Vélemények, tapasztalatok a Kosmodisk termékek hatásáról? (beszélgetés)
En 99%-ban csak a derekreszt hasznalom. A gerincre valot csak akkor ha nagyon faj a nyakam. (ez csak ketszer fordult elo)
Viszont en a derekreszeben aludni is tudok, es az nekem nagyon sokat segitett. (bar ezt nem olvastam sehol sem a gyartotol, hogy ajanljak, vagy sem)
Köszönöm elsősorban a kedves marketinges kollégának, hogy gyengén álcázott bejegyzéseivel nyilvánvalóvá tette, hogy őszinte pozitív vélemény egy sem született a Kosmodisk-ről. Azt hiszem, ezek alapján leteszek a megvásárlásáról és (más fórumokat is böngészve) ezt ajánlom mindenkinek.
Egy jótanács: Ha több felhasználó nevében írsz, használj különböző beszédstílust, és tartózkodj a jól átgondoltan megfogalmazott kimerítően indokolt, fél-szakszerű marketing szövegtől. Ja, és figyelj oda, hogy ne keveredj ellentmondásokba :)
Azt gondolom, hogy a Te fájdalmaid oka is a gerinc betegségéből indulnak ki, ezért szerintem neked is hasznos lehet.
Én pl. a borda közi fájdalmam miatt a derékra ajánlott széles részt felkötöttem a hátközépre és a fájdalom elmult.
Nincs igazad!
Én évek óta használom és nagyon pozitív a tapasztalatom.
Egyrészt olyankor is csökkenti a fájdalmat, amikor már a legerősebb gyógyszer sem használ.
Másrészt nem mérgezi a szervezetet.
Harmadrészt egyszer kell beruházni és nem kell ismételten gyógyszert vásárolni.
(Persze nekem komoly betegségre kell.)
Sziasztok!
Köszönöm szépen a válaszokat!
nekem nagyon jól bevált,fárasztó
,egész nap hajolgatós munkánál. 2 nap használat után kölcsönadtam 1 kolléganőnek,és 1 óra használat után ő is sokkal jobban lett
viszont az exemnek,akinek eredetileg vettük,nem használt..igaz,neki más sem.
Nekem nem a gerincem fáj, hanem a gerincem és a lapockám között, meg a válam, ezekre is jó lehet a Kosmodisk?
Honnan lehet tudni hogy melyik utánzat, és melyik eredeti?
Láttam a Corába is árulják, ez eredeti vagy utánzat?
Hat en azt tapasztaltam, hogy ahhoz kell egy kis gyakorlas. Par napig en is szenvedtem, mert nem tudtam jol beallitani.
Aztan felvettem melltarto ala es az nagyhabol megoldotta a problemat, de nekem is az az erzesem, hogy "elall" es ez nagyon zavar, viszont az irodaban eszre sem vettek, hogy rajtam van, szolval annyira csak nem "all el".
Ha esetleg valaki van a kozeledben az tud segiteni a pantok huzogatasaval.
Szia ! Neked még megvan? És eladó még? Az eredeti vagy másolat?
Köszi!
Mónika
Szia! Te hol vetted és mennyiért? Én még csak hallottam róla.Anyukámnak akarom Karácsonyra és én csak az igazit láttam 18000 Ft-ért.
Máshol is lehet kapni?
Köszi a válaszod!
Köszönöm a válaszodat!
Én nagyon szeretnék olyantól tapasztalatot,akit már megműtöttek!
Továbbra is várnám a véleményeket:gerincsérv műtét után is hasznos?
Köszönöm!!!
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek az Oriflame termékekről?
- Mi a véleményed a Lenkei-és a Béres termékekről?
- Mi a véleményetek a LOUIS VUITTON termékekről?
- Mit tudsz a kiwi jótékony hatásáról?
- Szerintetek lenne igény interaktív wellness termékekre? (érdekelne a véleményetek egy vállalkozásról)
- Hallott már valaki a mustármag fogyasztó hatásáról?