A válóper beadásásra kell hogy legyen megfelelő pillanat? (beszélgetés)
Hát ezt több ponton is elcs*szted...A biztonsági elvek nagyon jogosak!
1.előbb elköltözik,aztán esetleg átgondolod,hogy akarsz-e vele kicsit játszani
2.tök mindegy mit érez a másik(meghalok nélküle),ha te ezt nem érzed ugyanígy
3."a pasi bemutatja a gyerekeinek.."
Mi a f*sznak???Már bocsánat!Ebbe nagyon gáz volt belemenned!
4."a lány másodiknak érzi magát"
A gyerekek miatt?Nos az baj.
I.)vagy nem felnőttek még a gyerekek - bocs,minek kezdtél akkor egy aktív apukával ilyen szinten???
II.)vagy a pasi nem veszi észre,hogy felnőttek a gyerekei -ez gáz,hagyd ott
5."a lány megkérdezi h kb mikor tervezi a válást."
Ebbe viszont NEM szólhatsz bele!Egy válás komoly anyagi bukta,ha nem jól csinálod!Hát már bocs!
Ezek után vond le a konzekvenciákat és hozz meg egy pár masszív döntést.
Ez a kóbor apácás hasonlat tetszik :DDD
Amúgy meg a férfi csak hülyít. Ha komolyan gondolná, és úgy lenne, ahogy állítja, már válna.
A válóper beadására nincs jó pillanat. Erre várni óriási naivság! Valaki vagy válni akar és beadja a keresetet, vagy nem akar válni és kibúvókat keres és talál. Aztán van aki ezeket a hitegetéseket elhiszi, mert el akarja hinni, vagy csak elfogadja, mert valamilyen szinten ez így neki is megfelel, vagy pedig a szemébe mondja, hogy édes öregem ezentúl hülyíts mást, nálam eddig tartott!
Ha 4 gyerek van a háttérben, meg egy asszony aki esetleg már sokat tűrt és sokat megbocsátott és bármikor kész minden után viszafogadni a férjét, hár attól elválni biztosan nem könnyű neki, főleg ha esetleg az elköltözést csak a sok közül 1 kaladnak tartja a pasi.
Azt tudnám javasolni ennek az adott 28 évesnek, hogy még nagyon sok facér pasi futkos a világban, válogason azok közül. Annak a pasinak biztosan nagyon kellemes ágyba bújni gondtalanul egy nála sokkal fiatalabb nővel, ez növeli az egóját. De ha eddig nem volt képes elszakadni a múltjától, ezután sem fog, előbb-utóbb visszakullog a családjához, mert odatartozik.
Nem ítélkezem, csak nem hiszek a véletlenül összejött gyerekekben. Egy még talán, de egy szar házasságban még egy? :/
Hisztivel semmire sem mész, neki a házasság most egyfajta védőbástya, amire hivatkozni lehet.
Azt végig gondoltad, hogy 28 évesen valószínűleg te is gyereket akarsz, az már az ötödik, majd a hatodik lesz?
Ha már most ilyen a kapcsolat, máris elhanyagolva érzed magad, szerinted később jobb lesz?
Aki fiatal no letere osszejon egy 4 gyerekes apaval, ugy kell neki!
Amugy nem fog lepni... orok 5. leszel a sorban, ha nem 6. vagy 7.
A tobbi szoveg meg a kobor apacak megtevesztesere se jo.
Ezt úgy értem hogy,van egy férfi 41 éves elvileg régóta szar a házassága.4 gyerek.(2 nem tervezett)
megismer egy nőt 1év ismerettség után először csak barátok a férfi eléggé küzd a nőért végül összejönnek hónapok múlva a férfi nagyon odavan a lányért. lány 28. a pasi elköltözik (nem először) a lány szép lassan odacuccol jönnek a kemény napok gyerekek stb ja de kimaradt h a férfi már régóta tudja érzi h ez a lány lesz a felesége blabla..a hülye csaj el is hiszi..na mindegy szóval összeköltöznek a pasi bemutatja a gyerekeinek..jönnek a viták a lány másodiknak érzi magát nem mennek sehová stb..sok sok minden történik és mikor a lány megkérdezi h kb mikor tervezi a válást.. nem foglalkozik vele de azt tudja h 2 év mulva házasság gyerek stb. a válás téma sokszor előjön m a lány nem annyira látja a tettekből h a pasi bármit is akar. a válasz mindig az. majd elválik ha már akadály lesz. tehát majd ha mondjuk megkérné a lány kezét. szóval mitől függ a válás? valaki vagy akarja vagy nem akarja. Az én véleményem. évek óta szar egy házasság vki elköltözik talál vkit akivel elvileg tervez akkor 9 hónap után mondjuk nem lehet elkezdeni azt a válást? ha házas vagyok van vkim akivel bármi lehet nekem az a természetes h előbb elválok aztán ha működik a kapcsolat megkérem a kezét.de a válás alap. sztem nem csak akkor ha már jó a kapcsolat és már megkérném a kezét elválok. Kiváncsi vagyok a véleményekre. én nem vagyok házas de így látom..olyat ne írjatok légyszi h nős pasival nem szabad összejönni nem kellenek az ítélkező megnyilvánulások sem. Köszi
További ajánlott fórumok:
- Betegszabadság, saját jogú táppénz, passzív táppénz (2008-as jogszabályoknak megfelelően)
- A megfelelő folyadékfogyasztás...egy kicsit másként.
- Szeretnél Tenerifén élni? Magyar kolónia létrehozásához megfelelő anyagiakkal rendelkező, megbízható társakat, és barátokat keresünk.
- Mennyire vagy képes uralkodni magadon, és kivárni a megfelelő pillanatot?
- Szerintetek megfelelő viselkedés ez egy 14 éves fiúnak?
- Okostelefont vásárolnék megfelelő tudással, viszont nem méregdrágát