Érzelmileg elérhetetlen férfi (beszélgetés)
Nee csináld!!
Igaz ellent mondok önmagamnak mert én is hasonló cipőben vagyok már másfél éve!! szakítottunk már egy jo párszor de mindig vissza jön!!Ez egyikünk sem jo meg állt az életünk egy helyben ne fecséreld ilyen dolgokra az idődet!!
Szerintem nem kell rögtön kidobni. Meg aztán azt sem tudjuk (mi így ismeretlenül), hogy mit jelent pontosan az, hogy érzelmileg elérhetetlen. A párom jutott eszembe, ő nehezen mutatja ki az érzéseit, kimondani SOHA nem szokott dolgokat, sőt néha mintha el akarna taszítani magától de hosszas alkalmazkodás és tanulás után rájöttem, hogy ettől ő szeret engem, hiszen akkor nem lennék még mindig itt vele :)
És mit jelent az, hogy évekig áll? Mióta vagytok együtt? Mi 2 és fél éve és ha úgy vesszük a miénk is "áll", de abban hiszek, hogy mindennek megvan a maga ideje és ha csak erőltetünk valamit akkor nem segítünk de rontunk is az egészen. Lehet, hogy egyszer csak meg fog nyílni.
én próbáltam változni de részéről semmi
valószinű ő nem akar erősebb köteléket kalakitani.
talán senkivel sem.
csak hogy egy ilyen kapcsolatban felszabadultnak nem lehet érezni magad
"dobd ki" kaptad a "jó" tanácsot!
Könnyű ilyet leírni. Nem biztos, hogy ilyen könnyű egy kapcsolatot megszüntetni, még akkor sem ha az egyoldalú.
Ha ezt egy férfi írta volna egy másiknak jótanácsként, hogy "dobd ki" a nőt akkor itt most lenne nagy felháborodás!!!
Ilyen kapcsolatban van egy barátnőm. Semmi se változik, mert csak az egyik fél akar valamit.
Nagyon nehéz, de lépj ki ebből a kapcsolatból.
...akkor nem érdemes egy helyben toporogni, az ok érdekesebb, lehet csak neked nem tud megnyílni, lehet, hogy senkinek.
Mindenesetre ez így senkinek sem jó.
Igen, csak ahhoz tud viszonyulni a férfi, akihez érzelmei vannak.
Elérkezett a "búcsú" ideje...
érzelmileg elérhetetlen féfival kizért hogy boldog lesz valaki?
ha egy kapcsolatat csak áll évekig nem halad tovább a te igekezetedet a kapcsolat szorossabbá fűzéséhez fullasztónak érzi
További ajánlott fórumok:
- A férjemet az édesanyja folyamatosan érzelmileg zsarolja, mert engem jobban szeret, mint őt, és ezt anyuka nem tudja elviselni. Mit tegyek?
- Ha ketten igazán szeretik egymást, lehetséges, hogy egy harmadik felbukkanása érzelmileg belekavarjon a kapcsolatba?
- Mit tehetnék? Érzelmileg zsarol a családom, hogy ne költözzek vidékre.
- A mostani 70-80 évesek mennyire tudják érzelmileg megérteni a fiatalabb generációt?
- Hogyan kell elérhetetlennek lenni a férfiak számára? Mitől lesz elérhetetlen egy nő?
- Hogyan érjem el, hogy ne ragaszkodjak egy olyan férfihez, aki érzelmileg hideg velem?