Hogyan érjem el, hogy ne ragaszkodjak egy olyan férfihez, aki érzelmileg hideg velem? (beszélgetés)
Pazarolj el még sok évet az egyoldalú rajongással a jelenlegi helyzetet fenntartva!
Vagy:
A) Csak egyszerűen kizárod a gondolataidból, nem gondolkodsz rajta, nem keresed, nem foglalkozol vele, elkerülöd, elfelejted.
B) Borítod a bilit, kitárulkozol neki, elmondod hogy nálad mi a helyzet, aztán vagy (+) vagy (-) választ kapsz.
Nekem ez nem ellentmondados, hanem elmebaj.
Bennem van kototes, torodes exek fele, ami sokaknak furcsa, de ez nem gatol a tovabbi eletemmben, nem erzem, hogy le kellene razni. Bar ez nem is ragaszkodas.
Oszinten, elkepzelni sem tudom, mi a ragaszkodas (evek ota?!), ha meg egy kozeli baratsag sem volt koztuk.
Remelem, legalabb nem zaklatjs (vagy fogja) azt a szerencsten pasit.
Szerintem egy ember se lesz randim szerelmes vkibe ha a másik nem hitegeti vagy adja a jeleket..aztàn meg jàtszmázik..
Vannak fiu barátaim egyikbe se lettem szerelmes én sem..szoval a fórumkiírót is csak hitegették élőbe vagy neten..
" mintha közelebb kerültünk volna egymáshoz"
Most igen, vagy "mintha"? Mit jelent nálad az, hogy közelebb kerültetek?
Szerintem egyoldalúan belezúgtál. Kedvel, de ő nem szerelmes beléd.
Ébredjél fel! Ez a túlfűtöttség csak benned, a képzeletedben él. Próbálj meg reálisan gondolkodni és nem belezúgni mindenkibe!
Pár éve ismerjük egymást már, de az utóbbi egy évben mintha közelebb kerültünk volna egymáshoz. Láttam, hogy hidegen viselkedik velem, noha azt állította, hogy kedvel, soha nem mondta vagy éreztette. Meguntam, próbáltam eltávolodni tőle, de a lelkem mélyén többet érzek még iránta, amit nem mondok el neki, mivel nem érzem azt, hogy fontos lennék.
Szeretnék megszabadulni ettől a ragaszkodástól, de nem tudom, hogyan….
További ajánlott fórumok:
- A férjemet az édesanyja folyamatosan érzelmileg zsarolja, mert engem jobban szeret, mint őt, és ezt anyuka nem tudja elviselni. Mit tegyek?
- Van olyan tárgy, dolog, szokás az életedben, amihez nagyon régóta ragaszkodsz?
- Anyósom rögeszméje, hogy a gyermekem a szoptatás végett ragaszkodik hozzám. Mit mondanátok neki a helyemben?
- Szerintem túl keveset találkozunk a párommal. Mit tegyek, hogy ragaszkodóbb legyen?
- Ha ketten igazán szeretik egymást, lehetséges, hogy egy harmadik felbukkanása érzelmileg belekavarjon a kapcsolatba?
- Mit tehetnék? Érzelmileg zsarol a családom, hogy ne költözzek vidékre.