Egyre jobban felkelti érdeklődésemet,hogy milyen lehet egy... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
😜
Remélem élmény volt neked is!
Akkor, nosza, próbáld ki. Mi veszteni valód van? Max ismételsz vagy új kalandok után nézel.
Formás cicik, puncik, mindet jó nézni, mindig is csodáltam, de vhogy a puncinyalás engem nem vonz...meghagyom a teremtés koronáinak 😅
A pasik nem mind görények.
a pasik a teremtés koronái..-))
Anyukáddal nem voltál egy ágyban csecsemőkorodban? Ha igen, milyen volt? :)
Felnőttként másik felnőttel egészen más, próbáld ki nyugodtan, a pasik úgyis görények mind, velük nem érdemes. :D
Az, hogy nőként más nőt, vagy férfiként más férfire vágyok, nem kívánságműsor.
Egy velünk született adottság.
Ilyen az emberi faj.
Van amelyik társadalom elfogadja, van amelyik tiltja.
Úgy látom a világ most épp az elfogadás irányába halad, legalább is az európai, amerikai kontinens környékén.
Azok akik megnyílnak a környezetüknek, bevállalják vágyukat, mind azt mondják, hogy jobb lett az életük.
Van aki fél, pl ha jól értelmeztem Candy1. Van aki undorítónak tartja, de biztos vagyok benne, az aki itt ebben a vallomásban megszólal, érdekelt vagy érdeklődő a témában. Próbáld ki ha érzed a vágyat. Most még csak névtelenül érdeklődsz, aztán majd eljön az idő amikor legalább a nick neved felvállaldod és kapcsolatba kerülsz hasonló gondolkodású nővel.
Légy bátor, nem gog fájni. :)
Az agysebészet talán nem olyan izgi mint a szerelmeskedés.
Az elsőről fogalmam sincs, a másodikat láttam már testközelből néha...-))
Na ebben nem hasonlítunk.
a punci isteni találmány.
Én örömmel nyúlok más nő micsodájához.
Érthetetlenül írsz.
Nem kértem azt, hogy bármit/is csinálj vele.
Mindent ki kell próbálni.
Na de nem lehetne pl. az agysebészetet?
További ajánlott fórumok:
- Akik kezdik egyre jobban utálni az embereket!!!
- Szerintetek miért van az egy párkapcsolatban, hogy ami még az elején nem idegesített vele kapcsolatban az az idő múlásával egyre jobban? :(
- Egyre jobban szőrösödöm, mindenhol, SEGÍTSÉG!!!
- Kislányom 20 hónapos és a nagylábujj melletti lábujja egyre jobban ráfekszik a nagylábujjára. Mit tehetek?
- Mostanában kezdem érezni egyre jobban magamon, és látom a...
- 41 éves vagyok, és egyre jobban élek. Utazások, bulik,...