Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Hogyan segítsek a fiamnak? fórum

Hogyan segítsek a fiamnak? (beszélgetés)

23. Enissa (válaszként erre: 22. - Fórumnyitó (anonim))
ma 14:42

Úgy legyen, hogy tudjon menni dolgozni.

Az nagyon becsülendő, hogy úgy dolgozik, a főnökének ez a véleménye.

De bármennyire is szeretnek valakit, mindig a profit a lényeg, a világ így működik.

De nem olyan a vészes a dolog gondolom én, hiszen már tegnap óta rengeteget változott az állapota jó irányba, hiszen csak eltud menni holnap dolgozni már.

Kitartást!

22. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 20. - Enissa)
ma 14:16
Köszönöm, a munkahelytől nem félünk, mert nagyon szeretik és komoly feladatokat kap, állandó délutános nem találnak helyette másik szakembert. Sőt a főnökség mondta, hogy első az egészség, nehogy idegeskedjen ezen, de már szerdán menni akar dolgozni,holnap megy vissza kontrollra.
21. srcrss (válaszként erre: 19. - Fórumnyitó (anonim))
ma 13:44
Nem olyanra gondoltam, aki gyógyszerrel tömi. De írtad, hogy pszichoterápiát nem tudtok igénybe venni. Pedig az kell. Sajnálom.
20. Enissa (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
ma 13:38

Ez teljesen érthető, hogy a gyermeked örökké, és segíteni próbálsz neki.

A bátyját nem lehetne bevonni? Hátha rá jobban hallgat.

Így a vége az lesz, hogy kidobják a munkahelyéről, egyre rosszabb lesz az állapota is.

Ha nagyon beteg leszázalékolják, ha nem megy orvoshoz, akkor pedig később már ennek a lehetőségnek is annyi, mert, ha le is százalékolják, nem lesz meg a kötelező munkaviszonya és segélyen tengődhet,

Ezt próbáld neki elmagyarázni.

19. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 17. - Srcrss)
ma 13:36
Volt már szakember, semmit nem ért....
18. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 16. - Görögtánc)
ma 13:35
Volt már neki több is, de egyik sem segített csak gyógyszerekkel tömték. Mára már jobban lett, túl van a vérvételen holnap megy vissza a dokihoz, már ki fog derülni hogy cukorbetegség-e? Azért a pszichés gyógyszereit is sikerült csökkenteni, elég a napi 2Xfél frontin éjszakára meg egy mirtazapin amitől elalszik. Nem akarok több gyógyszert neki. Pszichoterápia nincs nálunk, azért nem tudunk egy nagy városba járkálni nem futja rá...
17. srcrss
ma 13:19
Keress egy szakembert.
16. Görögtánc (válaszként erre: 13. - Fórumnyitó (anonim))
ma 06:05
Ha megtalálnátok a megfelelőt megnyílna neki sztem. Azzal működik a pszichoterápia aki amúgy is szimpatikus.
15. Ágio8405 (válaszként erre: 13. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 19:21
Ez nagy baj hogy nem jár ilyen betegséggel. Él társasági életet? Vannak barátai? Barátnő?
14. Teráz (válaszként erre: 13. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 19:19

Szerintem ez a titok nyitja , tudjátok mindketten hogy beteg , de nem kezelteti magát !

Mielőbb keress neki egy jó pszichiátert .

Meglátod rövid időn belül segíteni fog rajta .

13. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 11. - Timycat)
tegnap 18:29
Nekem van pszichiáterem, nemrégen jártam nála. A Fiam nem jár, nem akar megnyílni nekik. Inkább bennem bízik ...
12. 55Judit (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 17:02
Nem vicces. Mi anyánk a gyerekünknek szívünket-lelkünket odaadnánk, csak hogy neki jó legyen. Az enyém 48 éves, és amíg élek, nekem is ő kicsi fiam marad.😉
11. timycat (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 17:02

A fiad jár pszichológushoz vagy pszichiáterhez?

Ha igen kérj te magad is hozzá időpontot a fiad nélkül. Egyrészt ez a helyzet neked is nehéz, meg kell vele birkózni, másrészt a szakember el tudja mondani, hogy tudsz segíteni a fiadnak.

10. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - 55Judit)
tegnap 17:00
Köszönjük szépen Drága <3
9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Apeeng)
tegnap 16:59
Igen, tavaly volt üzemorvosi vizsgálata laborral, akkor minden rendben volt. Bár nem tudom hogy cukrot néztek-e? Én arra gyanakszom, sajnos a felmenők mind cukorbetegek voltak-vannak. Holnap kiderül és köszönöm!
8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Birebora)
tegnap 16:56
Munkahely maximálisan megértő, ismerem a vezetőséget én vittem ki a táppénzes papírját. Most egy kicsit nyugodtabb, szerintem a holnapi vérvételen stresszelte fel magát ennyire. Mondtam elmegyek vele, de megoldja egyedül. Tudom viccesnek hangzik, hiszen már felnőtt de nekem örökre a kisfiam marad.
7. Kamira (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 16:37

Legyél ott mellette és hallgasd meg. Akár 15-ször. Már az segít, ha tudja, hogy van kire támaszkodnia.

Sajnálom és remélem, hogy túljuttok ezen a rossz időszakon. Egy anyának az a legrosszabb, ha a gyerekének nehéz, legyen akárhány éves. ❤️

6. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 16:04

Annyit tudsz segíteni, ha naponta 15x mondja el, akkor 15x hallgatod meg és biztosítod a megértésedről és támogatásodról. Bíztatod, ha kivizsgálják és beállítják a gyógyszereit, akkor jóra fordulnak a dolgok.

A saját gondjaidat (ha lehet), ne rakd az ő vállára most!

tegnap 15:56

Ha CNC gépkezelő, akkor az üzemorvos alaposan megvizsgálta, alkalmasnak találta...

ha nem vizsgálta meg, az baj..a CNC nem játék...

szerintem valami külső tényező zaklatta fel a fiad...

Tudom, anyagi kérdés, de egy magyar, igenmodern vércukormérő már elérhető áron van...minimum, hogy mérd az éhgyomri cukrát...

a magas cukor könnyen vakságot, veseleállást okozhat.

tegnap 15:39

Pszichés betegségei vannak. Nagyon sajnálom:(

Nem könnyű neki sem a családnak sem. Talán a gyógyszerein kellene állitani. Mit mond a szakorvos? Kollégák, munkahelye megértő?

Állj mellette, támogasd. Ennél többet nem nagyon tudsz tenni.

3. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 14:22
Ja, egyem a szívedet, át tudom érezni ezt a szörnyű helyzetet. Én se tudnék mit tenni azon kívül hogy éreztetem vele mennyire szeretem őt. Érezze hogy egy stabil pont vagyok az életében. Tudom rohadt nehéz ez is főleg ha neked is megvan a magad baja, de egy anya többre képes mint gondolná. Kitartást és jó egészséget kívánok mindkettőtöknek!
2. tsfmvk (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 14:21
Lehet a veséje lesz az....................
tegnap 14:15
Van egy 28 éves fiam aki még velem él, tisztességesen dolgozik de annyit nem keres hogy lábra tudjon állni. Pánikbeteg és pszichés betegségei vannak, most 2 hete már táppénzen van. Holnap reggel megy laborba mert szédül, homályosan lát, 10 percenként megy pisilni félünk a vércukorral lesz a baj. Cnc gépkezelő a munkája de most annyira rajta van a pánikroham, hogy nem tud bemenni dolgozni. Nem tudom hogyan segítsek rajta, annyia sajnálom de hiába mondja el egy nap 15-ször ugyan azt nem tudok mit reagálni. Állandóan járkál, nem tud megülni 10 percre, csak fújja a magáét és én nem tudok segíteni... Hozzáteszem én sem vagyok a helyzet magaslatán nekem is összejött most minden. Hogyan nyugtassam le???

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook