Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide! (beszélgetés)
Lehet kapni jó fogyasztó bogyót, de azt orvos írja fel. Akár külföldit is be lehet szerezni manapság. Tenuate Retard. Étvágycsökkentő. Felírja az orvos (ha ő is úgy gondolja) és meg lehet bízni olyan céget a beszerzéssel, aki ezzel foglalkozik. Recept mindenképpen szükséges! Ez a szer elveszi az éhségérzetet és valóban lehet vele fogyni.
Hátrány, hogy mikor lefogysz és visszaállsz a szokásos étkezésre, a szervezeted vissza akarja kapni a tartalékait és nagyon könnyen vissza is lehet hízni, amit leadtál.
Ezt most azért írom, mert úgy látom sokakat meg lehet még vezetni kamu szerekkel (állítólag igazi Adipex, stb). Ezekben a cuccokban jó esetben nincs semmi káros, de a pénzedért, amiből elég sokat elkérnek, nem azt kapod, amit vártàl...
Sziasztok,
vitalitis-info.info, adipex.ws, gyors-fogyas.net, adipexrendeles.com, stb.. oldalakkal kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Vn legalább egy tucat hasonló oldal, lehet bármelyikről adipexet rendelni aminek tényleg van hatóanyagtartalma?
Sziasztok!
Van kimaradt Nupo diet termékem, 4 ízben, ha valakit érdekel. Áfonya&Málna, Vanília&Mangó, Coffe Latte, Tha csirkeleves. Akár több ízben vegyesen is küldök, adagonként van tasakozva. :)
Sziasztok!
Ha mindent nem is,de rengeteg szert és étrendet próbáltam műár ki.A tapasztalatom az,hogy ha kevés kalóriát viszünk be és sportolunk,akkor a fogyás is beindul.
Viszont pár hete véletlenül megtapasztaltam egy nagyon jól működő dolgot.
Nem szoktam reggelizni,csak kávézom.
2 hete 11 óra körül megeszek 100gr sótlan földimogyorót.
Esküszöm késő délutánig nem vagyok éhes így! Pedig egyébként állandóan faltam volna mindig és gond volt kontrollálni az étvágyamat.
Már 3 kg lement így.
További ajánlott fórumok:
- Milyen fogyasztó turmixot használtál, ami hatásos is volt?
- Használta valaki a Zuccarint fogyasztószernek? Tapasztalatok?
- A Pille fogyasztó tablettát szedte már valaki?
- Anore-x Quick Diet fogyasztó kapszulát ismeri, használta valaki? Van valamilyen tapasztalatotok?
- Használta már valaki fogyáshoz az Ananász tablettát?
- Használta már valaki a slim&shape tablettát?