Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Lucziferi érdeklődés fórum

Lucziferi érdeklődés (beszélgetés)

ápr. 1. 15:11

Szia,

szerintem legyél nagyon óvatos. Az általad emlitett asztrológust/boszorkánymestert nem ismerem, de a mágia tud veszélyes lenni...

Régen volt, hogy fordultam jóshoz, asztrológushoz...Ma már nem tenném...

Ha valamiben bizonytalan vagyok, vagy valamit szeretnék, akkor kérem Istent imában és elfogadom, hogy a döntés nem az én kezemben van.

7. Ocelot2 (válaszként erre: 5. - Lompika2)
ápr. 1. 13:56
Így van .
6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Lompika2)
ápr. 1. 13:32
Lehet hogy igazad van aminek jönnie kell az jön aminek meg mennie kell az még megy. Az idő megold mindent azt szokták mondani de ez szerintem is így van csak azt ki is kell bírni amíg eljön aminek el kell hogy jöjjön.
ápr. 1. 10:25
Szerintem ne kutakodj a jövőben. Aminek meg kell történnie az megtörténik. Aminek meg nem az nem történik meg. A mának élj!!! A Ma most van.csak az idődet és a pénzed pazarolod felesleges dologra.
ápr. 1. 09:50
Igen valahol igazgatók van mert olvastam én is és bizony nem olcsón dolgoznak és vagy bejön vagy nem? Nekem már volt dolgom asztrologussal és sajnos nem jött be semmi amit írt, pedig mindent pontosan leírtam amik kellettek ahhoz hogy meglehetősen mélyebbre lehessen asni a dolgokba és mégsem jött be semmit pedig asztrológus tanár .Szoval kinek lehet hinni még saját magadnak sem vagy annak ami már megtörtént mert az biztos hogy igaz!
3. kentaurcica (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 1. 07:53

Szerintem ő nem asztrológus. Rákerestem és boszorkánymestert ír. Én azonnal futnék minél messzebb, ha ilyet látok. Nem a 16. században élünk.

Az asztrológiában minimálisan hiszek. Ha arra adnám a fejem, hogy megnézessem a dolgaim, akkor rendes szakembert keresnék, akinek nem ilyen a neve.

ápr. 1. 07:39
Már önmagába véve ez a név ad némi okot arra hogy kicsit gyanús..Egy magára valamit adó ember aki ilyennel foglalkozik, egyszerűen csak a saját nevét használja, nincs szüksége ilyen nevekre hogy luciferi :D csillag lilla, angyalálom anita, Frabato stb.
ápr. 1. 05:39
A napokban olvastam Lucziferi asztrológusrol és szeretném megkérdezni hogy ki mit tud róla igazak a leírtak vagy csak kabitas az egész?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.