Fürdőkád csaptelepet hogy kell lemérni? (tudásbázis)
Ha komplett csaptelepet cserélnél az szabványos, merthogy a fali csatlakozónál excenteres csatlakozású a csap sok millimétert lehet korrigálni
Elég lenne talán a csap betétjét cserélni. Jellemzően fél colos menete van és itt "csapközép" a neve
vagy csak csapbetét
Többféle csap és többféle betét, de a menetük leginkább fél col
Egy erős fogóval vagy állitható fogóval kitekered és mutogatod a boltban, aztán ha szereztél újat visszatekered és megveregeted a vállad
Biztos rossz napja van. De lehet, hogy csak intelligens társaságra vágyik, tehát jól el van magával.
Amikor még aktív dolgozó voltam és rossz napom volt, akkor kitettem egy táblát az asztalomra, hogy " Ma rossz napom van, tessék velem szépen beszélni! "
Később ezt módosítottam: " Ilyen problémákkal csak de.9 és 10 között tudok foglalkozni."
Majd megbékél, vagy elfárad s csak legyint...
Csak a legelmaradottakon nem engedik meg az ujitast.
Mert fel foggjak turning, vagy felujinakak.
Minden pofan tortes egyforma.
Amugy meg plusz cso, ha kevert.
Tudok szakembert, aki megcsinalja.
Evekig dolgozott a cuccaimon. Kulcsot hagytam neki amikor en dolgoztam. Be mehet a cuccaimhoz, mert csak annyit bababral, amit muszaj
Általában standard méret. A falból kijön két cső, egy a hideg-, egy a melegvíz. A középvonaluk távolsága 150 mm, legalábbis nálunk. Ezt a távolságot mérd meg és ez alapján vegyél másik csapot. Ha csaptelepről van szó és nem külön-külön kell állítgatni a hideg/melegvíz arányát.
Kinait ne vegyél, mind hulladék. A belépő szint a MOFÉM, szerintem annál jobb csak felesleges luxus.
Szerintem a letört résszel menj el egy műszaki boltba és ott segítenek.
Itt nem látjuk a csapodat, a megoldásodat és a letört "tekerő" részt sem.
További ajánlott fórumok:
- Egy munkás, aki a fürdőszoba csempézését csinálta, elrontotta a csaptelepet és a villanykapcsolót. Mit csináljak?
- Ha lesósavaztam a csaptelepet, és csúnya lett, mit lehet vele tenni? Esetleg festék, csere kizárt tökéletesen működik és drága volt....
- Melyik csaptelep márka csomagolása világoskék, nagy, fehér pöttyökkel, bennük csaptelep-sziluettekkel?
- Mivel tudom helyrehozni a vízkővel kimaratott csaptelepet?
- Hol lehet Miskolcon kedvező áron jó csaptelepet kapni?
- Aquafilter csapszűrő FH2000, csaptelepre szerelhető víztisztító