Miért vonzóak a nők számára az ilyen férfiak mint, pl. az angyalföldi gyilkos? (beszélgetés)
Itt ebben az esetben fogalmam sincs arról hányszor történt már korábban bántalmazás, a nő tett-e valamit azért, hogy ne kelljen így élnie.
Vagy csak a férfi egyszerűen elborult és megtette.
Sajnos olyan férfiak is vannak, akik úgy vannak vele, ha övék nem lehet az a nő, akit őt szeretnek, mással se legyen.
Egy mondat erejéig még visszatérnék a volt osztálytársamra. Itt valaki azt írta, hogy azért tetszett a lányoknak, mert jóképű volt. De ugyanakkor azt is lehetett tudni róla, hogy milyen körökben forog, és miért változtatott iskolát....
Miért nem kéne otthonra?
Azért a csinos, mutatós nők között is akad "jóravaló", úgymond feleségnek való.:)
Az, hogy te milyen típusú férfiakra buksz, még semmit nem jelent. Megnézem én is a Szabó Zsófi, Horváth Éva,tipusú nőket és mondhatnék még pár nevet, de otthonra soha nem kellenének.
Ettől függetlenül sajnos a legtöbb nőnek a rosszfiú kell.
Az egyik húgom is ilyen párt választott magának még zsenge korában. Szerencsére megjött az esze, mert az első pofon után kiadta az útját.
De van aki ezt nem teszi meg, és hiába verik meg többször, arra számít, hogy a férfi majd megváltozik idővel. Aztán egyszer bekövetkezik ez, ami most is történt.
Ne ringasd magad hamis álomvilágba, sajnos ezek tények, amiket leírtam, még akkor is, ha te szerencsére más nő vagy.
A családon belüli erőszak háttere gyermekkorban keresendő. Olyan nők lesznek ilyen áldozatok, akiket gyermekként is bántalmaztak. Ennek komoly pszichológiai háttere van. Ha komolyan érdekel a téma vannak nagyon jó könyvek, amiket érdemes elolvasnod.
Woody Allan valahogy mégis szexuális bántalmazás ügybe keveredett. Amúgy tényleg nézd már meg azt a pszichopatát, akiről most van szó. Egyáltalán nem alfahím típus.
Akkor mégis miért van az, hogy annyi a családon belüli erőszak? Rendben, hogy annak a fele a rétinégerek műve, de a másik felét az ilyen jóképű, pénzes, izomagyú férfiak követik el.
Nagyon ritka hogy a Woody Allen, vagy a Harkányi Endre típusú férfiak az elkövetők.
Bocsánat, félre nyomtam..
Tehát neked ez a tapasztalatod, ami elég szűklátókörű, és meglehetősen eltorzított, mert te itt már belemagyarázol általad vélt dolgokat. Te annak számlájára írod a kudarcod, hogy túl jófiú voltál. Holott az igazság valószínűleg inkább a külső és belső tulajdonságok összességében keresendő. De lehet, hogy tényleg csak annyi volt, hogy a srác magas és jóképű, te meg alacsony és duci voltál. Mellesleg hiába rajongtak a lányok a rosszfiúért, egészen más tészta, hogy egy tinilány kiért rajong, és hogy kivel akar családot alapítani. Nekem sajnos nem tudod megmagyarázni, hogy a nőknek az agresszív alfahím kell, mert magam is nő vagyok, így teljes mértékben tisztában vagyok azzal, hogy milyen típusú férfiakra bukom, és ezzel nincs összhangban a te tapasztalatod.
Egy példát említenék. Gimnázium első két évébe, velem együtt 3 fiú járt az osztályba, és jutott erre nagyjából 30 lány. A lányok 85 % -a mégsem nézett ránk soha férfiként, mert volt némi túlsúly rajtunk, illetve túl jól viselkedtünk. Soha nem balhéztunk, nem volt semmilyen káros szenvedélyünk, udvariasak voltunk, mert otthon ezt tanították nekünk. A tanárokkal sosem szájaltunk.
Aztán harmadik év közben jött egy magas jóképű srác egy másik iskolából, akit azért dobtak ki onnan, mert állandóan balhézott. Nem csak a mi osztályunk hölgyeinek nagyobb része, de még az évfolyamunk másik két osztályainak a leányzói is oda voltak érte.
Aztán a srác tőlünk is lemaradt, boldogította még az iskolában tanuló lányokat +1 évig.
Később miután leérettségizett bűnöző vált belőle, pénzbehajtóként dolgozott.
Persze nem minden lány pisilt be a gyönyörűségtől, mikor találkozott a tekintete ezzel a sráccal, de a 2/3-ról elmondhat volt.
Ez máig így van sajnos.
Persze, hogy nem kifogás!
Pont azt írtam, hogy sajnos emiatt nagyon sokan megússzák. Sokan nem a megérdemelt büntetést kapják, hanem annál sokkal enyhébb az ítélet. Erre írtam, hogy borzasztó.
Mostanában divattá vált azzal védekezni, hogy erős felindulásból tettem, részeg voltam, be voltam drogozva és társai. Némelyik patkány próbálja hülyének tettetni magát. És sajnos számtalan esetben megússzák. Vagy mert tényleg beteg vagy pedig olyan alacsony büntetést kap, hogy az vérlázító. Bennem is mindig az merül fel, hogy a büntetés letöltése után nincs arra garancia hogy még egyszer nem öl
az ilyen elvetemült ember. Borzasztó.
További ajánlott fórumok:
- Ugyanazt jelenti a SZERETLEK szó a nők és a férfiak számára is?
- FER 14!!! Van valakinek erről a férfiak számára gyártott termékről tapasztalati, bármi nemű infói?! Hatásos?
- Hogyan kell elérhetetlennek lenni a férfiak számára? Mitől lesz elérhetetlen egy nő?
- Ti is észrevettétek már, hogy a hónap bizonyos napjain sokkal kívánatosabbak vagyunk a férfiak számára? Melyek ezek a napok?
- Mik a legfontosabb külső és belső tulajdonságok a férfiak számára, szerinted?
- A férfiak számára zavaró a narancsbőr?