Hallott már valaki a mustármag fogyasztó hatásáról? (beszélgetés)
Szia! Végigcsináltad a kúrát? Lehetne tudni,mit tapasztaltál?
Közérzet? Fogyás?
Kösz,ha válaszolsz!
Tapasztalat???
Én tegnap kezdtem.
Remélem a végére kisebb lesz tőle a pocakom.
Sziasztok!
Én holnap kezdem el ezt a mustármag kúrát, igyekszem írni a tapasztalatokról.
Sziasztok!
Én kb 1, másfél hete szedem a mustármagot, főétkezések előtt egy teáskanállal, sok vízzel. Nekem nincs gondom a magok lenyelésével, szerencsére lecsúszik.
A jótékony hatásai nálam is jelentkeztek, tényleg kitisztítja a szervezetet az biztos, de önmagában nem fog fogyasztani.. Ez a módszer egy nagyon jó kísérője különböző fogyókúráknak, de csak mustármaggal nagyon minimálisat lehet fogyni szerintem.. Mondjuk ez saját tapasztalat, kinél hogy hat :)
Én most kalóriát számlálgatok, tornázok és igyekszem minél egészségesebben táplálkozni, aminek következtében meg is indult a fogyás :)
Én még rendszeresen iszom a zöld teát (imádom :D) és megvan a napi 3 liter körüli folyadékbevitel is.
De ajánlom figyelmetekbe a következő linket is, hasznos tanácsokkal lát el :)
Sziasztok!
Valaki szedi még a mustármagot? Fogyott tőle valaki?
Időközben én is vettem pár csomaggal.
Nagyon nehéz lenyelni brrr,de azért megbírkózom vele.
Én már az idén másodszorra kezdtem el, de mellette beiktattam 2 hetes diétát. Nagyon jól érzem magam, és már nincs szorulásom.
Puszi lányok.
Sziasztok!
Én is elkezdtem mától újra a mustármag kúrát. Kíváncsi leszek, mert mintha úgy emlékeznék vissza, hogy kezdéskor, nekem is szorulásom volt tőle, de aztán beállt.
Igen a beleket tisztítja. Na majd beszámolunk a végén mennyit fogytunk, mert remélem azért valami le is megy rólunk.
Sziasztok!
En is elkezdtem szedni a mustármagot pár napja. Engem meghajtott egy kicsit, gyakrabban kell azt a bizonyos helyet látogatnom. Persze lehet hogy közben tisztit is. Tehát ha van fogyszto hatása az abbol áll hogy felgyorsitja az anyagcserét.
Én csak a magam véleményét tudom leírni.
1 púpos evőkanállal ettem, de 2x-re nyeltem le, mert nekem is nehezen ment le a torkomon, jó sok vízzel, reggel éhgyomorra, és este lefekvés előtt.
Ezt tényleg 6 hétig szedtem, és napi 3-4 liter szűrt vizet ittam. Nem volt szorulásom tőle, és az epém sem fájt. Úgy éreztem tényleg, hogy tisztítja a beleimet. A kúra végére könnyűnek éreztem a beleimet, estére nem puffadt fel a hasam, és jobb volt a közérzetem.
Én kimondottan jól éreztem magam, igaz csak 1x ettem végig a kúrát ebben az évben.
Ezt mindenkinek magának kell eldönteni, hogy szedi-e!
Írtam, hogy nagyon nehezen tudtam én is lenyelni, de azért lement.
Szorulásra az aszalt szilva, és a szilvalekvár is jó! Nem próbáltad még? Vagy gyógynövény boltokban lehet kapni lekvárt, ide nem írhatom be a nevét, de ott fogják tudni, ha rákérdezel.
Miért,én talán hiszek, mert egy betűvel nem céloztam rá, csak azt írtam le, hogy hallottam róla, de hatását nem láttam még.
Erre le agyrokkantozól, sorry...igaz lehet én vagyok ilyen őskövület,és utálom ha másokat cikiznek. Biztos nálad ez a divat és a menő. Jól van menőmanó.Én kérek elnézést, hogy nem bunkózlak le.
Egyébként, ha nem is fogyaszt elképzelhető, hogy a bélnek tényleg jót tesz. Menőmanó ezt már nem neked írtam.
"Az egyik legelterjedtebb nézet, hogy a rostszegény táplálkozás székrekedést okoz, tehát a székrekedést megnövelt rostbevitellel kell kezelni. Ugyanakkor a négy nemzetközi hírű gasztroenterológus szakember által végzett felmérésből (Müller-Lissner SA, Kamm MA, Scarpignato C, Wald A: Myths and Misconceptions About Chronic Constipation, American Journal of Gastroenterology, 2005; 100, 232-242.o.) az derül ki, hogy egyrészt a rostszegény étrend nem okoz feltétlenül székrekedést, másrészt pedig, hogy a rostok fokozott bevitele mindössze az esetek húsz százalékában jelent segítséget. A vizsgálatok eredménye szerint leginkább a betegség, vagy a túlzásba vitt diéta következményeként kialakult kórosan kevés széklet esetén idézett elő a rost javulás, normális mennyiségű széklet ürítésekor azonban a rost nem befolyásolta a vastagbél ürülésének mértékét. A szerzők azt is megállapították, hogy sok, súlyos székrekedésben szenvedő betegnél a rostbevitel nem hogy segít, hanem egyenesen ront a helyzeten, és még súlyosabbá teszi a tüneteket."
(Házipatika.com)
Sziasztok én az alábbi alapján szedtem, és tényleg jó! Nem mértem magam, így nem tudom, hogy fogytam-e?
1. Mustármag kúra
Fizikai testnek hatalmas tisztulást ad.
Kb. 200 Ft 1 zacskó étkezési mustármag.
Nincs vele más teendőd, csak 1 evőkanállal bekapsz reggel és ráiszol
egy pohár vizet. (Legalább így vizet is fogsz inni!)
És este ugyanígy!
Nem csapott evőkanál, hanem púpozásig!
Nem kell megrágni!
Ezek a csodálatos gömbök csodákra képesek. Van egy igen hosszú
bélrendszerünk, telis tele bélbolyhokkal, amik közül ezek a kis gömbök
kigörgetik a lerakódásokat.
Eredmény: feljavul a felszívódás, csomó méreganyag távozik a
szervezetből, csodaszép lesz a bőr, a haj és sokkal energikusabb
leszel.
Nincs lazítás! Nincs kihagyás! Kezd ezzel és zárd ezzel a napod!
6 hétig tart ez a mustármag kúra! Tavasszal és ősszel!
Nem kell csodagyógyszer jó drága pénzen!
Csak egy kis figyelem a testedre ami minden nap lehetőséget ad a
megnyilvánulásra!
2. Ha már iszol ugyebár mentes ásványvizet! Szánj magadra ebben az
időben annyit, hogy most megiszom azt a 3 litert!
Víz alapú testet csak vízzel tisztíthatsz!
Te is megöntözöd a magot tavasszal, hogy legyen belőle gyönyörű termés Neked!
Hát most hajrá!
További ajánlott fórumok:
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Hallottatok/tudtok valamit az Alli nevű fogyasztószerről?
- Rákos lett. Dohányzott vagy sok alkoholt fogyasztott?
- Csalántea fogyasztók ide...!
- Ti hallottatok már a kombucha jótékony hatásáról?
- MINCI-MAX nevű fogyasztó tablettáról hallottatok már? esetleg van valamiféle tapasztalatotok?