Hatásos kozmetikai kezelések - írj ha találtál ilyet! (beszélgetés)
Teafaolajat a tusfürdőmbe tettem, így tusolok.
Te hogy használod ezt?
Én 12 éves korom óta küszködtem patikkal,most 28 vagyok(fogigátló és most a terhesség tökéletessé tette, na de ez nem tanács:)
Ami még segít a napi 3 liter víz, arctisztítás kozmetikussal, shea vaj+teafaolaj keveréke valamint il.cs.i cuccok. Másra mindenre allergiás volt a bőröm,de ezek nagyon segítettek.
Egyértelmű, hogy a hámlasztás. Kozmetikában.
Többször kell ismételni de nekem nagyon szép lett. Persze nem végleges a dolog időnként ismételni kell.
Szerelem, boldogság, napfény, kirándulás... :D
Egyébként soha nem használtam semmilyen kozmetikai készítményt, bár néha hidratáló krémre szükségem van, mivel nagyon száraz a bőröm, de alapvetően minden kence idegesít magamon! Egyszer valaki megkérdezte, mit használok a bőrömre, hogy ilyen fiatalosan nézek ki. Semmit! - mondtam.
Szerintem tisztán genetika!
Nekem is sok gondom van a bőrömmel. Seborrea dermatitiszes sajnos. Tág pórusok, mitesszerek minden ami kell.
Igazából neked kellene kitapasztalni, hogy mi a legjobb számodra.
Mindennap alapos arctisztítás lehetőleg olyan termékekkel, amiben kevés csúnyaság van: mint pl a parfüm, de ha az alkohol pl előkelő helyen áll az összetevők közt az se szokott jó lenni.
Nekem mostanában az arcom állapotán sokat javított, hogy nem fizikai, hanem kémiai hámlasztót használok kb 2-3 naponta. Finomított a pórusokon és kevésbé tömíti el őket.
( véletlen hamarább küldtem el )
Síkító frász tört rám a hallatán... rádióba hangzott el, nem magamtól írom. Mivel nem használom, fogalmam sincs az összetevőkről.
" Szinte " soha nem használtam krémeket / testápolót. Hajamra sok dolgot reklám, megérzésre hallgatva kipróbáltam.
Krémek? Lehet rosszul olvastam / hallottam pár dolgot. Pl az aluminium tartalmú dolgok eltömítik a polusokat, nem szellőzik a bőr. Pedig muszály neki...
Nem írom le azt az adalékot amitől olyan " klasz " az állaga a krémnek.
További ajánlott fórumok:
- 20 éves csajok klubja, divat, szépség, kozmetika...
- Reiki és Attunement kezelések
- 12 éves fiút vihetek kozmetikába arckezelésre?
- Kezelések a fogyókúra hatásosságának növelésése
- Lefogytam és a hasam megereszkedett. Tudtok valamilyen kozmetikai kezelést rá ami igazán hatásos?
- Minden kis dolognak tudok örülni. Pl. kozmetikai kezelések...