Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Teljesen elérhetetlenné váltak, mit tegyünk? fórum

Teljesen elérhetetlenné váltak, mit tegyünk? (tudásbázis)

12. Ruslan (válaszként erre: 1. - Marinakovacska)
tegnap 23:31
Üzleteltetek a maffiával. Át lehettek rakva az alkatrészek. Az üzlet hol történt? Papíron rajta a nevük? Lehet nem is léteznek. Nagy államokban négyezer kocsit ad el így évente a maffia.
11. Enissa (válaszként erre: 1. - Marinakovacska)
tegnap 23:13
Motor és alvázszám, tulajdonos neve stimmel?
tegnap 22:41

Tehát, nem néztétek meg a forgalmit?

Mi alapján vettétek meg?

9. Myra (válaszként erre: 1. - Marinakovacska)
tegnap 22:10
Rendőrségre kell menni.
8. Regin_a (válaszként erre: 7. - Marinakovacska)
tegnap 21:12

Carvertikálnál és a forgalmiban is az eladó neve van ami egyezik?

Mindegy is már. Rendőrség!

tegnap 21:01
Kedden vittünk volna eredetvizsgára, és mi is hibáztatjuk magunkat, mert átsiklottunk a forgalmi felett. Az eladó szerint ő volt az egyetlen tulaj, de a CarVertical eddig 2 tualjt jelez.
tegnap 20:59
Egyértelmű, hogy feljelentést kell tenni.
5. Regin_a (válaszként erre: 1. - Marinakovacska)
tegnap 20:57

Na szép história! Rendőrségi feljelentés csalás és okirathamisitás gyanujával

Ha jól tudom, tévedhetek, azon a rendőrségen kell a feljelentést tenni ahol az eset történt, tehát tőletek 170km-re. Azért ennek nézz utána

Részletes személyi és autó adatokkal adásvételi, KGFB van?

Lesz abban a házban nyom rendesen

Azért ezt az "átirták"-ot, és "otthon vettük észre" nem értem. Vagy látszott valami vagy nem a forgalmiban

4. Enissa (válaszként erre: 2. - Marinakovacska)
tegnap 20:50

Tegyetek feljelentést, ha szerencsétek van, nem lopott a gépjármű.

Ha lopott oda pénzetek is.

Eredetiségvizsgálat volt?

3. Amaunet (válaszként erre: 1. - Marinakovacska)
tegnap 20:48
Rendőségi feljelentés.
tegnap 20:43
A műszakija 2025.01.24-én járt le. A hirdetés és a hamis forgalmi szerint 2026.02.25-ig érvényes
tegnap 20:38

Sziasztok!

A hét elején vettem egy autót, háztól. Az eladó teljesen normálisnak tűnt, a feleségével volt. Amikor estére hazaértünk az új kocsival, észrevette a férjem hogy a műszaki vizsga érvényességi idejét, és a forgalmi eng.sorszámát is átírták. A CarVertical is megerősítette, nem passzol semmi.

Dühünkben próbáltuk hívni őket, senki se vette fel. Vettük a fáradságot és leutaztunk százhetven kilométert, senki nem volt otthon.

Átvertek bennünket csúnyán. Mit lehetne tenni?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook