Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Gyors fogyáshoz hatásos a tojásdiéta? fórum

Gyors fogyáshoz hatásos a tojásdiéta? (tudásbázis)

18. katt2 (válaszként erre: 10. - Globus)
ma 16:28

Élethosszig. Nagyjából igen. Ott rontják el, hogy vége a diétás időnek és visszatérnek a zabáláshoz, ahogy korábban csinálták. Persze, ettől jön a jó-jó effektus.

Meg kell tanulni, hogy nem kell annyit enni. Az emberek sokkal többet esznek annál, mint amire szükségük van. A diéta alatt ezt is meg lehet érteni, tanulni, később megszokni.

ma 16:22
Hatásos.
16. 55Judit (válaszként erre: 14. - Globus)
ma 14:43
Egyébként nem csak dédapánkig kéne visszamenőlegesen vizsgálódnunk a táplálkozásban, hanem több 10 ezer évre visszamenőleg amikor az evolúció során kialakult mi válik hasznunkra és mi nem. Mindjárt ki is hagyhatnánk a gabonát főleg a genetikailag módosítottat amit kb. 70 éve eszünk, és ki kéne hagyni a hüvelyeseket is. Megesszük mert finomak és rászoktattak minket, miközben bizonyított tény, hogy a lignánoknak, köztük a gluténnek is milyen sok egészségkárosodást köszönhetünk.
15. 55Judit (válaszként erre: 14. - Globus)
ma 14:25
👍 Fő a mértékletesség!
14. globus (válaszként erre: 11. - 55Judit)
ma 14:10

Nem hiszem, hogy felmenőink, mármint itt Mo-n kókuszzsírt ettek volna. Se a most divatos külföldi, kínai, mexikói, olasz, spanyol, tengeri ételeket...de a tojás jó.

Több ismerősöm pl. két pofára eszi a fokhagymát, nem lehet megmaradni mellettük. Próbálom olyan szemmel vizsgálódni, mit szólna hozza a dédapám? Na jó, nem tudom, mert nem ismertem. Csak azt akartam kinyögni belőle, hogy minden alapanyagnak megvan a szerepe, helye, csak ne vigyük túlzásba.

13. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 14:07

Elmegy,,ha csak pár kiló kell.

Amit én láttam ,az elég jónak tűnt.

12. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 14:01

Megnéztem mit lehet enni. Magam nevében mondom, borzasztó! Citrommal kezdeni a napot! Olvasásától is végig futott rajtam a hideg. A következő sokk akkor ért, mikor megszámoltam hány tojást kell megenni naponta.

Hát, Fórumnyitókám ne csináld! Add hozzá azt is, hogy én nem szoktam kéretlen tanácsot osztogatni. Szóval ez komoly!

11. 55Judit (válaszként erre: 10. - Globus)
ma 12:00

Én is átpaszíroztam magam néhányon mire én is rájöttem a "titokra". Sokan végig mennek még ezen az úton.

Egyébként a tojásdiéta nem lehet kiéheztetős ha azt nézzük, a C vitaminon kívül minden van benne ami az élethez kell. Szerintem ha zöldségekkel van kombinálva, nem lehet olyan extrém gáz. Mondjuk 1-2 hétig. Talán addig annyi szénhidráton is meg lehet lenni ami a zöldségekben van.

Az egyik Újhelyi Szabó Zoárd videóban menne van, hogy az energiaellátás miatt ő szénhidrát helyett kókuszzsírt eszik. Ugyanis ő ketózik évek óta. A kókuszzsír meg gyorsan biztosítja az energiát, nem úgy történik az emésztése mint más zsíroké.

10. globus (válaszként erre: 8. - 55Judit)
ma 11:41
Pont hasonló kiéheztetős diétákkal sikerúlt felhizlalni magam. Amit leadtam, kamatostól jött vissza. Sokára jöttem rá, hogy csak élethosszig tartható étrend a járható út.
9. Érdekes73 (válaszként erre: 7. - Csillagszem38)
ma 10:07
Lefogy most 2 kilót cserébe hízik majd 5 kilót.
8. 55Judit (válaszként erre: 7. - Csillagszem38)
ma 09:48

Csak azok ugranak bele egy diéta a fogyás érdekében akik nem elég körültekintőek. Pl. még nem tudják hogy a diéta abbahagyása után a súly megtartása a legnehezebb. Ennek a módját is tanulni kell. Ha nem veszik komolyan, többet szednek vissza mint eredetileg volt. Ifjabb koromban így jártam én is.

Mentségemre szóljon hogy akkoriban még nem volt internetem most meg évek óta próbálkozhatok mindennel, kivéve diéta. Lassan mozdul lefelé, de mindig találok ki valami újat mint most is.😉

ma 09:29
Sirba tesznek ezek a dolgok komolyan. Hogy 2025-ben meg mindig ilyesmikben gondolkodnak az emberek.
ma 09:21

Beírtam a gugliba a tojásdiétát. Te nem?

1 hét alatt 5 kiló mínusz! Szuper!🤣 Egyenes út hogy tönkre vágd magad. Persze az első néhány napban nem fogysz csak vizet veszítesz, de legalább könnyebb leszel.

5. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 09:12
Minden diéta hatásos, a gondok csak a diéta elhagyása után jönnek.
4. Anyagi (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 09:09
Azt nem tudom... De ha vacakol az epéd, akkor biztosan, mert egy epegörcs után nem fogsz enni egy ideig!!!
3. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 06:47
Napi 3x vagy 5x 1 tojás?
ma 06:05
Szerintem jó.
Tojás diéta gyors fogyáshoz. Szerintetek?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook