Ha lesósavaztam a csaptelepet, és csúnya lett, mit lehet vele tenni? Esetleg festék, csere kizárt tökéletesen működik és drága volt.... (tudásbázis)
Húha, jól elintézted...:( én csak vízkőoldót használok, de az is meglátszik egy idő után.
Sósavat még sosem használtam, szerintem ezután sem fogok...
Én épp így jártam, mint te, mert volt amelyik csaptelepet nem tette tönkre, csak az egyiket....amit azóta is minden nap nézhetek. Pedig egy cég, egy márkanév, de ezek szerint mégis van köztük különbség.
Szerintem a krómozó az egyetlen megoldás!
Köszönöm szépen a válaszokat!
Jó tudom béna voltam, de kipróbáltam előtte a kádcsaptelepnél is (először óvatosan), csak úgy látszik ott még időben lemostam és ezért nem sérült :)
Kipróbálom ezt a krómozót, hátha! :)
És mégegyszer köszönöm mindenkinek, hogy hozzá szólt
Utánanéztem, van még ilyen, hogy krómozó! :)))
Tehát van esély, hogy újra szép lesz a csapteleped!
De miért kellett rá sósav, könyörgöm ?
Ecet, vagy más bolti készítmény,még a legolcsóbb is jobbat tett volna, mint ez a veszettül erős valami.
Jah, én az új dolgokat, enyhén láthatatlan helyen azért kipróbálom először.
Javaslom tedd ezt Te is mielőtt nekifogsz bárminek.
Sósav! még a vizszerelők sem ajánlják a wc kagyló tisztítására sem, mert annyira kieszi a legalját, hogy azután azért lesz csúnya, mivel felmaródott nagyon.
Sajnos semmit sem tudsz tenni házilag...én is így jártam anno, épp csak felépült a házunk.
Ha szerencsés vagy, találsz még olyat, hogy "krómozó", régen volt ilyen...ő ki tudja javítani.
További ajánlott fórumok:
- Mi az ideális gyermekvállalás ideje, avagy örök harc a tökéletes élet után?
- Létezik olyan, hogy tökéletes nő?
- Ti nem unjátok a tökéletes test kultuszt?
- Tényleg olyan sok házasság tökéletes? És csak én vagyok ilyen béna?
- Hogyan NE legyünk tökéletes anyák
- Egy tökéletes kapcsolatból hirtelen kilép a párod...