Flavon max termékek - tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok!
Sajnos nálunk nem hozta meg a várva-várt egészséget, sőt... :(
Férjem 1 üveggel vett a 3 lánynak. A nő, akitől vásárolta azt mondta, hogy elég napi egy kanál a gyerekeknek, nem kell kettő. Mivel a nagylányom életében először nagyon durva csalánkiütést kapott az egész testén, így nála elhagytuk a lekvárt, de 2 hétig antihisztamin kúrán volt.
A középső lányom nagyon taknyos volt a múlt héten, sárga váladékkal, orrüreggyulladással. Antibiotikumos orrspray hatására gyógyult úgy-ahogy, de a gyerekorvos már nem akarta tovább itthon tartani, így most taknyosan jár óvodába és feltehetően vírus miatt hányt is, de nem írták ki, nem maradhatott otthon. Egyébként valószínűleg ő is allergiás, mert mondja, hogy csípi a száját meg a nyelvét és valóban pöttyös lesz utána, szerintem nála is elhagyjuk a "csodalekvárt", pozitív hatását amúgy sem látom.
A picur már 2 hete nagyon csúnyán köhög, kap Ventolint, Tobrex cseppeket az orrába és Ospent is (anitibotikum, mert a mandulája duzzadt). Egy hónapja tüdőgyulladás miatt ő és a középső lányom AB-ot kaptak. Nem sokkal utána kezdtük el a Flavont, de nem tapasztalom azt a fene nagy változást, amiről mindenki áradozott, csak a pénztárcánk lett vékonyabb. :(
Kezdem azt hinni, hogy ez is olyan, mint a homeopátia: ha nem hiszed, akkor nem gyógyulsz meg tőle.
Sziasztok! En most rendeltem eloszor es az lenne a kerdesem, hogy a lekvarokat egyszerre is bevehetem? Active-ot, Max plus-t es Green Plus-t szedek. Azt is szeretnem megkerdezni, h a kids-et milyen trukkel adjatok be a kisembereknek? :-)
Koszonom.
Kedves mokusbeka!
Nem szukseges szunetet tartani, nem lesz semmi bajod tole, ha folyamatosan szeded. A vercukorszintet tudomasom szerint nem befolyasolhatja, hiszen gyumolcskivonaton es almapektinen kivul nincs mas benne. Egyedul a Protect osszetevoi erosithetik a verhigito gyogyszerek hatasat.
Kedves vikucka!
Az én családomban 2 hónapig is ki szokott tartani az üveg. Attól is függ, hogy menyire pakolod meg az adagolókanalat :).
Sok fórum foglalkozik a termékkel kapcsolatos véleményekkel. Ha bármi kérdésed van, vagy esetleg segítségre lenne szükséges, írj nyugodtan!
Kedves Eperke81!
Megkérdezhetem, hogy mennyi ideig szedtétek a terméket? Nálam például 3 hónap után kezdett megmutatkozni a hatása, de akkor aztán nagyon :).
Kedves mokusbeka!
A Flavon Max az alaptermék, melynek fogyasztása minden felnőttnek javasolt, aki átlagos stressznek van kitéve a mindennapokban.
A Flavon Max+ olyan felnőttek számára ajánlott, akik extrém terhelésnek vannak kitéve (menedzserek, élsportolók).
A termékhez szponzorokon keresztül juthatsz a legolcsóbban, illetve ha regisztrálsz a honlapon (így 1 db Flavon 9000 Ft).
Igen, a cég MLM, azonban nem piramisjáték. Októberben átállt a GPS rendszerre, ami tulajdonképpen önmagát generálja és nem lentről felfelé épül.
Ha bármi kérdésed lenne, nyugodtan írj, szívesen válaszolok!
mi a különbség a flavon max és a flavon max + között??
hogy jutahatnék hozzá legolcsóbban??
ez is olyan MLM-es rendszerű dolog?
Én mint biológus és élelmiszeripari üzemmérnök szólnék hozzá a témához, ami rövid lesz: fáról és nyersen, minél több gyümölcsöt! Most nem szeretnék belemenni a flavonoidok jótékony hatásába (egyébként igaz), azonban ami egy gyárban üvegbe kerül az már csak egy késztermék, amihez "hozzányúltak".
Ami pedig az anyagi jólétet illeti: ezt a folyamatot a nem gondolkodó vásárlók építik fel. A nem gondolkodó vásárlók pénzéből lesznek a luxusutak, a több tíz milliós kocsik, a fényűzés - de ezek csak pár ember kiváltságai. (Még mielőtt megkapnám, nem, nem irigykedem, jól keresek a szakmámban.)
Zöldségekből-gyümölcsökből nagyon változatos étrendet biztosíthatunk, viszonylag olcsón. NYERSEN - ez a titok!
Szia!
Tudnál nekem bővebben írni erről a termékről?
Kedves tapasztaltabbak mint en. Engem az erdekel hogy szaraz mely kohoges eseten 9 eves gyermeknak mit ajanlotok.
koszonom
Egy rövidke kérdés:
Tényleg csak 800 forint az előállítása 1 üvegnek?
....
Keves kele 87!
Nyugodtan vizsgálja csak be az az orvos a terméket,de nem hiszem hogy okosabb lenne egy olyan professzornál,aki a rákkutatást vezette amerikában,az ő tudását nem cáfolnám.
Igen, az OÉTI írja elő, hogy írják rá a termékre. Én sem tartottam még szünetet.
Még egyszer bocsi, hogy mellőzöttnek érezted magad!
További ajánlott fórumok:
- Vélemények, tapasztalatok a Kosmodisk termékek hatásáról?
- Nu Skin termékekkel, táplálékkiegészítőkkel mik a tapasztalataitok?
- Használ valaki Vichy Normadermet, vagy Vichy termékeket? Tapasztalatok, érdemes annyit költeni rá?
- Clinians termékek - tapasztalatok
- Valakinek van-e tapasztalata a gano cafe-ról ill. a ganodermás termékekről?
- Mi a véleményetek a Balea, valamint Alverde bőr- és arcápoló termékekről? Tapasztalatokra is kíváncsi lennék!