Mi a véleményetek a LOUIS VUITTON termékekről? (tudásbázis)
Szerintem egyáltalán nem ciki, külföldön teljesen normális, hogy nem drága ruhákat dobnak fel drága táskákkal, kiegészítökkel.
Persze, ha vki kínais ruhákhoz hord designer ( fake) táskát az elég vicces. :)
Egyetértek :)
Ugyanez a véleményem,mert egyszer majdnem vettem egy drágább táskát aztán pont ez miatt az ok miatt nem vettem meg mert más hozzáillő cuccom nem lett volna és ezért szerintem hülyén néz ki egy pl.pár ezres cipőhöz vagy más "nem márkás" öltözékhez egy fulldrága táska.
Elég jó minőségű replikákat (utánzatokat) lehet már kapni, pl a Va...n, de nagyon meg kell nézni hogy milyen minőség, mert vannak extra gagyik is. Nekem van 2 replikám, táska, és egy eredeti pénztárcám, de azért látni a kettő közt a különbséget.
Eredetit csak az LV üzletben lehet kapni.
Van igazság abban amit mondasz, de pl amerikában (lehet hogy ez furcsa) de még melegítőhöz is LV táskát viselnek, például én egy Original Adidas melegítőhöz simán viselnék ilyen táskát...
Persze vannak belőle kimondottan alkalmi darabok is amit csak extra cuccukhoz lehet viselni:)
ez tényleg igaz
egyébként én nem hordom azokat a táskákat mindig csak ha ünnep van vagy szórakozni megyek, nagyon nagyon vigyázok ám rájuk
a boltba bizti nem viszem magammal
nem azt mondom hogy LV bugyi legyen azon aki LV táskát vesz:))
de nagyon visszás tud lenni, amikor egy átlagosan öltözött (értsd: nem minőségi ruhákban járó) nő egy luxustáskát vesz fel.
nincs azzal semmi baj, ha az ember nem dizájner ruhákban jár (én sem azokban járok), de akkor ne hordjon hozzá ilyen táskát.
szóval szerintem itt is fontosabb lenne az összhang, olyan legyen a táska is, mint a többi ruha (na meg a gazdájuk személyisége, viselkedése).
Pedig ez igaz, ugy egyszerubb :)
Csak altalaban ezt az irigyseg mondatja az emberekkel.
ebben igazad van
de szerintem semmi gáz nincs abban ha nem lv bugyi vagy pulcsi van rajtam
ne haragudjatok(akinek nem inge ne vegye magára), de én sem lopom a pénzt én is megdolgozok érte
és ha egveszek egy táskát ami több évig használható, mert én nem cserélgetem a táskáimat minden egyes szélfuvallatra, és nem a férjemmel vetete meg vagy apucival
had legyen már egy kis örömöm az életbe
és nem érzem magam emiatt sznobnak
szépek, de csak olyanok vegyenek ilyet, akik egyéb ruházati darabjaikban is hasonló színvonalat engedhetnek meg maguknak.
mert eléggé furcsa egy rosszabbul öltözött hölgy egy több százezer forintos táskával. (nagyon elüt a táska)
mármint a táskákban
ruha nemüket nem veszek márkásat, legalábbis ilyen drágákat nagyon nagyon nagyon ritkán
de a táskát nem mosom ki a gépbe
imádom
de nem engedhetem meg magamnak, íg marad a D&G,a Tommy Hilfiger és a DKNY
ezek a kedvencek
egyébként egyik ismerősöm barátnője valamelyik vidéki turkálóba talált egy eredetit egyszer, gondolom ott nem ismerték fel az értékét.
:)
szépek de nem esek hasra tőlük, maximum az áruktól.
:)
Kaptam egy pénztárcát karácsonyra a férjemtől, mert tudta hogy én soha nem venném meg magamnak. Így is totál ki voltam hogy ennyit költött rá, de nagyon szép.
Látta hogy szoktam nézegetni a neten a LV honlapját, nagyon szépek ezek a táskák és pénztárcák- innen jött neki az ötlet hogy meglep egy pénztárcával. Ahogy elmesélte hogy hogyan ugrálták körül az üzletben az sem semmi!
Már csak egy táska kellene hozzá:DDDDDD
Akkor így írom:Számomra megunhatatkan,és értékálló-SZÁMOMRA
Másnak valószínű nem,de ez olyan dolog,hogy nekem használt ékszer sem kéne,az autó annyiban más ,hogy ott ahogy kihozod a szalonból már rengetegek veszít az értékéből,ezért nem vennék soha új autót.Inkább 1-2éveset.De mind1,ez csak az én véleményem,és tiszteletben tartom másokét.
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek az Oriflame termékekről?
- Mi a véleményed a Lenkei-és a Béres termékekről?
- Szerintetek lenne igény interaktív wellness termékekre? (érdekelne a véleményetek egy vállalkozásról)
- Louis Vuitton Mahina táskát van értelme meghirdetni?
- Mi a véleményetek a Balea, valamint Alverde bőr- és arcápoló termékekről? Tapasztalatokra is kíváncsi lennék!
- Anyukák, mi a véleményetek a scamp termékekről?