Használta valaki a Zuccarint fogyasztószernek? Tapasztalatok? (beszélgetés)
Attól tartok, hogy a szer a cukorbetegek G.... bay nevű gyógyszeréhez hasonlóan hat, nem engedi felszívódni a szénhidrátot. Lényegében diéta mellett szedhető, mert ha emellett sok a bevitt szénhidrát, olyan iszonyú puffadást, görcsöket, diszkomfortot csinál, hogy falra lehet mászni.
Pont úgy, mint a zsírbevitel csökkentésére szolgáló Alli. Wc-közelben kell maradni...
Ekkora árkülönbség????
Fura.
Nincs étvágyad tőle? Ez gyógynövényt tartalmaz?
Nekem ugyan felírta az orvos a lind-et,szedem is 1 hete,különösebb mell,hatás nélkül,de azért kicsit tartok a hosszabb hatásától,hisz,mégis gyógyszer :(.
Sziasztok !
Nem belekotyogni szeretnék, de a héten voltam dm-ben,és láttam hogy ott is árulják.Megnéztem,5000 körül van.
Szia Zsuzsa!
Mezőkövesd SZTK -ban lévő patikában olcsóbb, eddig -4 kg és nem volt nehéz, nem érezném, hogy koplalnék. Amúgy kb. 10-15 Heves megyei patikában érdeklődtem telefonon, mindenhol 5000 körül van. És mezőkövesden se hitte el a poatikus, hogy csütörtökön 5660ért vettem amíg meg nem mutattam a blokkot
Szia Margó!
Itt folytatom, de a Lindaxás forumba írt hsz.-ra reagálnék.
Hol vetted a gyógyit? Patikában? És hol van az Anyuéknál? Mert ha ekkora a különbség az árakban, akkor körülnézek én is alaposan. Ez már megfizethetőbb ár.
Üdv.. Zsuzsa
Sziasztok!
Arról szeretnék beszélgetést kezdeményeztni,. hogy használta e közületek valaki, vagy ismerőse a Zuccarin-t fogyókúrás "mankó"nak? Milyen tapasztalataitok vannak?
További ajánlott fórumok:
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Tisztító tampon. Használta már valaki? Ha igen, tapasztalatokra lennék kíváncsi.
- Valaki használta már az anionos tisztasági betétet?
- Milyen fogyasztó turmixot használtál, ami hatásos is volt?
- Anore-x Quick Diet fogyasztó kapszulát ismeri, használta valaki? Van valamilyen tapasztalatotok?
- Ismeri vagy használta valaki azt a fogyi teát, amit a teszveszen hirdetnek, és csökkent munkaképességűek csomagolnak?Naturell Fogyasztó tea