Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » A gyereketekkel mennyire küzdelmes az oltás beadás? fórum

A gyereketekkel mennyire küzdelmes az oltás beadás? (beszélgetés)

tegnap 12:22
Lefogni nem kellett, de tartani kellett a karját, nehogy mozgassa, amikor ott a tű.
tegnap 12:05
4 akkor lefogni sem kellett?
tegnap 07:45
Nemrég kapta a 6 éves oltást. Nem volt semmi probléma. Azóta vérvételen is voltunk. Ott sem volt gond. Lehet, hogy azért, mert én sem félek az ilyenektől, így nem látja rajtam előre, hogy jajj, valami rettenetes dolog fog történni. Rendszeres véradó is vagyok. Este mindig meg szokta vizsgálni a helyét a karomon. Ilyenkor beszélgetünk kicsit róla, hogy mi ez, hogy történik, és miért jó. Arról sem szoktam hazudni, hogy kicsit fájni fog neki, de ez ezzel jár.
3. Ghost👻 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 14:29

Hetedikben HPV elleni oltás van.

Ne stresszeld a saját fèlelmeiddel.

Suliban a barátnői előtt kapja meg. Semmi gond nem lesz.

2. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 14:22

Én azt tapasztaltam, azok a gyerekek félnek iszonyatosan akiket az előkészületeknél lefognak, vagy látják hogy más gyereket fognak le és az ordít. Ebből arra következtetnek hogy mondhat neki bárki bármit, ez fájni fog.

Nálunk az volt hogy lefogni csak csecsemő korban kellett. Utána meg lehetett vele beszélni. Elmondtam hogy egy pillanatig fog tartani, éppen egy picit fogod érezni, és kicsit megcsíptem, hogy ennyire. Hozzátettem, hogy amikor megütöd magad játék közben az jobban szokott fájni mint a szuri és eszedbe se jut sírni. Nincs miért félni. Te ügyes vagy és bátor. Így is lett.

tegnapelőtt 14:07
Az én lányom most fog 7-es oltást kapni (nem tudom milyet) és fél hogy fájni fog. Korábban még a 6 éves oltás is két emberes volt

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook