Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Mi a hobbid és hogyan találtál rá? fórum

Mi a hobbid és hogyan találtál rá? (beszélgetés)

23. 55Judit (válaszként erre: 5. - Fülemüledal)
ma 13:20

Már akinek. Ha fiamat nézzük, neki először csak egy hobbi volt amivel a szabadidejét töltötte. Az idő múlásával az lett a munkája, a megélhetése is, de ettől még nem szűnt meg a hobbijának lenni.

Szerintem Bozsu is tekinthet hobbijaként a napi tevékenységeire, mivel örömmel végzi.

22. bozsu55 (válaszként erre: 5. - Fülemüledal)
ma 13:15

Akkor másképp írom,minden tevékenységem (sütés,főzés,takarítás,vasalás) hobbiként élem meg,de nem nevezem annak.

18 éves korom előtt sétáltam legutóbb,soha nem bicajoztam csak úgy hobbiból.

Egyik testrészem sem rángatózik hogy nincs hobbim.

ma 12:52
Felnőtt színező, bicajozás, olvasás, macskázás, zenehallgatás .Ezekhez van a legnagyobb kedvem.
ma 12:43

Van egy komoly, sok darabos rez gyertyatarto gyüjtemenyem, szeretem öket nezegetni, de ez persze nem hobby.

Sperrmühl alkalmäval gyüjtögetek az utcäkon, különbözö fa lomokbol szeretek mindenfele dolgokat ujra esztergälni.

Minden kihajitott fa arannyä välik, a fa szep erezete nekem mindig elmenyt adott.

ma 12:32
Nincs hobbym:)
ma 11:39
Sok éve a kertészkedés, 1 éve pedig hozzájött a csikung gyakorlása. + Sportolgatás olyan szinten, ahogyan az én koromban még szórakoztató.
17. Enissa
ma 11:34

Sok időm sosem jutott arra, hogy a hobbimnak éljek, vagy nincs EGY, amiben elmélyedhettem volna.

Szeretnék festeni, nagyon kikapcsol.

Amikor még nem volt pénzem művészi alkotásokra, elkészítettem magamnak.

A gyerekeimnek kötöttem nagyon egyedi cuccokat, fel is figyeltek rá, meg is kerestek, hogy kössek, de mindig is becari voltam, nem mertem a munkám feladni, annyi pénzem meg nem volt, hogy én nyissak üzletet.

Két éve az egész konyhabútort átfestettem, ez is kikapcsolt.

Most éppen horgolt kindle (olvasó) tartókat kértek. A horgolás nem a kedvencem, de akit szeretek annak szívesen. Egy kihívás.

Mit szeretnék hobbiszerűen gyűjteni? Befektetési aranyat. :) Megnyugtató tevékenység lenne.

De szeretek biciklire pattanni és kerekezni is a természetben.

És sok egyebet, de én lüke, a biztos állás mellett döntöttem, mert csak tutira merek menni.

ma 11:03

Horgászunk,,ez közös hobbi,,ahogy a kertezést is annak tartom.

Könyvek,olvasás.Bár a helyszűke már gátat szab.

Plussz az árak is,,most már tényleg figyelni kell hogy csak a jó könyv legyen.

Szeretek még molyolni dekorációval,főleg fával,üveggel vagy bármivel amit meglátok és megtetszik.

A Pinterest nekem is nagy kedvenc.

15. globus (válaszként erre: 4. - Fülemüledal)
ma 10:24
Nekem még megvan a kislánykori szalvéta gyűjteményem. Bővítem tovább jobb híján, bár tárolóhely probléma van a dobozokkal.
ma 10:17

Gyerekkorom óta hobbim a nyelvtanulás, pár éve Nespresso kapszulákból készítettem ékszereket, kisebb-nagyobb tárgyakat. Most épp egy állólámpa készül - ha egyszer elkészül. A Pineresten láttam szuper dolgokat, aztán elmentem néhány workshopra.

Új hobbim a videó,- és kiadványszerkesztés. Épp most jött ki a nyomdából az első prospektus, amit csináltam és a barátnőm cégének névjegykártyái.

ma 09:42
Nincs különösebb nevén nevezhető. Amit szeretek azt csinálom.
12. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fülemüledal)
ma 09:04

Búvárkodás, snorkelinkg.

Úgy találtam, hogy megfelelő helyen néztem a víz alá.

11. Amaunet (válaszként erre: 5. - Fülemüledal)
ma 09:00
Szerintem ő sem anyagiakra gondolt az épített szóval, de akár egy háztartási munkát is lehet úgy végezni, hogy az kikapcsolódás. Hozzáállás kérdése.
ma 08:58
Rajzolni szeretek. Valamikor az első ceruzafogásnál találtam rá... óvodás koromban? Sosem múlt el. Ha unatkozom, ha telefonálok és papír van előttem, nem marad üres. Soha. Nagy tehetség nem vagyok, de örömet okoz. Nem szoktam mutogatni sem őket. Néha csak ide-oda kanyarodó cirkalmakat rajzolok és mégis boldoggá tesznek.
ma 08:56

Sosem volt egy tevékenység sem az életemben, amit mint hobbi megnevezhetnék.

Gyermekkoromban sokmindent kipróbáltam, sokat tanultam a szüleimtől, nagymamámtól. Állatok gondozása/nevelése, hímzés, horgolás, kötés, főzés, gépi varrás. Rajzoltam, festettem is.

Aztán, hogy dolgozni kezdtem és letették elém az számítógépet, hogy "csináld", azóta a számítástechnika a munkám és a hobbim is. Azóta folyamatos a tanulás, a munka.

A másik oldalról kiegyensúlyozom, mert vannak állataim, kertem.

Lenne bennem a varráshoz, horgoláshoz, kötéshez is kedv, csak időm nincs.:)

ma 08:54
pálinka--öregapám
7. srcrss (válaszként erre: 4. - Fülemüledal)
ma 08:24
Semmilyen elfoglaltság nem vonz? Nekem nagyon jó a kézügyességem. Gyerekkoromtól rajzoltam, és hasonlók. Amikor először eljutottam egy rajztanárhoz, megkérdezte, hogy ezt kitől tanultam? Magamtól. 😄 Biztos van, amiben te is jó vagy. Ki kell próbálni minél több dolgot. Közben kiderül, hogy mi az, ami neked való.
6. Kacsahercegno (válaszként erre: 1. - Fülemüledal)
ma 08:23
Esetleg próbálj ki dolgokat? Ha olyan jellegű akkor nem kell egyből minden jó minőségű alapanyagot megvenni hozzá nyilván, de én azt mondanám, a kipróbálás a legjobb módja. Azt nagyjából csak érzed, hogy valamilyen testmozgásra vágysz, vagy alkotnál, vagy valamihez biztos van kedved?
5. fülemüledal (válaszként erre: 3. - Bozsu55)
ma 08:12
Lehet így is élni, de egy megfelelően fellelt, örömadó hobbi a lelkedet építi, nem a vagyonodat, a munkahelyedet, a háztartásodat, vagy napi feladataid listáját.
4. fülemüledal (válaszként erre: 2. - Srcrss)
ma 08:11
Gyerekkoromban képeslapokat és újságokból kivágott képeket gyűjtöttem. Ezek már nem időszerű elfoglaltságok. Ma már annyival több dolog van, de valahogy nem találok magamra.
ma 08:10

Soha nem volt bobbim,nem éreztem hiányát.

Minden tevékenység feladat épített.

2. srcrss (válaszként erre: 1. - Fülemüledal)
ma 07:59
Szerintem gyerekkorban is látszik, hogy valaki mi iránt érdeklődik, mihez van érzéke, tehetsége. Azzal kell foglalkozni, ami érdekel.
ma 07:21
Hogyan talál az ember egy igazán jó hobbit magának? Amiben örömét leli, meg tudja magát valósítani benne? Nektek hogy sikerült?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook