Előre is bocsi a hülye kérdésért. :) De! Párommal azon vitatkozunk, h a gumit ki lehet-e fordítani és úgy "használni". Szerintem nem!! (tudásbázis kérdés)
Azért kérdeztek tőle is kacifántosat..:)
Asszem,volt ilyen vagy hasonló kérdés,hogy "ha gumit húzok a seprűnyélre,lehetek-e terhes..:?":DDDDDDDD
Akkor most én kérdezek marhaságot: ki az a Palibácsi? :)
Mentségemre szóljon a születési dátumom... ;)
EZ AZ, köszi!
Pontosan így mondta el a a pasi is a szexbuliban, de annyi minden történt utána, hogy elfelejtettem. Persze mert a gyakorlatban nem is lehetett megcsinálni, csak ketten voltunk nők.
A MATEMATIKAI megoldás:
Ipse felhúzza mindkét gumit, első nő.
A külsőt lehúzza, kifordítja, hogy belül legyen a cucc, a belső gumival lerendezi a második nőt.
Ezután a külső, már kifordított gumit visszahúzza, harmadik nő.
De aki ezt a gyakorlatban megcsinálja, azt ki kell lőni a Napba!!! :DDD
Annyit nevettem, hogy elfelejtettem a megoldást a matematikai problémára, amit egy srác magyarázott el egyszer egy bulin.
Hogy lehet 2 óvszerrel 3 nőt megdugni? Természetesen ügyelve a higiéniára, tehát a nő mindig a gumi tiszta oldalával találkozik. Valami olyasmi volt, hogy fölveszi egyszerre mind a két gumit, aztán az egyiket kifordítja, úgy is dug vele, vagy nem tudom, hogy volt már.
SEGÍTSETEK, EZ MATEMATIKA!
Jókat nevettem,mikor elkezdtem olvasgatni ezt a fórumot.De!Visszanéztem a kérdés feltevőjének első hozzászólásáig és idézem:
"Nem úgy gondolom hogy újra használni, hanem hogy először!! Nehogy valaki férreértse!!! :D"
Szóval szerintem ő arra gondol,hogy eleve kifordítva használni és nem újrahasználni.Nos,szerintem lehet,miért ne,de mi értelme van?Kívülről be van eleve kenve egy kevés sikosítóval,ha kifordítod,akkor ez kárba vész.Meg hát miért jobb?Ez érdekelne.
tudtam hogy itt megtalállak benneteket!
és én a kérdésre a választ nem tudom,mert gyereket akarok!de ha jól belegondolok miért is ne lehetne többször használni???hiszen a lufit is többször fel lehet fújni!!:DDDDDDD
További ajánlott fórumok:
- Az iwiw nem enged belépni, nem tudom használni az oldalt. Mi lehet a baj?
- Mit tudtok a "gyógyító" kövekről? Mi a tapasztalatotok velük kapcsolatban? Hogy kell használni ezeket a köveket?
- Vissza tudom fordítani, amit elrontottam a szoptatással kapcsolatban? Kétségbe vagyok esve!
- Érdemes ovulációs tesztet használni?
- Hogy kell lehúzni a WC-t, ahol nincs húzóka, hanem ilyen csavaros, és talán valahová fordítani kéne?
- Ha csípőről szeretnék fogyni a legjobban (legtöbbet) akkor a hullahopp karika használni fog? Mennyit használjam naponta?