a fogyást?