Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Kocsonya segítheti a fogyást? fórum

Kocsonya segítheti a fogyást? (tudásbázis)

26. 55Judit (válaszként erre: 25. - 55Judit)
ma 15:41
Ja, és a plusz súly a két kezemben elég gyakran jelen van, mert vásárlásból megpakolva megyek haza.
25. 55Judit (válaszként erre: 23. - Katt2)
ma 15:40
Valószínű nekem túl megterhelő lenne. Van a közelemben meredek lejtő, járok is rajta, de egyenlőre elég a lábaimnak a saját túlsúlyom.😀
24. 55Judit (válaszként erre: 22. - Srcrss)
ma 15:37
Szuper! Én is kenyeret már csak akkor eszem, ha valamilyen kencét készítek. De már azokat is inkább elnyalogatom kiskanállal. De néha még megkívánom a vajas kenyeret. Olyankor sok zöldfélét eszek hozzá. Főleg fokhagyma, lila hagyma, de mikor mi van itthon.
23. katt2 (válaszként erre: 14. - 55Judit)
ma 15:37
A gyaloglás is jó, különösen ha veszel lábsúlyokat. Ez tépőzáras, felteszed a bokád fölé, aztán jól beöltözöl, mert 300 m után már izzadni kell. Tehát nem azt kell élvezni, hogy milyen jó a levegő...hanem vannak hepe - hupák. Egy hepe után mindig hupa jön. Olyan nincs, hogy két hepe jön egymás után... ( Micimackótól szabadon.) Vagyis leejtő, de ha már lementél róla, akkor vissza is kell jönni. Na, ez a hatásos.
22. srcrss (válaszként erre: 20. - 55Judit)
ma 15:28
Én is kenyér nélkül eszem a kocsonyát, mint mindent. És kettesével eszem, amikor van. 😄
21. 55Judit (válaszként erre: 20. - 55Judit)
ma 14:19
Tehát feltöltekezek egy kis spirulinával is.
20. 55Judit (válaszként erre: 18. - Srcrss)
ma 13:17

Igen, tudom. Én is azon vagyok hogy leginkább azt csökkentem, és csak lassú felszívódásút fogyasztok.

Ha jön a jó idő, a kerti munka is jót fog tenni gondolom.

A kocsonyának azért örülök mert kenyér nélkül szeretem. Ha benyomok egy tányérral, elég sokáig tűrök vele.

Most olvastam, hogy a spirulina Összetevői antioxidáns és gyulladáscsökkentő tulajdonságúak, segítenek elnyomni az étvágyat, serkenteni a zsír mobilizációt, valamint csökkenteni a vércukrot és a vérnyomást. Mindez bizonyítottan elősegíti a fogyást.

Ezen kívül millió jótékony hatása van.

19. srcrss (válaszként erre: 18. - Srcrss)
ma 13:11
*szénhidrát
18. srcrss (válaszként erre: 17. - 55Judit)
ma 12:59
Van igazság abban, hogy kevesebbet kell enni, de egyéni, hogy miből. Pl. van, akinél csak a drasztikus szénhitrátmegvonás hoz eredményt.
17. 55Judit (válaszként erre: 16. - Srcrss)
ma 12:53
Lehet hogy nem ártana, de a háziorvosom nem ad beutalót sehova mert azt mondja kevesebbet kell enni és akkor lefogyok. Ezt nekem még nem mondta csak másnak. Nekem meg miatta lett maradanadó egészségkárosodásom, ezért amíg látok esélyt arra hogy magamtól kijövök a bajból, nem fordulok hozzá. Sok mindent megoldottam már, egyenlőre bízok magamban.
16. srcrss (válaszként erre: 11. - 55Judit)
ma 12:49
Ha igaz, hogy alig eszel olyat, ami hízlal, és ennyit mozogsz, nem tudom, miért nem fogysz. Nem ártana egy kivizsgálás.
15. 55Judit (válaszként erre: 13. - Tai)
ma 12:47

Akkor bátorodjál fel, és vedd meg hamar a hozzávalót! Nagyon egészséges, és remélem a fogyasztott adagjaim előnyömre válnak a súly szempontjából is.

Én a spárban vettem egy csomag kocsonyahúst, a feléből főztem tegnap. Kicsit később a többi...

14. 55Judit (válaszként erre: 11. - 55Judit)
ma 12:44

A végén lemaradt hogy havonta!!!! legalább 30.000.

Én meg egyszer vettem meg az eszközöket, egy életre szól. De nem csak ezeket használom. van saját testsúlyos gyakorlatom, gyalogolok, néha kocogok is.😀

13. Tai
ma 12:35
Kedves egészségedre, most nagyon megkívántam én is :)
12. Amaunet (válaszként erre: 8. - 55Judit)
ma 11:02

Az izületeknek, bőrnek jót tesz egy ilyen "kocsonyakúra". Gondolom, nem fogod folyamatosan főzni a kocsonyát és csak azt fogyasztani heteken át.:)

Ha meg fel is jön 1-2 kg, azt hamar le fogod adni a mozgással.

Még mindig jobb ez a fajta zsír, mint pl. az olajban sütés.

11. 55Judit (válaszként erre: 9. - Srcrss)
ma 10:43

😀 Köszi. Most 4 tányérral főztem, ha elfogy tartok szünetet, nem akarok besokallni tőle.

90%-ban olyasmit eszek ami nem hizlal, és csak módjával mindent mert nagyon hízékony lettem.

A mozgással nincs gond, szerintem a 70 éveseknek jó ha 10%-a mozog annyit annyit mint én.

Évek óta van trambulinom, nem régiben vettem egy kettlebellt is a pepkóban 3 ezerért.

Itt már szóltak meg azért hogy szegény lévén ilyenekre költök, de szerintem 3.000-ért egy doboz fájdalomcsillapítót se lehet kapni, és a többi carság is sokkal többe kerül. Van aki a mozgásszegény életmódjának köszönhetően tele van mozgásszervi, szív-és érrendszeri, emésztési bajokkal, amiknek a kordában tartása minimum 30.000 ft. Ki jár jobban?😉

10. Enissa (válaszként erre: 7. - 55Judit)
ma 10:40

OK. Bocs, hogy segíteni akartam!

A csirkeláb 100 grammjának átlagos kalóriatartalma 120 kcal, fehérjetartalma 19.1 gramm, zsírtartalma: 4.2 gramm, szénhidráttartalma (ch tartalma) 0.0 gramm. A szénhidráttartalom az oldalon esetenként ch, ill. ch tartalom rövidítéssel szerepel.

Energia: 120 kcal

Fehérje: 19.1 g

Telített: 1 g

Zsír: 4.2 g

ma 10:33
Nemigen hízlal, de embere válogatja. Próbáld ki. Egyél kocsonyát egy hétig, és mozogj sokat.
8. 55Judit (válaszként erre: 4. - Amaunet)
ma 10:10
E miatt gondolkodtam rajta, mert nem csak hús lé. Benne van egy csomó bőr is. A hosszú és lassú főzésnek köszönhetően nagyon kemény a leve is. Szóval nagyon finom, alig tudok féket vetni a fogyasztásának, ezért lenne jó tudni nem-e hízni is fogok tőle. Tegnap főztem, már 2 tányérral is megettem és folyton azon jár az eszem hogy ott van a hűtőben.😉
7. 55Judit (válaszként erre: 6. - Enissa)
ma 10:06
Bocs, más volt a kérdés.
6. Enissa (válaszként erre: 3. - 55Judit)
ma 10:04
Csirkelábból szoktam eü. célra.
5. 55Judit (válaszként erre: 4. - Amaunet)
ma 09:35

Modinak köszönöm a helyesbítést!

Köszi, kenyér nélkül eszem.

4. Amaunet (válaszként erre: 1. - 55Judit)
ma 09:31
Szerintem maga a kocsonya támogathatja a fogyást (hiszen csak húslé). A hozzá fogyasztott kenyér az, ami nem.
3. 55Judit (válaszként erre: 2. - Szeretekolvasni)
ma 09:17

Leszoktam, most nem kellett mert alig van rajta egy pici.

Kevés hús van benne, bőrös leginkább.

ma 09:15
Ha leszeded a zsírt. Hús nélkül?
ma 09:14

A csontokra, ízületekre, bőrre, hajra gyakorolt jótékony hatásaival tisztában vagyok.

Szerintetek segíti a fogyást?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook