Szerintem túl keveset találkozunk a párommal. Mit tegyek, hogy ragaszkodóbb legyen? (beszélgetős fórum)
szerintem a csajszi irta, hogy nemcsak szexrol szolnak a talalkak, mert nincs mindig. azt sem irta, hogy mindig o utazgatna a pasihoz. eleve ugy vettem ki, o hetkozben, suli alatt van mas varosban, egyebkent egy helyen, kozelben vannak
vannak azok, akik dolgoznak vagy tanulnak 8-tol 4-ig, es utana semmi teendojuk, masnak meg napi 24 ora is keves, mert jon-megy, elfoglalja magat. ket ilyen ember peldaul sosem volt jol kijonni, ha ezt nem tudjak egymasban toleralni
en megorulnek, ha most randizgatnek, es valaki heti 3 talalkozasnal is tobbet akarna, nem is lenne idom ra
Ennyi idôt, pénzt fáradtságot áldoznál egy éjszakaért?
A férfiak nem szeretik a piócalányokat, akik tapadnak, ragadnak ezerrel.
NEm mindig van másik nő.
Csak mondjuk éretlenség, vagy csak lötyögés.
Ez nekem nem stimmel. Ne azt nézd, hogy mit mond, hanem, hogy mit tettei vannak. Veled tervez, de a heti 3 éjszaka nem megoldható? Szerintem másik nő van a dologban. Amúgy meg nem korfüggő az érettség, van, aki már 25 évesen megnősül és a társát helyezi az első helyre, vannak 40 éves kisfiúk.
Ha meg szex sincs mindig..ebben a korban pedig, ha van szerelem, az alap lenne.
De nem a fiú vezette meg. Ő nem mondta, hogy képzeljen bele többet is ebbe a kapcsolatba.
Nincs miért csalódottnak sem lenni, végül is amiért odament, azt megkapta. Se többet, se kevesebbet.
Álomról szó nem volt, legalább is közös álomról nem. Ilyenkor szokott ébredés után "bilibe lógni a keze" az illetőnek.
A lány vezette meg saját magát, mert egy üres kapcsolatot megtöltött a vágyaival. Ha mindenáron a hibás felet keressük, akkor nem a fiú az. Csakhogy itt semmi értelme az egyiket vagy a másikat hibáztatni.
Ha már annyira központi szó a megvezetés... Itt használtam először, hogy érthető legyen, mire reagálok.
Sajnálom a lányt, de sajnos ez a szekér inkább menekül előle a maga kényelmes módján, nem felvenni akarja.
Talán az nem megvezetés, ha a képzeletet, a vágyakat és álmokat hiszed valóságnak? S ha felébredsz az álomból, tán nem vagy csalódott?
Nem emlékszem, hogy bármiféle fiú szidását erőltettem volna.
Senki nem vezette meg, legfeljebb ő saját magát.
Ha az összes közös program a szex, és mindig a lány megy oda, akkor nem lehet szidni a fiút. Ő csak elfogadja a lehetőséget.
A lila köd nagyon genya tud lenni. Aztán meg nem akarsz hinni a szemednek.
Aztán fáj még, hogy hagytad magad megvezetni, hogy hagytad, hogy ez legyen veled, haragszol magadra.
Aztán elmúlik.
Légy boldog;)
Kislány, előfordul, hogy az ember eltéved kicsit.
Te a szerelembe szerettél bele. Hogy vár, hogy gyengéd... de ez az egész csak a szexról szól. Mondjuk lehet olyan életszakasz, hogy az pont elég, de nemigen a Te időszakod.
Nézzél szét rajta kívül is kicsit. És ne szaladj minden hétvégén, mondj néha nemet.
Most láttam a poént:
Komoly kapcsolatot keresek este 10-tôl reggel 7-ig.
Nem lehet könnyű szembesülni a dologgal. Vajon mi nem jó a nevelésben, hogy annyi önérzet, önbizalom nincs valakiben, hogy felismerje mi vállalható egy kapcsolatban és mi nem? Egyáltalán az, hogy egy jó kapcsolatban van kölcsönös tisztelet, megfelelő kommunikáció?
Most is az a kérdése a fórumindítónak, hogy hogyan tudna ő még többet beletenni...
Ha jó vele a szex és azért mégy el hozzá, akkor ezt így vállald el. Azonnal kiléphetsz az odajárkálásból, ha normális kapcsolatod akad.
Ha ez így nem stimmel, akkor meg minek mégy oda? Ő nem fog utánad loholni. Akár ki is próbálhatod.
Ez a pasi nem a párod.
A párjával az ember nem csak együtt alvásra fut össze néha.
Jó, lehet, nem megfelelô a viszonyítás...
Szegény lány; nem elég, hogy tanul; nem elég, hogy házhoz megy a szexért a saját pénzén, ráadásul hetente csak kétszer és nem háromszor szexelik meg.
Te is érzed, hogy valami nem stimmel. Fél Èva s kapcsolatban még dúlni szokott a l'amour. Főleg az ágyban.
Ha a pasinak fontosabbak a haverok, akkor később szerinted hanyagolja a haverokat? Ennek a pasinak te udvarolsz, nem ő neked. A kis ujját sem kell mozdítania házhoz mensz.
További ajánlott fórumok:
- A legidegesítőbb reklám szerintem...
- "Jaaa és szerintem ma már nagyon ritka az olyan felnőtt nő, akinek ne lett volna minimum egy abortusza. . . "
- Hogy érhetem el hogy ha véletlenül találkozunk legyen valami köztünk?
- A legszebb szerelmes dal szerintem...
- Kukába a mosódióval, szerintem!
- Előre is bocsi a hülye kérdésért. :) De! Párommal azon vitatkozunk, h a gumit ki lehet-e fordítani és úgy "használni". Szerintem nem!!