Ha ketten igazán szeretik egymást, lehetséges, hogy egy harmadik felbukkanása érzelmileg belekavarjon a kapcsolatba? (beszélgetős fórum)
.. rossz a kérdés, nem a harmadik a hibás sohasem, hanem mind a hárman. Így helyes.
De ha IGAZÁN szeretik egymást, és IGAZÁN el akarnak köteleződni egymás mellett, akkor kizárt, hogy egy harmadik fél bármilyen hatást tudna gyakorolni a kapcsolat stabilitására. De ha az elköteleződni vágyás nem 100-%os, akkor "bekavarhat" egy kívülálló, minden további nélkül.
A kérdésre a válasz: persze
Leginkább úgy ha a másik fél nem beszél semmit arról hogy kapcsolatban van vagy egyszerűen letagadja gondolván hogy egy kis flört nem árt, aztán aki éppen csapja a szelet az nem fogja annyiban hagyni egy kis flörttel
Igen , minden lehetseges ! Egy kapcsolat , egy szerelem , egy hazassag siman felborulhat az egyik naprol a masikra !
Ma tiszta szivböl szeretjuk egymast es tegnap is nagyon szerettuk egymast , de azt nem tudhatjuk mit hoz a holnap !
Nahát süsd meg, te aztán nagyon nagy felnőtt lehetsz, hogy 3 mondat alapján meg tudod ítélni hogy ki milyen ember.
Nem vagy te egy kicsit okoskodó, tudálékos és arrogáns? Csak egy cseppet?
Mondtam, nem kell a véleményed.
Igen, ha minden különösebb ok nélkül sértegetnek nyilvánosan (mert azt tette, és csak azt), akkor úgy érzem jogom van a sértegető szintjén reagálni.
És köszönöm, de nem kell hogy bármiről is kioktass, mert nem érdekel a véleményed, ahogy megjegyzem a fórum látogatóit sem érdekli, hiszen nem ez a topic témája. :P
Te mindig "Anyázol" ha neked nem megfelelőt írnak???
Tudod ezzel saját magad járatod le... bár nem vagyok sokkal idősebb, így nem bizti nekem kellene mondanom, de fel kell nőnöd még 1-2 dologhoz...
Kezdhetsz megint "Anyázni", és elküldeni a picskuba... pont nem érdekel.
Ja: és nem védem, mert nem is "ismerem" csak pár órája beszélgetünk, de ezt nem illik, ha ezt megérted na akkor leszel NŐ.
Mi 9 éve vagyunk együtt a párommal, van egy mindjárt;)5 éves fiúnk, és gondolkodás nélkül mondhatom, hogy TÖKÉLETES a kapcsolatunk.
DE!
Emberek vagyunk nem gépek, szerintem egy tökéletes kapcsolatba is be tud bármikor lépni egy harmadik személy. Aki lehet, hogy nem sokkal, de valamivel mégis másabb a társamnál, vagy nálam...Nem azt mondom, hogy tönkre teheti a kapcsolatot, de megingathatja a másikat, még ha csak egy pillanatra is.
Félned előre nem kell, az csak megkeseríti minden napodat. A negatív érzések meg fognak változtatni és a férjed egy teljesen más nőt talál otthon, mint eddig. Szóval, ne parázz! :D
Ha téged vett el és nem azt a bizonyos barátnőt a múltban, annak oka van, valószínűleg téged szeret és nem őt. Különben is, honnan gondolod, hogy az a nőci ki akar kezdeni a férjeddel? És ha elvált, de már van valakije? Gondolom, hogy rossz neked, hazudnék, ha én egy hasonló szitut jobban viselnék. De egyenlőre ne agyalj ezen a témán, főként, ha veletek továbbra is minden rendben.
Nyilvános fórum, aminek van témája, a témához kapcsolódóan elmondhatod a véleményed.
Nem más fórumozókat kell minősíteni.
És akkor még én vagyok a bunkó, mert megjegyzem, hogy a viselkedésed nem tetszik.
El ne menj! Ez egy nyilvános fórum és szerintem nagyon értelmes véleményeid, hozzászólásaid voltak normális keretek között megfogalmazva.
Szóval, maradsz, ugye ? :-))))
Igaz, igaz! :-D
Mondjuk én nem tudnám elképzelni a férjemről, hogy amíg müködik a kapcsolatunk, más után nézzen, akárcsak "vadászatból" is. Amig megvan egymás felé a figyelem, mindkettőnknek jó a szex, érezhető a szeretet, addig miért tenné?
A férfiaknak szerintem fontosabb a testiség, mint a nőknek, a kapcsolatnak ez az oldala nagyon fontos.
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Időjárassal kapcsolatos szavak
- Párkapcsolat szerelem nélkül, lehetséges?
- 2 eves kapcsolatot erdemes e felrugni egy 100km-re levo lehetseges szerelemert?