Gyors fogyást igérő termékek (beszélgetés)
Sziasztok!
Amiket itt leírtál, nem ismerem.
Most én Herbalife shake-t iszok, segít a fogyásban. A norbi módszer is jó, ill. a kalória számlálás is ugyanolyan jó módszer.
Igen, fontos a szemléletváltás, és az egészségesebb életmód. Mindig kismértékben kell változtatni, nem szabad felfordítani azonnal az ember életét. Az ritkán vezet jó eredményhez.
Sziasztok!
Nem akartam ezért új topicot nyitni- de talán valaki hallott közületek arról a táplálékkiegészítőről amit Csepregi Éva nevével reklámoznak. Mostanában nem látom- igy a nevére sem emlékszem. valaki esetleg????
sziasztok
bár én atkinsezem, mégis tisztelem Norbit, sőt vele edzek itthon.
Egyre kevesebb termékében van aszpartam, így nyugottan eheted.
HA diétázni akasz az elve szerint, akkor kerüld a cukrot. Én süssinát használok, mert abban nincs aszpartam.
A régi könyveit olvastam, eléggé ütős, ha az embr kövér. Az új könyvet még nem láttam, de lehet, hogy az is elég lenne (-10kg/1hónap)
Itt rngetegen csinálják a Norbit, ők biztos tudnak segíteni ebben, sőt kifejezetten ilyen fórum rész is van.
Sok sikert!
Sajnos az emberek mindig próbálnak hinni természetüknél fogva a csodában. Ezek a bogyók, és reklámok jó marketingfogás, és sajnos a legtöbb esetben pénzlehúzás. :(
Ha valaki le akar fogyni, azt saját erejéből tegye, nekem legalábbis ez a tapasztalatom.
Jó lenne, ha lenne egy olyan mellékhatások nélküli pirula, amit szedünk meghatározott ideig, és utána szép karcsúak leszünk. De nincs ilyen sajnos.
Érdemes szem előtt tartani, hogy ezek a reklámok, mind az emberek hiszékenységét veszik célba, szerintem nem érdemes kísérletezni. Életmódváltozással annál inkább, és akkor az ember legalább önmagában bízhat. - utóbbi viszont személyes tapasztalat.
Szia Évi! =)
Nos ahhoz meg kell venni a könyvet a legelsőt!Jó tudom pénz kidobásnak tűnik de benne van Katinka / Romantic / őszinte élete de nem csak az övé!Nyáron kezdj neki több idő és gyümi van akkor! =)Én csak 3 hónapig 1 kódú ételeket ettem! Utána nem is kellett szénhidrát sem édesség!Elkezdeni nehéz.. De lebegjen a szemed elött az hogy milyen jó lesz abba a ruhába bele férni ami eddig nem jött rád!=)
Képzeld el azt hogy minden nap vékonyabb vagy és mosolyogsz!
Ne add fel és másoknak is ezt kívánom!
Próbáljátok ki egy több Norbi termék van a boltokba és finomak is na jóó a rudi annyira nem!=D puszi minden elkeseredett fogyizónak!! =)
Szia!
azzal foygtál, hogy 1,2,3 kódúak az ételek és mikor melyiket lehet enni ezzel fogytál le? Még nem próbáltam. Mennyi idő alatt fogytál és mennyit ezzel? Én most a galadiátor tornáját csinálom a 20 perceset az nagyon jó! Köszi remélem írsz :)
Szia Évi!
Én is azt javaslom,hogy ne a bogyóktól várj csodát.
Norbi módszere nekem is bejött.
Sok sikert!
Szia Évi!
A Removyl veszélyes állítólag Németországba be van tiltva!Egy nő miután lefogyott 40 kg visszahízott 50 kg!!Ez a Removyl hatádsa!
Absolute-ról az olvastam hogy máj problémát és erős fejfájást okoz! Én a Norbi- Update-tel fogytam amit nem híztam vissza! =) 2 hónap alatt 15 kg! Jó nem? SOK SIKERT!!! =)
Valakinek van e tapasztalata ezekkel a készítményekkel? www.fogyi.info oldalról. sok újságban hirdetik, hogy hú de sokat leadtak és nem is fógyókorúzták meg sportoltak és pár nap alatt sok kiló leadását, ígérik. Nagyon kíváncsi lennék a véleményetekre! ZACTIVAL kapcs. van itt fórum, de a többi milyen vajon??? Valaki fogyót valamelyiktől? Azt kipróbálnám.
REMOVYL
ZACTIVAL
ABSOLUTE
DISTILATO DI ERBE
HERBACHROM
LIPOTREX
EQUIBA
OK Linea
FIGUR BELLA
MASTER SLIM
ChromaSlim