Hogyan kell elérhetetlennek lenni a férfiak számára? Mitől lesz elérhetetlen egy nő? (tudásbázis)
ez a téma nagyon fekszik nekem. :D :D :D
elérhetetlenné úgy tud válni valaki, hogy előszőr is megfelelő magatartást mutat a másik felé. megnyerő modor, stílus, kommunikációs készség stb....
tud és szeret is csábítani, izgalmas lenni. de!!! mindezek ellenére nem könnyűvérű, nem bújik első nap a pasi ágyába, nem fedi fel magát, titokzatos, de csak annyira, hogy ad is a pasinak valamit, de mégse.
érdekesnek, lebilincselőnek, humorosnak kell lenni, fel kell kelteni a másik nem érdeklődését, és fenn is kell tudni tartani ezt a szintet.
éreztetni kell a pasival, hogy tetszik nekünk, de küzdenie kell ahhoz, hogy elnyerhesse a kegyeinket. értékeket kell felmutatni, el kell tudni kápráztatni, le kell tudni venni a lábáról és mindezt úgy, hogy nem a szexuális tudományodat fitogtatod. :)
Én is kicsivel több, mint 11 hónapja vagyok együtt a párommal. Kettőnk közül Ő a ragaszkodóbb. És hihetetlenül rosszul viseli, ha nemet mondok. Mondjuk ha nehezen, is, de elfogadja, viszont nem örül neki túlságosan. Tegnap is hisztizett, rosszabb volt, mint egy 5 éves, meg is mondtam neki. El akart menni moziba, hogy menjünk el este. Mondtam nem, mert nem érek rá, dolgozatot kell írnom, mert másnap reggel a határidő. Ő meg "nem értette meg", és folyton győzködött, kevés sikerrel. Mondjuk a film, amit meg akar nézni, engem egyáltalán nem érdekel, de mivel kell a kompromisszum (Ő is jött már el arra, amit nem szeret), rábólintottam, de hogy akkor legfeljebb ma este. Szóban ebben maradtunk, bár van egy olyan érzésem, hogy ebből nem lesz semmi. :-) Mondjuk nem bánnám, nem nagyon van kedvem mozizni... :-)
Ami még a tegnapot illeti. Szerette volna, hogy maradjak még, de eljöttem 16:15-kor, a dolgozat miatt. Azt hitte szórakozom, aztán tényleg eljöttem. Kissé meglepődött... :-)
Szóval, nem kell alárendeltnek lenni. Ugyanakkor azért álljunk mellette. Ez a legfontosabb. :-)
gondolom a külön programok csak akkor vannak, ha Ő nem ér rá?
valóban nem kéne mindig hozzá alkalmazkodni, senki nem szereti ha önállóan nem állja meg helyét a barátnője.
MINDEN férfinak az elérhetetlen nő tetszik,mert harcolni kell érte. Ebben a kihívás a lényeg.
Aki az ölükbe hull, már nem olyanérdekes.
Ez a babaszindróma.
Vagyis, kislány babát akar, megkapja, márnem is érdekli. Ha viszont nem azonnal, hanem később kapja meg, ő lesz élete legkedvesebb babája. :)
Ez velünk nőkkel és lányokkal is így van, nem?
További ajánlott fórumok:
- Ugyanazt jelenti a SZERETLEK szó a nők és a férfiak számára is?
- Miért vonzóak a nők számára az ilyen férfiak mint, pl. az angyalföldi gyilkos?
- FER 14!!! Van valakinek erről a férfiak számára gyártott termékről tapasztalati, bármi nemű infói?! Hatásos?
- Ti is észrevettétek már, hogy a hónap bizonyos napjain sokkal kívánatosabbak vagyunk a férfiak számára? Melyek ezek a napok?
- Mik a legfontosabb külső és belső tulajdonságok a férfiak számára, szerinted?
- Érzelmileg elérhetetlen férfi